οποτε μονοδρομος![]()
Τα hazet μαζί με τα koken έχουν την πιο καλ´η εφαρμογή στα καρυδάκια 1/4. Πέρασα μια βόλτα από βασκα για επιθεώρηση, πολύ καλή συλλογούλα!
Sent from me using a computer.
Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν
μόλις παρελήφθη, είναι πραγματικά ότι πιο μικρό σε καστάνια έχω κρατήσει στα χέρια μου (η μπαταρία δίπλα είναι ΑΑ για να καταλάβετε το μέγεθος) αλλά δείχνει αρκετά στιβαρό. Πολύ χαμηλού προφίλ η καστάνια και πραγματικά πρέπει να χωράει παντού. Θα δοκιμαστεί μέχρι το μεσημέρι πάνω σε έναν server της Η/Ρ.
Μπιζουδάκι είναι το γ@μίδι.
Η τιμή εξαιρετική χάρις στον Ηλία Βράττη.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Όμορφη και μεγειές Βασίλη.
Η εντύπωση μου από την χρήση καστάνιας (1/4") με μύτες PH2 δεν ήταν και η καλύτερη πάντως. Πρακτικά ήταν πολύ δύσκολο να την κεντράρω και να την στρίψω σε κάποιες βίδες. Ευτυχώς είχα μαζί μου τα all time classic κατσαβίδια μου (Facom 15ετίας σίγουρα), και κατάφερα και τις ξεβίδωσα.
Ίσως να κάνω κάτι λάθος στον τρόπο, δεν ξέρω...
Πιο πολύ με ενδιαφέρουν τα τορξ και τα άλεν αλλά παρατήρησα σε αυτή τη μικρούλα ότι βολεύει να έχεις τον αντίχειρα πάνω στο κεφάλι της για να σπρώχνεις στο κέντρο, έχει ένα κοίλο δαχτυλίδι που ταιριάζει ακριβώς για να πιέζεις σωστά και χωρίς να σε τρυπάει το μπιτάκι. Θα δούμε.
Eιναι πραγματι μπιζου vaska και τρυπωνει παντου.Αλλωστε με 12,5 χιλιοστα παχος στην κεφαλη (αναλυτικα εδω http://www.moto.gr/forums/showthread...24#post2676624 ) τρυπωνει σε σημεια που ουτε κατσαβιδι νανος δεν μπαινει.
Η κοιλη επιφανεια ειναι οτι πρεπει για κοντρα με το δαχτυλο.Αστο,τογραψες ηδη!Σε βιδες "χωνευτες" που ασφαλιζουν καλα οι μυτες δεν πηδαει με τιποτε,στις ισιες και σταυρωτες πιεζεις με το δαχτυλο και ειναι οκ.
Χωρια την απιθανη μαγνητικη προεκταση,που ζυγιζεται τελεια.Ναχανε και οι συλλογες με τα καρυδακια μια τετοια προεκταση...
Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...
Το θυμάστε αυτό? http://www.moto.gr/forums/showthread...=147274&page=4
Ποστ 55
Ε η τύχη μου συνεχίζετε .
Πριν μέρες έφεραν στην δουλεία μια μεταχειρισμένη μηχανή για κατασκευή καρόβιδας και πριν την βάλουν στην θέση της είπα να την καθαρίσω. Όταν στράγγισα από μέσα τα λάδια και έβγαζα από μέσα την λάσπη μαζί με διαφορές βίδες που έπεφταν κατά καιρούς ,έβγαλα και αυτό !!!
Φυσικά έγινε κατάσχεση για το σπίτι!!!
Και πάνω που μάζευα χρήματα για κάτι αξιόλογο σε ¼. Τώρα καρυδάκια μου μένουν να πάρω.
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!