Σελίδα 82 από 139 ΠρώτοΠρώτο ... 3272777879808182838485868792132 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.216 έως 1.230 από 2083

Θέμα: AFRICA!

Όσο το βλέπω, νομίζω ότι το καινούργιο είναι ότι θα ηθελα Λίγο παραπάνω
    από την γριά μου ( Africa 650 )

Μακάρι να μπορέσω Να βρω ένα να οδηγήσω όταν έρθει !

Τα αλογατα που ανακοινώνουν δεν είναι πολλά άλλα από το 2007 που έχω την γριά, με τα όσα μουλάρια της έχουν απομείνει,
    εχω κάνει τα πάντα. Φαντάζομαι με τα όσα έχει το καινούργιο θα κάνουμε κ πανΔηλικια !

Άγιε μου Βασίλη ήμουν καλό παιδί φέτος ...

Africaνικο μέλος Το avatar του/της avlihos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Σωστος.
    Ετσι οταν σε 5 χρονια θα μπορουμε να την παρουμε μεταχειρω,να μην εχει ταλαιπωρηθει

Αυτο ακριβώς

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Βρε Μυτιλήνη, αυτό το γ) που έγραψες, γελάνε και οι πέτρες.
    Τι περίμενες;Να ζυγίζει 130 κιλά;Περίμενε τις "ειδικές" εκδόσεις και τα ξαναλέμε.Η διαίσθηση μου λέει ότι το Big H αποφάσισε να επαναπροσδιορίσει τους κανόνες στην κατηγορία.Αν μη τι άλλο ο ανταγωνισμός θα βελτιώσει και πάλι το είδος.
    Καράβι κάνω την καρδιά, την πεθυμιά κατάρτι, βάζω καλύτερο πανί το νού μου τον αντάρτη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mytilini Προβολή μηνύματος
    Τι περίμενες;Να ζυγίζει 130 κιλά;Περίμενε τις "ειδικές" εκδόσεις και τα ξαναλέμε.Η διαίσθηση μου λέει ότι το Big H αποφάσισε να επαναπροσδιορίσει τους κανόνες στην κατηγορία.Αν μη τι άλλο ο ανταγωνισμός θα βελτιώσει και πάλι το είδος.
    Το βάρος του άφρικα είναι στο κάτω όριο της κατηγορίας, σαφώς στα πλαίσια του ανταγωνισμού.

Το crosstourer που έγραψες εκεί που απαριθμούσες τα καλά, είναι το άνω όριο βάρους, ειδικά το dct. Οποτε το γ) ήταν ότι πιο άκυρο μπορούσες να γράψεις.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Το βάρος του άφρικα είναι στο κάτω όριο της κατηγορίας, σαφώς στα πλαίσια του ανταγωνισμού.

Το crosstourer που έγραψες εκεί που απαριθμούσες τα καλά, είναι το άνω όριο βάρους, ειδικά το dct. Οποτε το γ) ήταν ότι πιο άκυρο μπορούσες να γράψεις.
    Για το CRF 1000 έγραψα και όχι για το Crosstourer...Το Crosstourer έπαιξε τον ρόλο του Δουρειου Ιππου για να μετρήσει αντιδράσεις και να μαζέψει παρατηρήσεις.Σε κάθε περίπτωση, το νέο είναι καλοδεχουμενο και απο καιρο αναμενόμενο με προσμονή.Αν μη τι άλλο η κατηγορία θα αποκτήσει εντονότερο ενδιαφέρον.
    Καράβι κάνω την καρδιά, την πεθυμιά κατάρτι, βάζω καλύτερο πανί το νού μου τον αντάρτη

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mytilini Προβολή μηνύματος
    Για το CRF 1000 έγραψα και όχι για το Crosstourer...Το Crosstourer έπαιξε τον ρόλο του Δουρειου Ιππου για να μετρήσει αντιδράσεις και να μαζέψει παρατηρήσεις.Σε κάθε περίπτωση, το νέο είναι καλοδεχουμενο και απο καιρο αναμενόμενο με προσμονή.Αν μη τι άλλο η κατηγορία θα αποκτήσει εντονότερο ενδιαφέρον.
    Φιλε μου κανεις δεν βγαζει ενα μοντελο για να μετρησει αντιδρασεις.Υπαρχουνε αλλοι τροποι,πολυ φθηνοτεροι.
    Το Crosstourer βγηκε γιατι θελανε να μπουνε στη συγκεκριμενη κατηγορια και οτι κατσει σε πρωτη φαση.Ο στοχος ητανε η ασφαλτος.

Το Αφρικα βγαινει για να χτυπησει την πιο ελαφρια κατηγορια των 1000 κυβικων,που μπαινουνε και χωμα.Αν στραβωσει η αγορα του κοβουμε 200 κυβικα και ειμαστε ενταξει.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Φιλε μου κανεις δεν βγαζει ενα μοντελο για να μετρησει αντιδρασεις.Υπαρχουνε αλλοι τροποι,πολυ φθηνοτεροι.
    Το Crosstourer βγηκε γιατι θελανε να μπουνε στη συγκεκριμενη κατηγορια και οτι κατσει σε πρωτη φαση.Ο στοχος ητανε η ασφαλτος.

Το Αφρικα βγαινει για να χτυπησει την πιο ελαφρια κατηγορια των 1000 κυβικων,που μπαινουνε και χωμα.Αν στραβωσει η αγορα του κοβουμε 200 κυβικα και ειμαστε ενταξει.
    . Για την συγκεκριμένη εταιρία το "ο,τι κάτσει" είναι απλά άγνωστο.Βαζω στοίχημα ότι ήδη υπάρχουν λίστες αναμονής και δεν θα προφταινουν τη ζήτηση...Ο καιρός θα δείξει,εδώ είμαστε,γέροι να είμαστε και φυσικά πάντα όρθιοι.

Μέλος Το avatar του/της Boogie
    Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Παιδιά ξέρετε αν έχουν δοθεί τιμές του νέου Africa για την Ελλάδα?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    ο Σαρακακης δεν πρεπει να εχει παρει χαμπαρι ακομη οτι βγηκε νεο Αφρικα..

ολοι ελπιζουν οτι ΟΤΑΝ το παρει χαμπαρι , θα παρει χαμπαρι και τις τιμες στις αλλες χωρες και δεν θα το πουλαει +10-20%..

απ οτι βλεπω απο το αβαταρ σου ,εισαι ετοιμος...

Ονειρεύομαι...

Ψάχνοντας είδα ότι στο USA ανακοινώθηκε τιμή από 13.000 USD και στην Αγγλία από 10.500 λίρες. Η τιμή της Αγγλίας που θεωρώ ότι θα είναι πιό κοντά στα ελληνικά δεδομένα είναι 14.000+ Ε. Πολλά...

Χωρίς να υπολογίσουμε το Σαρακάκη, όπως πολύ σωστά λες...

Έτσι...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	EICMA 2015.11.19 photo 003_zpsok6tmzim.jpg 
Προβολές:	198 
Μέγεθος:	98,3 KB 
ID:	349131

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Μ τη σελα και το μπουρι το μηχανακι ειναι τρελααααα

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Yπαρχει στο Δαβανοπουλο στη Θεσ/νικη για παραγγελια.
    13900 € το απλο.
    14900 € το ABS.
    15900 € το ABS/DCT.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Yπαρχει στο Δαβανοπουλο στη Θεσ/νικη για παραγγελια.
    13900 € το απλο.
    14900 € το ABS.
    15900 € το ABS/DCT.
    Ωχ!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    το 800gs adv βλεπω εχει βασικη εκδοση 12,600...δε ξερω ομως αν απο εξοπλισμο εχει μαρπιεδες και κορνα μαζι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος

ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΦΡΙΚΑ ΒΓΗΚΕ..............

Για να χτυπήσει τα αντίπαλα χιλιάρια που πάνε χώμα και να πάρει μερίδιο της αγοράς.
    Επίσης σε καμμία περίπτωση δεν ανταγωνίζεται το αδερφάκι του crossturer,το οποίο
    είναι ένα άλλο καθαρά ταξιδιάρικο μηχανάκι,άλλο τι ατέλειες έχει,σε αντικατάσταση του
    βαραντέρο με αντιπάλους τα 1200σάρια bmw,explorer,ktm,multistrada,super tenere.
    Όμως νομίζω ότι η Χόντα με το νέο Άφρικα κοντράρει και τα 800σάρια ktm,fg800 και
    ότι άλλο στέκεται απέναντι της προσπαθώντας να δημιουργήσει νέα υψηλότερα στάνταρ
    βασιζόμενη φυσικά και στο όνομα θρύλο που κουβαλάει το Άφρικα...!!!
    Η παγίδα,εντός παρενθέσεως βέβαια,είναι ότι μερικοί που θα το πάρουν ίσως δεν θα έχουν
    αποκωδικοποιήσει ότι το μηχανάκι είναι ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ για τον χωμάτινο προσανατολισμό
    που έχει.Οι εποχές άλλαξαν,μπορεί πριν 20 χρόνια οι απαιτήσεις από μοτό τέτοιου είδους
    να ήταν πολύ λιγότερες,σήμερα όμως αν κάποιος δεν το χρησιμοποιεί για ΠΟΛΥ ΧΩΜΑ,
    θα κάνει αγοράζοντας το λάθος επιλογή..!!Είμαι σίγουρος γιαυτό
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ μας.
    Τελευταία τροποποίηση από irinia; 30/12/2015 στις 21:07.

Παρόμοια θέματα

1. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01
  2. Ζελατίνα AFRICA TWIN
    από Julius στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2004, 19:44
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:31
  4. africa twin Αναζητήσεις