Μού τη σπάει να βλέπω θέματα για τη μοτοσυκλέτα εδώ,αλλά δεν μπραζ...
Το λοιπο...
Πάω και ψηφίζω.Πράγμα που σημαίνει ότι παραδίδω τίς τύχες μου,την ίδια μου τη ζωή,σε κάποιους τύπους που θεωρώ κατάλληλους να τη διαφεντεύουν.
Διότι,ρε παιδί μου,ο τύπος που εξελέγη αποφασίζει 80%φόρο...12ωρο μεροκάματο...100 ευρώ μηνιάτικο.... πόλεμο...στα @@ του.
ΕΓΩ θα δουλεύω,ΕΓΩ θα πληρώνω,ΕΓΩ θα σκοτώνομαι,για να ζήσει αυτός καλά και μετά καλύτερα.
Δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερη πράξη ηλιθιότητας τού ανθρωπίνου γένους από τον πόλεμο.Δεν γίνεται ρε πούστη μου αυτό.Δεν γίνεται να σού κρεμάν μια σημαία,να σκοτώνεις κόσμο γι' αυτήν και να σκοτώνεσαι γι' αυτήν.
Στη φύση,ξέρετε,υπάρχουν αρχηγοί.Στα λιοντάρια πχ υπάρχει ο γαμάω....που τεμπελιάζει όλη μέρα,κοιμάται 21 ώρες το 24ωρο,τα θηλυκά κυνηγούν κι αυτός πάει απλά κα τρώει μέχρι να χορτάσει και ό,τι μείνει για τούς υπόλοιπους.Ναι.
Μόνο που,όταν έρθει ο σφετεριστής,ο τεμπέλης θα δώσει τη ζωή του για την αγέλη του.Πράγμα βέβαια που δεν συμβαίνει στην ανθρώπινη πολιτισμένη κοινωνία.Ο αρχηγός είναι για να άρχει και οι υπόλοιποι να παίρνουν τ' αρχίδια του.Νομίζω;
Δεν είναι φρικτό ρε πούστη μου να σκάβουμε τη γη που μάς γέννησε και να βγάζουμε μέταλλα για να φτιάχνουμε όπλα καταστροφής;
Δεν είναι φρικτό να φτιάχνουμε στρατούς;Να σκοτώνει ο ένας τον άλλον;και μετά να καμαρώμουμε για τούς ένδοξους στρατηλάτες;
Ο Μέγας αρχίδας,ο Μέγας Σκατόπουστας κλπ....
Δεν είναι φρικτό να σε κλέβω στο ζύγι;Να σε εξαπατώ;Να σκοτώνω τον αδερφό μου,που μού καταπάτησε το χωράφι;
Ε ναι,είναι!Και ο λόγος είναι ότι δεν είμαστε καλοί άνθρωποι.Απλά ΟΛΟΙ πιστεύουμε,πως ΟΛΟΙ οι άλλοι δεν είναι.Και το προβάλλουμε πάνω τους.
Σε είδα μαλάκα που έκανες εκείνο...σε είδα μαλάκα που έκανες το άλλο.Ένα από τα πιο ανάρπαστα τόπικς τού μοτό.Ο μάγκας είμαι εγώ που βλέπω τίς μαλακίες τών άλλων.Εγώ είμαι άψογος.
Έτσι λοιπόν,για να γλυτώσουμε απ' αυτούς τούς παλιανθρώπους που μάς περιβάλλουν,πάμε και ψηφίζουμε.Για να έχουμε γύρω μας αστυνομίες λιμεναρχεία κάμερες και στρατό,να μάς φυλάνε από τα αποβράσματα που την είδανε αλλιώς από εμάς τού έντιμους.
Χρόνια καλά ρε παιδιά!Μόνο αγάπη χρειάζεται.![]()