Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει κάτι αρνητικό, πολύ περισσότερο κάτι μη αποδεκτό... άλλωστε τα πάντα είναι υποκειμενικά. Απλά ως ντόπιος που λες κι εσύ, θεωρώ (όπως και πολύ ντόπιοι) ότι τα Αθίκια είναι αδιάφορο έως άσχημο χωριό - αν και ομολογώ ότι αγνοούσα ότι έχει μουσείο τσίπουρου (πιθανώς επειδή απεχθάνομαι το αλκοόλ γενικότερα). Δεν έχει κάτι το γραφικό ή κάτι το ξεχωριστό, είναι απλά ένα αδιάφορο χωριό. Ο δε Βασίλας έχει όνομα για τα ψητά του και τα παϊδάκια του, πριν λίγα χρόνια όποιον να άκουγε πρότεινε Βασίλα για ντόπιο παϊδάκι γλύκισμα, μέχρι που έσκασε η είδηση ότι τα ντόπια παϊδάκια Αγιονορίου μίλαγαν τη σλαβική διάλεκτο προερχόμενα από τα Σκόπια. Προς Θεού, ούτε μομφή είναι εναντίον του ανθρώπου, ούτε έχω κάτι μαζί του, ούτε κάτι υπονοώ για την ποιότητα και το υγιεινή, ούτε έκανε κάτι παράνομο, μόνο και μόνο είχε γέλιο η όλη φάση με τους "γνώστες" το αναφέρω και πάλι ότι έχει κάνει όνομα στην περιοχή και ίσως είναι και ο μόνος αξιόλογος στην περιοχή της Τενέας και όχι αδίκως. Απλά τα βλέπω με το μάτι του ντόπιου και δεν μ κάνει εντύπωση κάτι που σε άλλον μπορεί να φανεί ωραίο. Δυστυχώς η μπαταρία μας άφησε μέρες και μου είπαν ότι η νέα που παρήγγειλα είναι δύσκολο να έρθει έως αύριο, οπότε δεν έχω μοτοσυκλέτα. Χωρίς να έχω προσωπική άποψη μιας και δεν έχω πάει, έχω ακούσει καλά λόγια για την ταβέρνα Βεράντα στο Ρυτό, φτάνοντας στην Αλμυρή στο ύψος της εκκλησίας κάνετε δεξιά και μετά αμέσως αριστερά, το χωριό επίσης είναι αδιάφορο αλλά έχει ωραία διαδρομή μέσα στα πεύκα και βγαίνεις Σοφικό και από εκεί Κόρφο. Από την άλλη όλοι σχεδόν φαντάζομαι έχουν πάει Κόρφο κάποια στιγμή από Επίδαυρο, απλά τη σημειώνω σαν εναλλακτική διαδρομή και μόνο. Αναφορικά με την μέχρι τώρα διαδρομή, μπορείτε να κάνετε μια μικρή παράκαμψη Χιλιομόδι, προς την Ιερά Μονή Φανερωμένης και μέσα από το δάσος να βγείτε Κλένια και από κει Αγιονόρι. Στην δε Κλένια, έχει ένα ξωκλήσι, τον Άγιο Παντελεήμονα, το οποίο είναι σε ψηλό σημείο με ωραία θέα στον κάμπο της Τενέας, έχει κάποια ξύλινα παγκάκια και τραπεζάκια για μικρή ανασυγκρότηση, μέχρι το καλοκαίρι τα παιδιά του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου τα είχαν περιποιημένα σχετικά, τώρα δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο χώρος...
Τονίζω και πάλι ότι αυτή είναι η ματιά του ντόπιου, καθαρά υποκειμενική και δεν βρίσκω κάτι αρνητικό!!!