Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 80

Θέμα: Πόσο κολλημένος είσαι;

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    εγω θελω κάθε μοτοβολτα να καταληγει σε ταβερνα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lmb990
    Οταν βγαζω τα παπουτσια για να τα αφησω στην ακρη βαζω παντα τα κορδονια μεσα...
    ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    με το που ξεκινησω με την μηχανη ορθιος για να κατεβει το παντελονι

κι ο παγκος την κουζινας λαμπικο πριν κοιμηθω
    Γιαννης

Εχω κολλημα να πλενω τα μηχανακια οταν λερωνουν...κι ας βρεχει εξω....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GiorgosLa
    Δεν πέφτω για ύπνο αν δεν έχω στο κομοδίνο ένα ποτήρι νερό.
    Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Αλλά πρέπει να είναι εκεί.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Τσιγάρο μετα το sex
    Αν έκανα τσιγάρο μόνο μετά το σεξ, θα είχα ένα γερό κομπόδεμα τώρα.

Τρικύλινδρος Διφάναρος
    Ετσι !!! Μ' αρέσετε !!! Βγάλτε τα κολλήματά σας !!!

Και το χαρτί της τουαλέτας ΠΑΝΤΑ απ' έξω. Αν το βρω από μέσα το αλλάζω, ακόμα και σε ξένο σπίτι...
    The road less travelled, is less travelled for a reason...

Τρικύλινδρος Διφάναρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Οταν ανεβαινω στη μηχανη κανω παντα τρεις κινησεις. Αν πχ σε μία μερα ανεβω 15 φορες στη μηχανη θα κανω 15 φορες αυτες τις τρεις κινησεις. Αν δεν τις κανω νιωθω οτι κατι δεν παει καλα.
    Με αυτη τη σειρα

Φερνω το τσαντακι της μεσης εκει που με βολευει
    Κοιταω - σιγουρευω αν εχω σηκωσει το πλαινο σταντ
    Με το που ξεκινησω - στα πρωτα 5 μετρα ας πουμε - σηκωνομαι απο τη σελα για να διορθωσω το παντελονι

Επειδη στο παρελθον
    με εχει ενοχλησει πολλες φορες το τσαντακι μεσης (οταν καθεται σε λαθος θεση)
    εχω ξεχασει αρκετες φορες το πλαινο σταντ με αποτελεσμα να ακουω το χρααααααααααατς και να τρομαζω ή να μου σβηνει με το που βαλω πρωτη
    και μ εχει ενοχλησει αρκετες φορες το παντελονι οταν (σουρωνει; ετσι λεγεται; τελος παντων) μαζευεται στον καβαλο

εχω αυτοματοποιησει αυτη τη διαδικασια για να μην ενοχλουμαι - σπαζομαι - τρομαζω. Δε νομιζω οτι ειναι ψυχαναγκασμος με την εννοια του βιτσιου. Υπαρχει πρακτικος λογος που γινεται.

Ενας απ τους ψυχαναγκασμους ομως που εχω ειναι οτι θα καπνισω οπωσδηποτε 2 τσιγαρα με τον πρωινο καφε, 1 μετα το μεσημεριανο φαγητο και 1 πριν κοιμηθω το βραδυ. Ενδιαμεσα μπορει να μην καπνισω καθολου ή μπορει να καπνισω πολλα. Αλλά τα παραπανω 4 θα τα καπνισω ακομα κι αν δεν τα θελω .

Μηπως απλα εισαι αριστεροχειρας;
    Οχι ρε συ !!! Δεξιόχειρας. Είπαμε κόλλημα ανεξήγητο είναι...
    The road less travelled, is less travelled for a reason...

Έχω κόλλημα με τα χαρτονομίσματα στο πορτοφόλι, τα μικρά μπροστά, τα μεγάλα πίσω.
    Τα βιβλία, οι κόλλες Α4, τα περιοδικά στο γραφείο τα θέλω πάντα γωνιασμένα και όχι άναρχα πεταμένα.
    Πρώτα αριστερή κάλτσα, μετά δεξιά, αριστερό παπούτσι, δεξί παπούτσι.
    Γενικά τα μικροαντικείμενα σε μια σειρά και όχι χύμα.
    Τις μοτοσυκλέτες σε ευθεία γραμμή παρκαρισμένες, παράλληλα ακριβώς με τον τοίχο δηλαδή.
    Δεν με θεωρώ ψυχωτικό, απλά θέλω μια τάξη στη ζωή μου και εκνευρίζομαι με την αταξία, το χύμα και να βλέπω τον Αλέξη να κάθεται ημιανάπαυση στον Εθνικό ύμνο.....

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Πλένω τα χέρια μου, αφού ακουμπήσω σχεδόν οτιδήποτε. 30 φορές την ημέρα. Με ενοχλεί ακόμα και η σκόνη πάνω τους.

Το χαρτί της τουαλέτας, εννοείται, απ'έξω. Αυτό δεν είναι κόλλημα. Eίναι το σωστό.

Βιβλία, cd, dvd κτλ ΠΡΕΠΕΙ να βρίσκονται ΟΛΟΚΛΗΡΑ (αν εξέχει κάτι, το διορθώνω) πάνω σε μεγαλύτερη από αυτά επιφάνεια. Και ποτέ βαρύτερο αντικείμενο πάνω σε ελαφρύτερο. Υπάρχει μια σειρά.

Βαριέμαι απλά να πλένω τα δόντια μου και να μην κάνω τίποτα άλλο. Στη χειρότερη, θα περπατάω τριγύρω στο σπίτι, να περάσει η ώρα
    Life begins at 45°.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    αααααα καλά, έχω τα περισσότερα που αναφέρθηκαν αλλά σε μένα ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ.

Να το κοιτάξω λέτε??

@ Blitz
    το χαρτί από την μέσα μεριά μάνα μ', αυτό είναι το σωστό αλλά και το χρηστικό. Πως θα κόψεις χαρτί με το ένα χέρι (στο άλλο έχεις βιβλίο ή κόμικ) αν το χαρτί είναι όπως το λες??
    Από μέσα λοιπόν, στοπ με τον αντίχειρα και κόψιμο με κίνηση της παλάμης (είπαμε το άλλο είναι απασχολημένο κρατάει βιβλίο)

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Το χαρτί είναι απείρως πιο εύκολα προσβάσιμο όταν η άκρη του είναι μακρυά από τον τοίχο. Το κόψιμο μπορεί να εκτελεστεί με τον ίδιο τρόπο όπως και να'ναι
    Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 31/12/2015 στις 10:31.
    Life begins at 45°.

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Παιδιά το χαρτί μπαίνει πάνω στο καζανάκι.
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Πλένω τα χέρια μου, αφού ακουμπήσω σχεδόν οτιδήποτε. 30 φορές την ημέρα. Με ενοχλεί ακόμα και η σκόνη πάνω τους.

Το χαρτί της τουαλέτας, εννοείται, απ'έξω. Αυτό δεν είναι κόλλημα. Eίναι το σωστό.

Βιβλία, cd, dvd κτλ ΠΡΕΠΕΙ να βρίσκονται ΟΛΟΚΛΗΡΑ (αν εξέχει κάτι, το διορθώνω) πάνω σε μεγαλύτερη από αυτά επιφάνεια. Και ποτέ βαρύτερο αντικείμενο πάνω σε ελαφρύτερο. Υπάρχει μια σειρά.

Βαριέμαι απλά να πλένω τα δόντια μου και να μην κάνω τίποτα άλλο. Στη χειρότερη, θα ξαναδω το Mulholland drive να περάσει η ώρα
    Δεν έχεις παράπονο! Γ@μω τις ταινίες. .....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από congate7 Προβολή μηνύματος
    Παιδιά το χαρτί μπαίνει πάνω στο καζανάκι.
    ΠΟΤΕ!
    Πέφτει μέσα στη λεκάνη. ...
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

never hold back Το avatar του/της Ohm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    ανάλογα με το πόσο έντονα τα πλένεις (τι σαπούνι, πόσο σαπούνισμα, πόσο τρίψιμο κτλ) υπάρχει ενδεχόμενο να κάνεις ζημιά στα χέρια σου. Όχι σίγουρα, ενδεχόμενο μόνο. Και γω τα πλένω με κάθε ευκαιρία. Μου τη σπάει να μην τα νοιώθω καθαρά.

Κολλήματα...

που να αρχίσω...

Κλειδιά στην δεξιά τσέπη πάντα (το 'πάντα' θα το παραλείπω διότι είναι ευνόητο). Πορτοφόλι στην αριστερή. Το τσαντάκι περασμένο πάνω από το κεφάλι. Χαρτάκια gizeh λαχανί, φιλτράκια rizla αυτά με τον άνθρακα. Τα χάπια στις 8 η ώρα έτσι είπε ο γιατρός. Το mousepad είναι το ίδιο χρόνια τώρα, ένα genius 20ετίας υφασμάτινο (το πλένω με υγρό πιάτων δεν μασάει μία). Το μπρελόκ ανάμεσα στη μπάρα του τιμονιού και την τιμονόπλακα να μην ανεμίζει. DZXC αντί για WASD, mouse acceleration off, Vsync on, motion blur off. Μόνο casio ρολόι. Πρώτα η φανέλα, μετά το σώβρακο. Τα παπούτσια να μπαινοβγαίνουν χωρίς να χρειάζεται να λύνω κορδόνια (αλλά να είναι μονίμως δεμένα, βαριέμαι). Τα νύχια κομμένα κοντά και καθαρά. Ο αναπτήρας θυέλλης. Οι πόρτες να κλείνουν ήσυχα. Μην πλακατζίσεις τα χείλη σου όταν τρως. Μου τη σπάει η μονολεκτική ερώτηση "γιατί". Δεν είσαι 5 χρονών. Ρώτα καλύτερα. "Μπορείς να ανοίξεις το παράθυρο;", "ανοίγεις το παράθυρο;", "θα ανοίξεις το παράθυρο;" καμία από αυτές δεν μεταφέρουν το αίτημά σου. Είναι ερωτήσεις και οι απαντήσεις είναι αντίστοιχα "μπορώ, δεν είμαι κουλός", "Όχι, βλέπεις ότι κάθομαι στο pc", "σίγουρα, κάποια στιγμή στο μέλλον". Αν θες να ανοίξω το παράθυρο πες "Σε παρακαλώ, άνοιξε το παράθυρο". Πάντα τετράδιο, μολύβι, ελβετικός σουγιάς και υγρά μαντηλάκια στο τσαντάκι. Μόνο headshots (ή criticals ανάλογα το game). Το desktop μαύρο, χωρίς εικονίδια, να πατάω win+D και να ηρεμώ. Στάμπες εταιριών στα ρούχα ξηλώνονται, εξαιρούνται των μοτοσυκλετιστικών γιατί μπορεί να τα κάνω π'τάνα όλα. Ο υπολογιστής να μην ακούγεται. Καθόλου. Οι (ηλεκτρομηχανικοί) σκληροί δίσκοι ανοίκουν σε άλλη δεκαετία. Active humbuckers και το gain στον λαμπάτο στο 10. Βαρέθηκα, πάω να παίξω λίγο nuclear throne.
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μα πόσο π..... πρέπει να είσαι....
    από MG-KTiNoS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 153
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2016, 14:44
  2. Πόσο Μ...... πρέπει να εισαι για να κανεις κατι τετοιο.
    από zannisvel στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2014, 21:25
  3. Ποσο γουρουνι εισαι ;;
    από tifoefs στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2009, 08:30
  4. Ποσο μαλ@κας εισαι??
    από rsp στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2006, 12:22
  5. Πόσο άντρακλας είσαι?