LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Καμιά φωτογραφία από το ανόδιο και από τον κουβά με τα φτυαρισμένα άλατα έχουμε?
Τώρα πως το βλέπεις να δουλεύει το μαραφέτι? Ζεσταίνει νερό στα 7λεπτά?![]()
ήθελα να πάρω και φωτό και βίντεο είναι η αλήθεια, να φτιάξω και ένα χάου του, αλλά μόλις άρχισα να μοιάζω με τσιμεντωμένο θύμα τσουνάμι και να
τρέχω να προλάβω τα νερά πριν φτάσουν στα ξύλινα πατώματα, άλλαξα τις προτεραιότητές μου
Αύριο βγαίνω στη γύρα με το πέτρωμα στο χέρι.
Όλα στη θέση τους. Ο θερμισίφωνας γεμάτος νερό αλλά δεν τρέχει. Τι συμβαίνει; Έχει παρει αέρα;
Αλλαξε και ασφαλεια φτηνη ειναι... κακο δεν κανει. Να εχει βουλωσει λιγο δυσκολο το βλεπω ομως.
Αρχικα κοιτας αν εχει νερο στην κρυα παροχη του θερμοσιφωνα οταν ανοιγεις τον διακοπτη του. Αν οχι ελεγχεις διακοπτες αυτοι οι διακοπτες της cim http://www.papapolitis.gr/gr/product...rwma-xrwme.htm
κολλανε πολλες φορες και ενω τον ανοιγεις και γυριζει το χερουλι μεσα δεν γυριζει ξεβιδωνεις το βιδακι πισω απο το χρωματιστο πλαστικο εφχομαι να μην το εχει βαλει γιατι δεν βγαινει... και το γυριζεις με πενσα αφου ριξεις και λιγο αντισκωριακο.
Μετα κοιτας αν μπαινει νερο στο θερμοσιφωνο οπου παρεμβαλεται μονο η ασφαλεια. Αν οχι αλλαζεις ασφαλεια.
Μετα αν βγαινει αερας απο την ζεστη εξαγωγη του θερμοσιφωνα ταπωνεις με το δαχτυλο περιμενεις λιγα δευτερολεπτα αφηνεις και ακους φσιττ.
ΜΕτα συνδεεις το σπιραλ της ζεστης παροχης. Αν εχεις και εκει διακοπτη ελεγχεις και αυτον αν εχει κολλησει.
ΜΕτα κοιτας αν φερνει αερα στην βρυση τερμα στο ζεστο. Κλεινεις βρυση περιμενεις ακους φσιτττ.
Μετα περιμενεις να γεμισει δεν γινονται ολα αμεσως.
ΚΑλη χρονια
LIVE FREEEEE!!!!!
Α, όταν ανοίγω κάποια βρύση στο κρύο, αρχίζει και "κατουράει" και ακούω και φσσσσσσττττττ. Μήπως είμαι βλάκας;
Να ρωτήσω. Όταν τρέχει η βρύση του κρύου, "νιώθω" τη σωλήνα εισόδου του θερμοσίφωνα να τον "γεμίζει". Μήπως απλά δεν έχω αρκετή υπομονή;