Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 27

Θέμα: Κανονικό έντυπο άδειας κυκλοφορίας; Άδεια οδήγησης;

never hold back Το avatar του/της Ohm

Κανονικό έντυπο άδειας κυκλοφορίας; Άδεια οδήγησης;

στο κεπ, μετά από κανα μήνα+ αναμονή, μου δώσανε ένα κακοτυπωμένο φύλλο χαρτί με τίτλο "υπηρεσιακό αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας" (που μεταξύ άλλων κυβισμό γράφει "0", τελευταία φορά που κοίταξα, το hornet δεν είναι με ηλεκτροκινητήρα )

δεν έχουνε χαρτί, λέει, να τυπώσουνε κανονική, οπότε δίνουν αυτό.

κόντεψα να πλακωθώ με την καθυστερημένη στο κεπ, όταν της ζήτησα να μου δώσουν κανα 2 ακόμα αντίγραφα, γιατί το κωλόχαρτο που μου δώσανε βγάζει-δεν βγάζει δίμηνο. Τεσπα.

Μετά, για δίπλωμα ("άδεια οδήγησης") λέει θα πρέπει να περιμένω, γιατί έχουν προβλήματα στο υπουργείο.

έχει κλατάρει τελείως το κράτος;

Για διαδικασίες που κανονικά θα έπρεπε να τελειώνουν μέσα σε δευτερόλεπτα, περιμένουμε μήνες; Πάνε καλά;

και η πλάκα είναι ότι υποτίθεται είναι υποχρεωμένοι να μου εκδόσουν καινούρια άδεια οδήγησης το πολύ σε 30 μέρες από την αίτηση; Σωστά θυμάμαι;
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αφου θα το πηγαινεις σβηστο και δεν θα ακουγεται (stealth mode on), τι τα θες και εσυ τα κυβικα??

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ohm Προβολή μηνύματος
    για δίπλωμα ("άδεια οδήγησης") λέει θα πρέπει να περιμένω
    Προφανως υποθέτουν ότι καποτε θα μαθεις να οδηγεις...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    και η πλάκα είναι ότι υποτίθεται είναι υποχρεωμένοι να μου εκδόσουν καινούρια άδεια οδήγησης το πολύ σε 30 μέρες από την αίτηση; Σωστά θυμάμαι;
    Θα σε συμβούλευα να ανατρέξεις στη συγκεκριμένη οδηγία και να τους αναλύσεις γραπτώς ολόκληρη την παράγραφο, λέξη προς λέξη, μέχρι να τους πείσεις.
    Life begins at 45°.

Σε αυτή την σελίδα του μεταφορών μπορείς να δει σε ποιο στάδιο βρίσκεται η εκτύπωση του διπλώματος.

Δεν ξέρω αν περιλαμβάνει όλες τις περιπτώσεις. Όπως αντικατάσταση π.χ
    Think faster than you ride

25% SNR, καλά πάμε...

φχαριστώ, bladerunner

Μέλος Το avatar του/της Road Pirat
    Ήταν που ήταν σκορποχώρι ήρθαν και οι αριστεροί και το αποτέλιοσαν. Τον τελευταίο χρόνο πολλές υπηρεσίες δουλεύουν πολύ χειρότερα από ότι δούλευαν παλιά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Road Pirat Προβολή μηνύματος
    Ήταν που ήταν σκορποχώρι ήρθαν και οι αριστεροί και το αποτέλιοσαν. Τον τελευταίο χρόνο πολλές υπηρεσίες δουλεύουν πολύ χειρότερα από ότι δούλευαν παλιά
    Αυτό έτσι ήταν τα τελευταία χρόνια..
    Κάπου έχει ένα θέμα για μέλος που ήθελε να ταξιδέψει εκτός και τελικά νομίζω το πήρε το μαγικό χαρτάκι..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    δεν έχουνε χαρτί, λέει, να τυπώσουνε κανονική, οπότε δίνουν αυτό.
    Δεν έχουν εδώ και χρόνια χαρτί και δεν θα έχουν για τα επόμενα... Μιλάμε για απύθμενο χάλι... Υπάρχουν 2 τρόποι για να πάρεις κανονική άδεια
    1. Αν μαζί με την ασφάλεια βγάλεις και πράσινη κάρτα κάλυψης στο εξωτερικό τότε προσκομίζεις την πράσινη κάρτα και το Υπουργείο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ (αφού υποτίθεται ότι θα ταξιδέψεις εκτός Ελλάδος και το παλιόχαρτο δεν ισχύει εκτός συνόρων) σου βγάζει κανονική άδεια...
    2. Τσιμπάς έναν "διεκπεραιωτή" από αυτούς που αλωνίζουν απ' έξω και του σκάς 40-50 ευρώ... Σε 2-3 ώρες έχεις την κανονική σου άδεια...

Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι τρόποι αλλά εγώ αυτούς ξέρω...

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Δεν έχουν εδώ και χρόνια χαρτί και δεν θα έχουν για τα επόμενα... Μιλάμε για απύθμενο χάλι... Υπάρχουν 2 τρόποι για να πάρεις κανονική άδεια
    1. Αν μαζί με την ασφάλεια βγάλεις και πράσινη κάρτα κάλυψης στο εξωτερικό τότε προσκομίζεις την πράσινη κάρτα και το Υπουργείο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ (αφού υποτίθεται ότι θα ταξιδέψεις εκτός Ελλάδος και το παλιόχαρτο δεν ισχύει εκτός συνόρων) σου βγάζει κανονική άδεια...
    2. Τσιμπάς έναν "διεκπεραιωτή" από αυτούς που αλωνίζουν απ' έξω και του σκάς 40-50 ευρώ... Σε 2-3 ώρες έχεις την κανονική σου άδεια...

Υπαρχει θεμα για τις αδειες σε α4 και εξωτερικο.
    Εγω παντως πηρα τα τετοια μου με και χωρις πρασινη καρτα.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Προχθές μπροστά μου στο γκισέ του Υπουργείου παλλικάρι με πράσινη κάρτα στο χέρι (και αφού χρειάστηκε να βάλει τις φωνές βεβαίως-βεβαίως) εφυγε με κανονική άδεια... Μου έκανε εντύπωση η φάση και ρώτησα τον "διεκπεραιωτή" που ήταν εκεί μαζί μου και αυτός μου ανέφερε αυτά απου έγραψα...Με ρώτησε δε αν ήθελα και εγώ κανονική άδεια (με το αζημίωτο βεβαιως-βεβαίως...) και αρνήθηκα να τα σκάσω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leftos
    Οταν ειχε πεσει το συστημα του υπουργειου πριν κανα 2 μηνο ( ειχε γραφτει και εδω μεσα ) μετα εβγαλανα ανακοινωση οτι αποκατασταθηκε η βλαβη και μπλα μπλα ... Και οτι εχουν παραγγελθει πρασινα κανονικα χαρτια αδειας για τα επομενα 5 χρονια και γι 'αυτους που δεν εχουν για να βγαλουν κανονικες.
    Το θεμα ειναι οτι μαλλον ειναι αλλη μια του αερα.. Η θα μας βαλουν ολους εμας που εχουμε χαρτια να πληρωσουμε ενα 30αρικο για να μας δωσουν πρασινες..
    LIVE FREEEEE!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος

το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι έχουν χαρτί μια χαρά, αλλά προσπαθούν να βγάλουν φράγκα.

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    να το δεχθω οτι δεν εχουν χαρτι (ηλιθιο ακουγεται, αλλα οκ) αλλα πως γινεται να βρησκουν οταν τσιμπανε το 30αρικο? παει ο υπαλληλος και αγοραζει μονος του?
    1,5 χρονο στο παπι ειχα για αδεια το χαρτι α4. καθε μηνα ρωταγα (ειναι 1.5χλμ το κεπ απο εδω που μενω και περναω συχνα) για "πρασινη αδεια" και μου λεγανε τη δικαιολογια με το χαρτι.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος
    να το δεχθω οτι δεν εχουν χαρτι (ηλιθιο ακουγεται, αλλα οκ) αλλα πως γινεται να βρησκουν οταν τσιμπανε το 30αρικο? παει ο υπαλληλος και αγοραζει μονος του?
    1,5 χρονο στο παπι ειχα για αδεια το χαρτι α4. καθε μηνα ρωταγα (ειναι 1.5χλμ το κεπ απο εδω που μενω και περναω συχνα) για "πρασινη αδεια" και μου λεγανε τη δικαιολογια με το χαρτι.
    Χαρτι εχουν,αλλα το χρησιμοποιουν κυριως για τα φορτηγα που πηγαινουν εξωτερικο,ειναι υποχρεωμενοι να εχουν γι'αυτο το λογο.
    Και για τους πολυ φιλους η αυτους που πλΕρωνουν

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 15:56
  2. Άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου
    από nikolinho στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2009, 05:11
  3. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2008, 19:12
  4. Νέα άδεια οδήγησης από το 2013!!