Σχεδιαστικά μ' αρέσει αλλά από χρώματα άντε να του λείπουν καναδυό για να συμπληρώσει παλέτα.![]()
Σχεδιαστικά μ' αρέσει αλλά από χρώματα άντε να του λείπουν καναδυό για να συμπληρώσει παλέτα.![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Αφου δεν γνωριζουμε τα specs.. Και επιπλεον και βαρυ να ειναι ο σκοπος του δεν ειναι η πιστα (οχι οτι δεν θα ηταν μειον το μεγαλο βαρος βεβαια..)
Σκοπος του ειναι οι βολτες και το πουλ-μουρ!
Ενδεικτικα το cb1100 ζυγιζει 247 κιλα πληρες υγρων και το cb1000R 230 περιπου.
MADE IN JAPAN 日本製
Βρε ναι, ασχέτως specs και αν κάνει για την πίστα.
Κι άλλα μηχανάκια για πουλ μουρ και τσαρκαδόρικα είναι αλλά τρώνε τη λεζάντα του παποριού.
Κι επειδή είναι λιγάκι αυστηρός με τους τετρακύλινδρους αργαλειούς (είχα πεθάνει όταν το είχε πει αυτό), γι'αυτό και ρωτάω.
Οχι, αδιάφορο μου είναι για το συγκεκριμένο. Είναι μοτοσυκλέτα για χαϊδολόγημα, και αγκαλίτσες.
Τρεχαντήρι μπορεί να είναι για πολλούς λόγους. α) το βάρος, β) το μεταξόνιο γ) τα περιφερειακά της πλάκας.
Ποιό έχω πει παπόρο και δεν είναι δλδ?
Ρε μούν@ρος είναι, τί λέμε τώρα....
Κι εμένα αν μου έλεγες κάποτε ότι θα μου άρεσε μηχανάκι με διπλά στρογγυλά φανάρια παίζει να σε πέταγα κι από το μπαλκόνι
Εμένα μου αρέσει γιατί έχει διώξει αυτή την καταθλιψάρα που βγάζουν τα παλιά άλλων εποχών (σόρρυ αλλά δεν τα μπορώ), έχοντας κρατήσει τα στοιχεία που πρέπει, κι έχοντας καταφέρει να το εκμοντερνίσει κάπως όλο αυτό σα σύνολο.
Λοιπόν όταν ήμουν μικρός τα μηχανάκια έμοιαζαν κάπως έτσι και ακουγόντουσαν σαν 4-1 kerker η σαν 370 frontera
οπότε αισθητικά το προτιμώ από τα διάφορα gs duke multi κλπ προοδευτικά, γωνιώδη, φλύαρα, περίπλοκα, transformer....
Ηλικία.![]()
Mπα, δε νομιζω να εχει να κανει τοσο με την ηλικια.
Εμενα που ειμαι 30 πχ μου αρεσει πολυ ενω του Buckley που ειναι 130 () δεν του αρεσει..
Πιστευω το θεμα ειναι οι κλασικες γραμμες και κυριως και πανω απ'ολα η διαχρονικοτητα του σχεδιου.
Δεν προκειται να σταματησει να ειναι επικαιρο και ομορφο ενα τετοιο σχεδιο. Το CB1000R, επι παραγειγματι, απο την αλλη αποκλειεται να το θυμαται καποιος μετα απο 20 χρονια. Eιναι εφημερο εντελως σαν σχεδιο (και ασχημο κατ εμε βασικα).
Υπαρχουν βεβαια και συγχρονα design που σιγουρα θα κερδισουν διαχρονικοτητα.
MADE IN JAPAN 日本製