Σελίδα 89 από 147 ΠρώτοΠρώτο ... 3979848586878889909192939499139 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.321 έως 1.335 από 2191

Θέμα: Τηλεοπτικές σειρές

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    btw σήμερα βγαίνει και το special επεισόδιο του Sherlock
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ηayate Προβολή μηνύματος
    Πολύ καλό...είχε ωραία εξέλιξη...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HelenKoR Προβολή μηνύματος
    Εξέλιξη δεν το λες ακριβώς (αφού τελείωσε σχεδόν εκεί που σε άφησε η σειρά) αλλά όντως ηταν πολύ καλό!
    Μόλις το είδα

Δεν έχω λόγια

Γάμησε

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Mr. Robot, φοβερη πλοκη συστηνεται ανεπιφυλακτα!!!! Ειναι στη πρωτη σεζον προς το παρον

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ξεκίνησα να βλέπω Mr. Robot, το οποίο μου έχουν εκθειάσει σχεδόν όλοι οι γνωστοί/φίλοι μου και το βρίσκω, στην καλύτερη, βαρετό και ανούσιο. Και είμαι του κλάδου, οπότε, ναι, καταλαβαίνω όλες τις περίεργες λεξούλες και οτιδήποτε συμβαίνει ανά πάσα στιγμή. Επίσης οι περισσότεροι χαρακτήρες (ή οι ηθοποιοί) είναι τουλάχιστον εκνευριστικοί. Μέχρι και το 5ο επεισόδιο δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτα. Επιφυλάσσομαι μέχρι το φινάλε.
    μολις ειδα οτι σχολιαστικε.... γουστα ειναι αυτα! Εμενα μαρεσε και βλεπω 2η φορα ολη τη σεζον (κλασσικη τακτικη) μηπως εχασα κατι.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Χμ δεν έγραψα ποτέ, αφού το τέλειωσα. Εμμένω στην αρχική μου άποψη. Τα πρώτα 4 επεισόδια ήταν παντελώς ανούσια και αδιάφορα. Μετά άρχισε να αποκτά ενδιαφέρον και, μέχρι και το 9, βλεπόταν ευχάριστα.

Το φινάλε ακολούθησε το ίδιο βαρετό, αδιάφορο μοτίβο των 4 πρώτων. Αντιγραφή πασίγνωστων ταινιών, καμία απολύτως πρωτοτυπία, εκνευριστικοί, ως επί το πλείστον, χαρακτήρες, χωρίς ιδιαίτερη συνοχή, κουραστικά πλάνα ευρωπαϊκής σχολής χωρίς κανέναν εμφανή λόγο, κανένα suspense, κανένα ενδιαφέρον για το τι θα ακολουθήσει και, γενικά, δηθενισμός και βαρεμάρα.

Το μόνο θετικό ήταν το αρκετά ρεαλιστικό (για tv) hacking. Επιτέλους είδαμε command line και irc, όπως πρέπει.
    Life begins at 45°.

Χμ δεν έγραψα ποτέ, αφού το τέλειωσα. Εμμένω στην αρχική μου άποψη. Τα πρώτα 4 επεισόδια ήταν παντελώς ανούσια και αδιάφορα. Μετά άρχισε να αποκτά ενδιαφέρον και, μέχρι και το 9, βλεπόταν ευχάριστα.

Το φινάλε ακολούθησε το ίδιο βαρετό, αδιάφορο μοτίβο των 4 πρώτων. Αντιγραφή πασίγνωστων ταινιών, καμία απολύτως πρωτοτυπία, εκνευριστικοί, ως επί το πλείστον, χαρακτήρες, χωρίς ιδιαίτερη συνοχή, κουραστικά πλάνα ευρωπαϊκής σχολής χωρίς κανέναν εμφανή λόγο, κανένα suspense, κανένα ενδιαφέρον για το τι θα ακολουθήσει και, γενικά, δηθενισμός και βαρεμάρα.

Το μόνο θετικό ήταν το αρκετά ρεαλιστικό (για tv) hacking. Επιτέλους είδαμε command line και irc, όπως πρέπει.
    Σου ξαναλεω ειναι υποκειμενικα αυτα

Το IRC τι μου θυμησε οταν το ειδα....... παντως οταν εμπαινα σε IRC servers ειχα καποιον blitzer με τον ιδιο τροπο που το γραφεις εσυ σε ενα room που λεγοταν #remalia...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Προφανώς. Τη δική μου γνώμη λέω Εξάλλου, όπως είπα, όλοι οι φίλοι μου το βρήκαν εξαιρετικό. Δεν έχω ιδέα γιατί. Μάλλον έχω, επειδή είναι nerds.

Ssshhh, κρύβε λόγια. Αν μιλάς για GRNet, δεν υπήρχε άλλος. Ήταν "BLi][zER" βέβαια. Ήμουν serv op μέχρι που μπήκα φαντάρος και τα παράτησα.
    Life begins at 45°.

Ssshhh, κρύβε λόγια. Αν μιλάς για GRNet, δεν υπήρχε άλλος. Ήταν "BLi][zER" βέβαια. Ήμουν serv op μέχρι που μπήκα φαντάρος και τα παράτησα.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Fargo season 2 παιδιά...

Μπορεί ο πρώτος κύκλος του True Detective να είναι ότι καλύτερο έχω δει σε σειρά αλλά το season 2 ήταν μετριότατο...

Το Fargο ξεκίνησε με έναν φανταστικό (αυτοτελή) πρώτο κύκλο και ο δεύτερος... είναι ακόμα καλύτερος!!!

Οπότε ως σύνολο, το Fargo concept νομίζω ότι είναι καλύτερο από το True Detective.

Απλά δείτε το!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    ....
    Πες μου ότι μετά το 6ο επεισόδιο της 1ης σαιζόν φτιάχνει το πράγμα, γιατί ως την ώρα...εντάξει καλό είναι.. αλλά όχι σαν true detectives 1η σαιζόν που τα είδα όλο μονορούφι σε μια μέρα.
    Θα το προσπαθήσω μια και δεν παίζει και τίποτα αξιόλογο αυτή τη στιγμή.

Παιδιά το Shannara Chronicles ξεκινά σήμερα;
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Λινκ

για να ξερετε ποιες σειρές έχουν σταματήσει και ποιες συνεχίζουν

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Παιδιά το Shannara Chronicles ξεκινά σήμερα;
    Νομίζω είδα χτες σε τορεντάδικο όλη τη σεζόν

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Νομίζω είδα χτες σε τορεντάδικο όλη τη σεζόν
    Πολύ παιδικό το πρώτο διπλό επεισόδιο, ξενέρωμα μεγάλο, κρίμα τα εφέ. Μαλακία σκηνοθεσία (παίζει μουσική στο back round σε ΟΛΗ τη διάρκεια του επεισοδίου, MTV τι περιμένεις; ), μαλακία casting και το σενάριο τα έχει μαζέψει όλα μαζί μη χάσει κανά πελάτη... τρολ, ξωτικά, δαίμονες, post apocalyptic world, σίγουρα θα έχει και εξωγήινους.
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Όποιος έβλεπε το Blacklist και βαριόταν να ξεκινήσει την 3η σαιζόν γιατί του είχε σπάσει τα νεύρα, να αναθεωρήσει και να ξεκινήσει.

Δεν είδα ακόμα το φετινό επεισόδιο. Να σπευσω μάλλον

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF