Μια φορά θέλησε και η δικιά μου να δοκιμάσει. Δεν της άρεσε. Κάνα εξάμηνο μετά είπε να ξαναδοκιμασει πιο σθεναρα. Της πήρα νέα εργαλεία, δε τη βολεύαν οι γεύσεις. Τώρα είπε θέλει να ξαναδοκιμασει. Δεν ασχολήθηκα καν πέραν του στησιματος και είμαι σίγουρος πως δεν θα προχωρήσει. Γενικότερα οι γυναίκες δε γουστάρουν αλλαγές οπότε σταμάτησα να πιστεύω. Δε πιεσα ποτέ και ούτε πρόκειται.
Δεν είσαι και ο πιό εύκολος δάσκαλος και σόρρυ τόλη που το λέω αλλα αν πας να δείξεις στη γυναίκα τα 2πλο 3πλά μπουριά που στήνεις θα τα παρατήσει στο 3λεπτο....Σε λίγο φοβάμαι θα πάρεις κουρμπαδόρο να στήνεις αντίσταση...Βέβαια εγώ δε μπορώ να πώ ήσουν σωστός δάσκαλος,2 φορές είδα τους επισκευάσιμους και απο τότε το πάω κορδέλα... :P
Μπααα. Subtank nano με έτοιμες αντιστασεις και istick 20. Δεν βολεύαν οι γεύσεις. 12 αρώματα από tpa συν τα αγοραστα. Μια χαρά support έκανα. Πλέον, δε μπήκα σε διαδικασία να κάνω κάτι πλην set up.
A πήρα και έναν eleaf gs air. Απαράδεκτο προϊόν, ότι καλύτερο για να γίνεις καπνιστής ή κοκάκιας.
Παιδες, το Joytech eVic VTC mini τι λεει ?
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!