Σελίδα 87 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 3777828384858687888990919297 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.291 έως 1.305 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Βλεπω να τρωτε τα κοκκινα σε κεντρικους δρομους με μεγαλη προθυμια...και με ακομα μεγαλυτερη απροθυμια να δεχεστε την κληση οταν σας σταματανε Περιπολικα που ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ πισω σας.
    Αλλα ο Ελληνας ειναι τοσο γιδι που δεν χαμπαριαζει καστανο και λεει τα δικα του.
    Αιτια.

1. Η κριση
    2. Η Αγ@μι@
    3. Η Μ@λ@κι@ που μας δερνει.

- Σε ειδα με το Κοκκινο Beverly ακρανωτο φυσικα στο ΣΕΦ να βγαζεις φλας για δεξια...και να στριβεις...ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
    Δεν τρεχει μια αδερφε...ολοι οι αλλοι θα συνηθισουμε. Συνεχισε το!!!

-Σας ειδα χθες το βραδυ κατα τις 2 να περνατε μπροστα απο τη σκοπια στην Κατεχακη...2 R1 ξεκρανωτοι! Ρε παλικαρια δε γ@μ@τε ετσι να ξερετε...

Καλη Χρονια γιατι θα πω κι αλλα...

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Σε είδα άσσε να έρχεσαι κολλητά με το δεκάρι και να σηκώνεις όλο το στούκι στον αέρα!
    Θενκς φίλε.

Σε είδα να πουλάς ξηρούς καρπούς στο Σύνταγμα και να ρωτάς από μακριά το παλικάρι που καθόταν πιο μακριά στο πεζοδρόμιο με απλωμένο το χέρι στους περαστικούς: "Θες να φας;"

Στο νεύμα του, έβαλες από το εμπόρευμα που φαντάζομαι ότι δε σου περίσσευε και του έδωσες. Αυτό είχες. Να'σαι καλά...

σε είδα ΓΥΝΑΙΚΑ (και μαλιστα νεαρή) οδηγό ΚΟΥΤΙΟΥ να κάνεις μαγκιά που ελάχιστοι έως κανένας (ακόμη και "αντρες") έχω δει να κάνουν

ρισπέκτ μανδάμ

πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    Σε είδα χθες βλαμμενη με ασημί Peugeot 206 να σφάζεις το Stop κ να περνάς αέρα κεντρική διασταύρωση στο Μαρκόπουλο, σε πήρα από πίσω κ με έκπληξη διαπίστωσα ότι έκανες το ίδιο κ στο επόμενο STOP 50 μέτρα πιο κάτω, δεν άντεξα, μπήκα μπροστά σου κ σου κλεισα τον δρόμο, βγήκα έξω κ όταν σου είπα τι κανείς ρε ζώων μου λες απορημένα "τι έκανα ".... Πολύ προσοχή μάγκες, ο κόσμος έχει ξεφύγει τελείως, δεν πιστεύω στα μάτια μου με αυτά που βλέπω κάθε μέρα...

Κανένας σωστός;;
    Σε είδα με το ζηλευτό GSXR προχθές στο Κανάλι της Πρέβεζας να πίνεις τον καφέ σου.Σε χάρηκα όταν full προβλεπόμενος ξεκίνησες να φύγεις.
    Καλούς δρόμους να έχεις..

Σε ειδα χθες που εριχνε καρεκλες στον αυτοκινητοδρομο που κανανε το ενα ρευμα διπλης για εργα στο υψος του αερινου με το μαυρο punto και πινακιδες λαρισσας,μου αναψες φωτα να περασεις μπηκες μπροστα μου και μου εκανες νοημα να σε ακολουθησω για να μην τρωω το σπρευ απο την νταλικα.Προφανως εισαι μοτοσυκλετιστης και καταλαβες.Σε ευχαριστω να εισαι παντα καλα
    Lost on purpose..again

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Sas eida na akoumpate miso miniatiko ta xristougenna, kai allo miso miniatiko paramoni protoxronias.
    Kai simera na ormate na adeiazete ta rafia les ki exoume polemo!!

POTE TA FAGATE KIOLAS?????
    @Leftayparxoun

Banned
    Σε ειδα με το αμαξι να μην σταματας στην προτεραιοτητα με το κινητο στο χερι και να περνας με τρομερη ταχυτητη, συγκρατηθηκα παρα πολυ να μην σου κανω το αμαξι (και εσενα) καλοκαιρινο γιατι αυτο δεν βγαζει πουθενα αλλα τετοια συμπεριφορα που ειχες μαλακισμενη μονο για κλωτσιες ησουν! Πηγαινες αργα μαλακισμενι μετα κοιταζωντας το κινητο και αδιαφορωντας για τους αλλους.

Σε ειδα και εσενα στην Εθνικη με το smart, το ενα φαναρι σου το μπροστινο δεν δουλευε καθολου και επισης ρε βλακα τι θες να δειξεις οτι εισαι γρηγορος; Με περνας απο τα αριστερα και στην στροφη ηλιθιε επειδη θα σου εφευγε το αμαξι αποφασισες να μπεις στην δικια μου αδιαφορωντας για το τι συμβαινει πισω σου.

Εσυ ταριφα αποφασισες να κανεις αναστροφη στην μεση του δρομο και εσυ στα @@ σου ολα, κατω ο δρομος γλιτσα και δεν σε ενδιαφερει τιποτα ηταν δυσκολο να περιμενεις να περασει αυτος που εχει προτεραιοτητα και μπαινεις ετσι αποτομα;

Α ρε βλακες!

Σας είδα κάμποσους, νύχτα χωρίς αναμμένα φώτα. Άντε πες ξεχαστήκατε ξεκινώντας, όταν φτάσατε σε αφώτιστο δρόμο και δεν βλέπατε, ούτε καν να πάει το μυαλό στο τι μπορεί να φταίει; Ο χάρος παγανιά, πραγματικά. Ήμαρτον...

Banned
    Σε ειδα εφοδιογκομενα απο το φιερι να σφαζεις το στοπ στην Λεωνιδου & Μυλλερου μιλωντας στο κινητο....

ουτε βλεφαρο δεν εριξες, και συνεχισες να ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ την Λεωνιδου ΑΝΑΠΟΔΑ χαζογελωντας στο κινητο....

ΖΩΑ....εχει γεμισει ο τοπος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CustomBoy
    Σας είδα όλους και σημερα....Τι τα περνετε αφου δεν μπορείτε να τα κουμαντάρετε?

Banned
    Σε είδα πιτσιρικά να φτύνεις με μίσος τον σκύλο που ήτανε πίσω από την πόρτα, φαίνεται το έχεις ξανακάνει πολλές φορές αυτό αύριο θα το κάνεις σε ανθρώπους, επειδή ήσουν μικρός τα άκουσες ευγενικά αλλιώς θα είχες πρόβλημα τώρα.

Τι να πω!

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    Σε είδα κυρία γύρω στα 60,να πετάγεσαι, ενώ έχω βγάλει φλας και στρίβω αριστερά, ακριβώς στη νεκρή γωνία του τροχού στο κουτί και να σταματάω στο τσακ και από την τρομάρα σου, να πισωπατάς, σου είπα αφού με είδες ότι ξεκίνησα και δεν σε είδα λόγω της κολώνας του αυτοκινήτου, γιατί ζητάς και τα ρέστα και μου είπες να ντρέπομαι, εντελώς ζώον είσαι...

Με είδα να βγαίνω εκτος κ#λοχαν... εεεε Αττικής ήθελα να πω μετά από 3 μήνες απραξίας. Πρέπει να το κάνω πιο συχνά γιατί αλλιώς με βλέπω για τα σΐδερα...

Σας είδα και σας χάρηκα ζευγάρι με παλαιό μοτοσακό στο γύρνα από Επίδαυρο, χαιρέτησα όταν σας προσπέρασα κι ανταποδωσατε. Το ίδιο κι όταν ανταμώσαμε στον Ισθμό...Να είστε πάντα καλά, καλά χιλιόμετρα...

Σε είδα κι εσένα Ερμιόνη, πανέμορφο μέρος. Εις το επανιδείν!
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26