Σελίδα 18 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718192021222328 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 529

Θέμα: Αγορες απο το εξωτερικο....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    το ρεβολουτ πως ακριβως λειτουργει? εχω κατι ενδοιασμους να βαλω κωδικους τραπεζας σε απλικεσια ρε γμτ....
    Πολύ σωστά θα έλεγα.

Στο Revolut μπορείς να κάνεις το εξής (αυτό κάνω και εγώ).

1. Δημιουργείς λογαριασμό
    2. Κάνεις έμβασμα από τον Ελληνικό τραπεζικό σου λογαριασμό προς το IBAN του Revolut σου. Η χρέωση του εμβάσματος μέχρι 500€ είναι 1€.
    3. Χρησιμοποιείς τα χρήματα που έβαλες στο Revolut με τη Mastercard που σου δίνει, είτε φυσικά είτε ηλεκτρονικά.

& στους 2 λογαριασμούς που έβαλα (Revolut & Number26) δε χρειάζεται να συνδέσετε λογαριασμό Ελληνικής τράπεζας.

Αν θέλεις κάτι άλλο σχετικό είμαι στη διάθεση σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Μιχαλη σε ποσες μερες ειναι διαθεσιμα τα λεφτα απο το εμβασμα;
    Γιαννης

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    Μιχαλη σε ποσες μερες ειναι διαθεσιμα τα λεφτα απο το εμβασμα;
    Γιάννη δεν είναι fix το χρονικό διάστημα. Χοντρικά θα σου πω 2 - 6 μέρες. & μια γρήγορη απάντηση από το faq του Revolut

How can I top up my Revolut account?

You can top up your Revolut account instantly by using a debit card. Open the Revolut App and tap 'Top Up' to enter your debit card details.

Make sure the billing address of the debit card you are using to top up is the same as your Revolut acount address otherwise the top up will fail due to failing our AVS check.

Alternatively you can top up your Revolut account via online bank transfer. Navigate to the 'Top Up' screen and tap the 'Top up by Card' option to reveal the 'Top up via Transfer' option.

You can deposit money to your Revolut account only from a bank account registered in your name. Transfers from third parties, including but not limited to companies, friends & family, will be returned to the sender's account after deducting processing fees.

Please be advised that bank transfers can take longer to process, and that you must correctly enter the 8-digit reference number for the transaction to be processed correctly.

If your bank is located outside of the EU and you are topping up via a bank transfer, your bank may charge you a large international wire transfer fee, as this transfer would go via SWIFT. In this scenario, it's best to check with your bank before topping up so you are fully aware of any possible fees that they might charge you. Topping up via bank card would not incur this fee so this might be a better option where possible.

We don't support credit card for top ups. This is due to credit card providers charging a high transaction fee, and in order for us to continue to provide a free service we can only take debit card/bank transfer.

Ενταξει σαν κανονικο εμβασμα παει οποτε ισχυει και το οριο των 500 ευρω / μηνα. Το οριο ειναι απο την ελληνικη τραπεζα.

Τhanks μιχαλη!!!!!
    Γιαννης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Σου δινει και "φυσικη" καρτα?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    Σου δινει και "φυσικη" καρτα?
    Ναι, Mastercard. Μπορείς να τη συνδέσεις και στο Paypal αν το θέλεις. Λειτουργεί σε όλο το κόσμο. Έξοδα μετατροπής συναλλάγματος σε περίπτωση αγοράς με άλλο νόμισμα δεν έχει και σαν ισοτιμία παίρνει τη τρέχουσα τιμή από xe.com.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Το βασικο προβλημα νομιζω οτι συνεχιζει να ειναι το ebay.
    Γιατι ενταξει, το να πας να κανεις μια αγορα απο οπουδήποτε στο εξωτερικο
    και να μη στη δεχτει...οκ κριμα, και end of the story.

Στο ebay ομως ,πληρώνεις εφόσον εχεις κλείσει την προσφορά ή εχει πατήσει Buy Now.
    Αν στη συνεχεια δεις οτι σε κόβουν τα cc τι κανεις ?
    Εκτίθεσαι στο ebay.
    Απο επίσημη απάντηση που πηρα απο το ebay , ειναι να ζητήσεις απο τον πωλητη να ακυρώσει
    την προθεση αγοράς σου...αν θέλει...κι αν θελει να μη σου βαλει αρνητικο quotation μετα.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Κι εγώ πίστευα ότι θα υπάρχει αυτό το θέμα, αλλά ανακάλυψα τυχαία ότι, χρησιμοποιώντας το fast checkout, δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία αγοράς, αν δεν περνάει η πληρωμή. Μου έχει συμβεί 2-3 φορές, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
    Life begins at 45°.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Το βασικο προβλημα νομιζω οτι συνεχιζει να ειναι το ebay.
    Γιατι ενταξει, το να πας να κανεις μια αγορα απο οπουδήποτε στο εξωτερικο
    και να μη στη δεχτει...οκ κριμα, και end of the story.

Στο ebay ομως ,πληρώνεις εφόσον εχεις κλείσει την προσφορά ή εχει πατήσει Buy Now.
    Αν στη συνεχεια δεις οτι σε κόβουν τα cc τι κανεις ?
    Εκτίθεσαι στο ebay.
    Απο επίσημη απάντηση που πηρα απο το ebay , ειναι να ζητήσεις απο τον πωλητη να ακυρώσει
    την προθεση αγοράς σου...αν θέλει...κι αν θελει να μη σου βαλει αρνητικο quotation μετα.

Ακριβώς αυτό έπαθα εγώ αλλά στα παπάκια μου αν ο άλλος μου έβαλε αρνητικό (εξήγησα εννοείται αλλά δεν). Στο φινάλε να πουλήσουν θέλουν οπότε αφού διασφαλίσουν ότι θα πάρουν τα λεφτά τους δεν έχουν λόγο να ψάχνουν για θετικά και αρνητικά quotations.

Για την ιστορία μόλις παρέλαβα δέμα από Αμερική με 2 χαζά ανταπτοράκια της Makita που δεν έβρισκα εδώ, συνολικής αξίας 22 δολαρίων. Το δέμα ήταν ανοιγμένο προφανώς από το τελωνείο. Τα ανοίγουν όλα τώρα ασχέτως τι γράφει η απόδειξη.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Κι εγώ πίστευα ότι θα υπάρχει αυτό το θέμα, αλλά ανακάλυψα τυχαία ότι, χρησιμοποιώντας το fast checkout, δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία αγοράς, αν δεν περνάει η πληρωμή. Μου έχει συμβεί 2-3 φορές, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
    Τι εστι fast checkout ?

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Συνδέεις ebay+paypal accounts και κάνεις αγορά+πληρωμή με ένα κλικ.

http://pages.ebay.com/co/es-co/check..._checkout.html
    Life begins at 45°.

leupay δουλευει κανενας;
    Γιαννης

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Δεν ξέρω αν έτυχε (δε φημίζομαι για την τύχη μου), αλλά εγώ σήμερα έκανα αγορά κράνους, μεσω paypal, απο το helmetcity.co.uk κανονικά κι απροβλημάτιστα.
    Μάλιστα πριν κάνω κίνηση,είχα γράψει στους Αγγλους και ρωτούσα αν έχουν υπόψιν τους αν παίζει κανα θέμα με αγορές απο Ελλάδα.
    Η άμεση απάντηση τους ήταν πως δεν έχει υποπέσει κάτι στην αντίληψη τους.

Τώρα που το σκέφτομαι είναι και των Φώτων σήμερα οπότε...
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω αν έτυχε (δε φημίζομαι για την τύχη μου), αλλά εγώ σήμερα έκανα αγορά κράνους, μεσω paypal, απο το helmetcity.co.uk κανονικά κι απροβλημάτιστα.
    Μάλιστα πριν κάνω κίνηση,είχα γράψει στους Αγγλους και ρωτούσα αν έχουν υπόψιν τους αν παίζει κανα θέμα με αγορές απο Ελλάδα.
    Η άμεση απάντηση τους ήταν πως δεν έχει υποπέσει κάτι στην αντίληψη τους.

Τώρα που το σκέφτομαι είναι και των Φώτων σήμερα οπότε...

Μεγειά !! Ποιό πήρες;
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανές από το εξωτερικό
    από manin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2008, 16:34
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2007, 16:02
  3. Αγορες απο το δικτυο
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 01/05/2007, 00:06