Εγώ έπεσα με το κεφάλι ρε!
κακό είναι που δεν το βρίσκω έκτρωμα... δεν το ερωτεύτηκα κι όλας αλλά δε θα ντρεπόμουν να με δουν πάνω σε ένα τέτοιο...
Εγώ έπεσα με το κεφάλι ρε!
κακό είναι που δεν το βρίσκω έκτρωμα... δεν το ερωτεύτηκα κι όλας αλλά δε θα ντρεπόμουν να με δουν πάνω σε ένα τέτοιο...
και μένα μου αρέσει μην τρελαίνεσαι!!!οπώς μαρέσει και το NC700 περισσότερο απο κάτι άλλα αντίστοιχαευρωπαικα......γούστα είναι αυτά!!μην τρώγεστε!!!!![]()
Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -
Δυστυχώς και η Honda αγωνίζεται μανιωδώς για τον τίτλο της πιο άσχημης και κακοφτιαγμενης μοτοσικλέτας ....
Αισχως , ένα transalp με abs , νέο κιβώτιο, δυνατό κινητήρα κ ψεκασμο ρε Γιαπωνεζε κ όχι άλλους γιαλαντζι Κύκλωπες και jet ski...
Πόσο όμορφη μηχανάκι. Η τιμή όμως θα είναι απαγορευτική για την τσέπη μου
πω,πωωωωω....... και πως το διαχειρίζεσαι!!??από το ξυράφι στον ταξιδιώτη είναι τεράστιο το χάσμα.δε θα σου λείψει το Ninja?έχω βάλει πολλές φορές τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση και πάντα νομίζω θα με πιάσει κατάθλιψη αν δώσω το GSXR για κάτι πιο τουριστικό.μόνο ως 2ο μηχανάκι.
καλορίζικο είπα,δεν είπα! καλορίζικο!!!![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
κι εγώ άμα άλλαζα σε ταξιδιάρικο σε κανά εργαλείο όπως 990 θα πήγαινα.
ένιγουέι, Μπάνικ καλοτάξιδο![]()