Σελίδα 15 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 221 από 221

Θέμα: Νεο Crossrunner 800 V4

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgio_Rp Προβολή μηνύματος
    πω,πωωωωω....... και πως το διαχειρίζεσαι!!??από το ξυράφι στον ταξιδιώτη είναι τεράστιο το χάσμα.δε θα σου λείψει το Ninja?έχω βάλει πολλές φορές τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση και πάντα νομίζω θα με πιάσει κατάθλιψη αν δώσω το GSXR για κάτι πιο τουριστικό.μόνο ως 2ο μηχανάκι.

καλορίζικο είπα,δεν είπα! καλορίζικο!!!
    Kγ ετσι σκεφτομαι κ με βλεπω σε κανα vstrom για 2...
    Ωραιο το Honda!! Καλα χλμ!!
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Εκφράζοντας την καθαρά προσωπική μου εκτίμηση ότι έκανες την καλύτερη επιλογή και σου εύχομαι να τη χαρείς, ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί αυτό το διαμάντι τιμολογημένο στα 11700 καινούργιο του '16 και στα 6600 με καμιά 20αριά χιλιάδες χλμ... δεν κατάφερε να πουλήσει.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Νέο μέλος
    Έχετε δίκιο εννοείται το χάσμα ειναι μεγάλο, όπως είπα είχα 12 χρονια ss από κει κ πέρα το έδωσα με βαριά καρδιά αλλα πλέον δεν υπήρχε διάθεση για γρήγορες βόλτες, πίστα σταμάτησα από το 2010 όποτε δεν είχα να έχω ένα τέτοιο μεηχανακο μόνο για καφέ...

Επίσης όλοι πι φίλοι δώσανε τα ss όποτε δεν υπήρχε κ η παρέα, ήθελα αλλαγή, τον τελευταίο χρόνο έκανα 500 χλμ με 6 μήνες στο γκαράζ, κρίμα ήταν.

Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα κ δεν θυμάμαι ούτε ένα τοπίο έτσι όπως πηγαίναμε χαχαχα.

Για 990 πήγαινα αλλα αρκετά προβλήματα άκουγα κ έβλεπα γύρω μου, το θεωρώ εύκολο κ τίμιο μηχανάκια το Χοντα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lleonidas
    Καλορίζικο banik!Το έχω οδηγήσει για λίγο στο πιστάκι των Αφιδνών και μου είχε αφήσει ανέλπιστα καλές εντυπώσεις...μειονέκτημά του ότι είναι άσχημο,για το δικό μου γούστο τουλάχιστον.Σε ταξιδάκια πώς σου φάνηκε η ανεμοκάλυψη;;Όταν μπορέσεις,κάνε ένα συνολικό review.
    Το καινούριο μου αρέσει και εξωτερικά...αν είχε χαμηλότερη τιμή,θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lleonidas Προβολή μηνύματος
    Καλορίζικο banik!Το έχω οδηγήσει για λίγο στο πιστάκι των Αφιδνών και μου είχε αφήσει ανέλπιστα καλές εντυπώσεις...μειονέκτημά του ότι είναι άσχημο,για το δικό μου γούστο τουλάχιστον.Σε ταξιδάκια πώς σου φάνηκε η ανεμοκάλυψη;;Όταν μπορέσεις,κάνε ένα συνολικό review.
    Το καινούριο μου αρέσει και εξωτερικά...αν είχε χαμηλότερη τιμή,θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά.
    Καλησπερα φιλε, καταλαβαινω ποσο υποκειμενικο ειναι το γουστο, εμενα πχ μ αρεσει αρκετα, αλλα επειδη ειμαι κ αντικειμενικοσ θα προτιμουσα λιιιιγο πιο γεματη ουρα, καποιο πλαστικακι κατι τελοσ παντων...

Μολις του αλλαξω λαστιχα θα στριβει καλα, τωρα με αυτα τα μαμα απλα δεν.

Ταξιδι ταξιδι δεν εκανα, μαξιμουμ 130 χλμ αλλα κ με εθνικη, δεν ειχα πολυ χρονο ακομα, καλυψη δεν μου αρεσει ιδιεταιρα κ μετα τα 150 χλμ τον τρως καλα, θελει σιγουρα ζελατινα.

Μέλος Το avatar του/της stathis78
    Και εμένα το μηχανάκι αυτό μου αρέσει. Το είδα πάλι στο δρόμο προχτές και πάλι μου άρεσε. Δυστυχώς, αν θυμάμαι καλά πρέπει να πούλησε παγκοσμίως μόνο 5-6.000 κομμάτια, όσα δηλαδή τα TDM 900 που πουλήθηκαν (μόνο) στην Ελλάδα. Δεν ξέρω γιατί!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lleonidas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από banik Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα φιλε, καταλαβαινω ποσο υποκειμενικο ειναι το γουστο, εμενα πχ μ αρεσει αρκετα, αλλα επειδη ειμαι κ αντικειμενικοσ θα προτιμουσα λιιιιγο πιο γεματη ουρα, καποιο πλαστικακι κατι τελοσ παντων...

Μολις του αλλαξω λαστιχα θα στριβει καλα, τωρα με αυτα τα μαμα απλα δεν.

Ταξιδι ταξιδι δεν εκανα, μαξιμουμ 130 χλμ αλλα κ με εθνικη, δεν ειχα πολυ χρονο ακομα, καλυψη δεν μου αρεσει ιδιεταιρα κ μετα τα 150 χλμ τον τρως καλα, θελει σιγουρα ζελατινα.
    Ναι,εννοείται πως είναι υποκειμενικό!Για την ελλιπή ανεμοκάλυψη δεν εκπλήσσομαι,είναι λογικό...όταν βάλεις ψηλότερη ζελατίνα θα δεις διαφορά.Από κατανάλωση είσαι κοντά στο 7 στην πόλη και 6 σε ταξίδι;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stathis78 Προβολή μηνύματος
    Και εμένα το μηχανάκι αυτό μου αρέσει. Το είδα πάλι στο δρόμο προχτές και πάλι μου άρεσε. Δυστυχώς, αν θυμάμαι καλά πρέπει να πούλησε παγκοσμίως μόνο 5-6.000 κομμάτια, όσα δηλαδή τα TDM 900 που πουλήθηκαν (μόνο) στην Ελλάδα. Δεν ξέρω γιατί!!!
    Στάθη,είναι τόσο μεγάλος ο ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει το marketing ακόμα και στις πωλήσεις αυτοκινήτων ή μοτο,τέτοιος που δεν μπορούμε να τον συλλάβουμε.Κλασικό παράδειγμα η πολυαγαπημένη μου 1200gs η οποία εδώ και χρόνια πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι.Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν είναι ποιοτικό μηχάνημα,ούτε καν...απλά η (καλή ή κακή)ποιότητα δεν καθρεφτίζεται πάντα στις πωλήσεις.Στην περίπτωση βέβαια του crossrunner(και της Ηοnda συνολικότερα) παίζει σημαντικό ρόλο και η εμφάνιση,σπάνια θυμάμαι να έχω ακούσει κάποιον να πει ότι του αρέσει το σουλούπι του.Και τέλος η έλλειψη χαρακτήρα θα μπορούσε να πει κανείς...δεν ξέρω ποιοι άλλοι λόγοι μπορεί να υπάρχουν,ίσως και η τιμή.

Παλαιό μέλος
    εγραψα και σε αλλο σημειο αλλα δεν πηρα απαντηση..το crossrunner και το tracer δεν θεωρουνται on/off η touring? βλεπω πολλους να λενε οτι ειναι steet. τι ειναι αυτο που κανει τι διαφορα να πεις ενα μηχανακι ετσι και οχι αλλιως?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anavatis19 Προβολή μηνύματος
    εγραψα και σε αλλο σημειο αλλα δεν πηρα απαντηση..το crossrunner και το tracer δεν θεωρουνται on/off η touring? βλεπω πολλους να λενε οτι ειναι steet. τι ειναι αυτο που κανει τι διαφορα να πεις ενα μηχανακι ετσι και οχι αλλιως?
    διάβασε εδώ
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anavatis19 Προβολή μηνύματος
    Οι τροχοί. Όταν είναι καθαρά ασφάλτινοι ήτοι 17 ιντσών, δεν μπορείς να πεις το μηχανάκι "οff".

Παλαιό μέλος
    οι τροχοι ειναι τοσο μεγαλος διαχωρισμος? το λεω γιατι πραγματικα δεν το ηξερα

Σελίδα 15 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415

Παρόμοια θέματα

1. Νεο Honda Crosstourer 1200 V4
    από astrag στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2010, 14:07
  2. ΝΕΟ ΒΜw F 800 Gs
    από mattheos στο forum BMW
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2008, 15:26
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2006, 11:04