παρα πολυ ωραιο
το Κ&Ν βγαλτο χαλαει την γευση ρε μανο!!!!!!!!!!!!!!
παρα πολυ ωραιο
το Κ&Ν βγαλτο χαλαει την γευση ρε μανο!!!!!!!!!!!!!!
Γιαννης
Καλησπέρα χρόνια πολλά σε όλους! βιντεάκι θα ανεβάσω όταν μπεί η εξάτμιση
προς το παρόν μια νυχτερινή φωτογραφία με την τοποθέτηση πολυόργανου στην θέση που ήταν η θερμοκρασία
Συνημμένο 349247
αυτό που έλειπε ήταν η ένδειξη βενζίνης, αγοράστηκε ένα απο ebay και χρησιμοποιήθηκε το κέλυφος μιας χαλασμένης κάμερας που είχα με κάποιες τροποποιήσεις για να μπει σωστα μέσα, το αποτέλεσμα είναι αυτό:
![]()
Μπραβο ρε φιλε πολυ ωραια δουλεια. Αντε με τον νεο χρονο πολλες και καλες βολτες![]()
Καλό ,βγάλε και καμμιά άλλη γιατί μόνο από δεξιά το φωτογραφίζεις .
Βίντεο εννοείται έπειτα και βγάλε όπως σου είπαν και το πορτοκαλί ντέκαλ της ΚΝ.
Εγώ μπορεί να δοκίμαζα και το κάτωθι (φθηνό είναι).
http://www.ebay.com/itm/Venom-MK-II-...-/191186649225
Ωραιο το ματ χρωμα!
Βγαλε το ΚΝ αυτοκολλητο, δεν κολλαει στο ολο προτζεκτ.
Η μασκα που προτεινει ο buckley, του παει περισσοτερο.
Καλα χιλιομετρα!
Αααα...βιντεακι, ναι?![]()
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
εμενα δεν με αρεσε το χρωμα.. βεβαια δεν με αρεσουν γενικα τα ματ. πολυ μουντο μου καθεται.. αν δνε βγαλεις το αυτοκολητο μπορεις να βαλεις πορτοκαλι η χρυσαφι λεπτομερειες.. η χαλκινες. ολα ανοδιωμενα εννοω ετσι... η δικη σου η μασκα μου αρεσει!! αυτη του Πανου πολυ γιαμαπα μου κανει.. rd κι ετσι..
ιδιαιτερο το χρωμα οπως το μηχανακι, δε με χαλαει, νομιζω μονο η μασκα του εχει πεσει καπως μεγαλη (η εχει κατσει πολυ ψιλα), και το τιμονι επισης πολυ ψιλο και αυτο, θελει κατι πιο κοντα στην τιμονοπλακα...κατα τ αλλα κουκλι...στο δρομο πως ειναι?
Για το αυτοκόλλητο Κ&Ν που ξενίζει κάπως, έκανα :a31: και το πέρασα κάτω απο το βερνίκι , μάλλον θα περάσω καρμπόν τα 2 πλαϊνά καπάκια μαζί με την μάσκα και την εξάτμιση που είναι επίσης καρμπόν για να υπάρχει ισορροπία.
Το χρώμα μου βγήκε λίγο ποιο ανοιχτό απο όσο ήθελα αλλά δέν και είναι άσχημο, αυτό που με ενδιαφέρει αυτή την στιγμή είναι να φέρω την μοτοσυκλέτα σε λειτουργική κατάσταση για να περάσει ΚΤΕΟ.
η μάσκα που έβαλες είναι πολυ σούπα πάνο,αν παρατήρησες και το πίσω φανάρι είναι το μαμά,τετράγωνο πίσω τετράγωνο εμπρός. δύσκολα βάζεις πράγματα σε αυτό το μηχανάκι χωρίς να γίνει τσίρκοΚαλό ,βγάλε και καμμιά άλλη γιατί μόνο από δεξιά το φωτογραφίζεις .
Βίντεο εννοείται έπειτα και βγάλε όπως σου είπαν και το πορτοκαλί ντέκαλ της ΚΝ.
Εγώ μπορεί να δοκίμαζα και το κάτωθι (φθηνό είναι).
http://www.ebay.com/itm/Venom-MK-II-...-/191186649225, η μάσκα είναι απο ZRX1100 ZRX1200 δέν σου άρεσε? φωτογραφία απο δεξιά δεν έβαλα γιατί δεν μου κάθισε καλά το ψυγείο λαδιού που θα πάρει πόδι με την πρώτη ευκαιρία
Η μάσκα p@nos έχεις δίκιο θέλει κατέβασμα 20-30mm θα δείξει καλύτερατο τιμόνι προς το παρόν μου φαίνεται καλό, η γεωμετρία της είναι ποιο γρήγορη μια και μίκρυνε η κάστερ,τα φρένα εμπρός με τις 6πιστονες και την ακτινική τρόμπα μου άφησαν πολύ καλή εντύπωση, πίσω θα βγει η κινέζικη τρόμπα που είναι για
και θα μπει η μαμά από το cbr.
Όσο αφορά τον κινητήρα, τετάρτη μέσα, άνοιγμα απο τις 2000 στροφές σπουλάρει απο τις 4.500 περίπου, 0,5-0,6 bar δέν το πίεσα παραπάνω ,200 χλμ έχω κάνει αλλά νιώθω οτι έχει αρκετή δύναμη, θέλει προσοχή ακόμη είναι στο στρώσιμο.
![]()
Πιστευω με τιμονι σε στυλ fz1 θα ταν καλυτερο τωρα μασκα χρωματα και ιστοριες περι ορεξ...
Καλη συνεχεια!!