Γιατί τα 660 ΔΕΝ έχουν μοτέρ Yamaha. Minarelli ruleZ ρε γατάκια
Και τα 600 minareli εχουν..γενικά ολα τα Ξηροκάρτια XT (πλην του 550 νομίζω) Yamaha είναι minareli
Γιατί τα 660 ΔΕΝ έχουν μοτέρ Yamaha. Minarelli ruleZ ρε γατάκια
Και τα 600 minareli εχουν..γενικά ολα τα Ξηροκάρτια XT (πλην του 550 νομίζω) Yamaha είναι minareli
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
θα επανέλθω το απόγευμα! σε ιταλικό σαιτ βρήκα ότι τα 600 3etb ειχαν μιναρέλι, βέβαια η YAMAHA αγόρασε την minarelli.....
Δεν θα μπορούσε. Η σχέση ξεκίνησε το 90 ή 92 και έγινε μέρος του Yamaha group το 2002.
Τα μοτέρ των 550-600 κλπ (μην πιάσουμε τα ΧΤ/SR γιατί πάει πολύυυ πίσω και έχουν αρκετές σχεδιαστικές διαφορές) φορέθηκαν το 82 και ουσιαστικά έμεινε ίδιο μέχρι το 2003 όταν τερμάτιστηκε η παραγωγή του 600. Δεν γνωρίζω αν είχε κάποια συμμετοχή η Minarelli σε συναρμολόγηση ή μέσω της Yamaha Belgarda που φόραγε το ΤΤ600, ή το SZR660.
Αναφερθηκα πάντα σε Ξηροκάρτια ΧΤ, αυτά είναι minarelli. τα φιλτρα ελαίου είναι ιδια στα 600 κ 660, η βίδα εκκενώσεως ελαίου στον λαιμό, ιδιες, το ίδιο και η πλαινή στον λεβιέ.
H Belgrada, εχω την εντυπωση, εφτιαχνε μονο πλαισιο, καποια περιφεριεακα και την συναρμολογηση. Τα μοτερ ηταν τα Japan απο τα '89αρια.
MADE IN JAPAN 日本製
Πλαισιο belgrada, πηρουνι Paioli, αμορτισερ Ohlins, φρενα Brembo, οργανα κατι ιταλικα, κοστουμι και πλαστικα acerbis...
Τωρα που το σκεφτομαι, το TTR ηταν το πιο ευρωπαϊκο (εως και Ιταλικο) μηχανακι που ειχα ποτε..![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Όλα τα ΧΤ/ΤΤ/SRX κλπ κλπ κλπ της οικογένειας, έχουν ξηρό κάρτερ. Τι σχέση έχει η σχεδίαση του φίλτου λαδιού αν μοιάζει σχεδιαστικά? Και τα XR στο ίδιο σημείο είχαν το φίλτρο λαδιου, so ??
Ok, είπα μήπως έκανε κάποια συναρμολόγηση εκεί του κινητήρα.