Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 44

Θέμα: Κατηγορία On-off και παλαίουρες μοτο-χρήστες

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro

Wink Κατηγορία On-off και παλαίουρες μοτο-χρήστες

με αφορμή τη συζήτηση για το νέο Africa και σεβόμενος το μόλις πριν από λίγο σκούπισμα των admin παραθέτω τις ακόλουθες σκέψεις

εάν κοιτάξει κάποιος αποστασιοποιημένα τις γκρίνιες και την αρνητική συμπεριφορά επί τη συγκεκριμένης πρότασης (νέο Africa), συνειδητοποιεί το πόσο άνευ περιεχομένου και ουσίας είναι. πολύ απλά το πρόβλημα δεν είναι με την ίδια τη μηχανή αλλά με τη κατηγορία στην οποία θεωρητικά ανήκει (aka on-off). μια έννοια τόσο αφηρημένη και υποκειμενική που χωράει τα πάντα.

οι μόνες περιπτώσεις γκρίνιας στις υπόλοιπες κατηγορίες των μοτοσυκλετών είναι ελάχιστες:
    πριν κάποια χρόνια με το bmw 1000 rr προερχόμενες μόνο από εξειδικευμένα μέλη όπως ο rein, που είχαν μια τεχνολογική κατάρτιση για να τη στηρίξουν (άσχετα αν τελικά έπεσε έξω)
    λίγο γκρίνια ίσως από τη στασιμότητα της Suzuki να βγάλει κάτι καινούργιο στα ss,
    λίγο γκρίνια από τους ελάχιστους tourer στο vfr 1200 (κλαιν τώρα 2-3 άτομα σε όλη την Ελλάδα)
    και λίγο γκρίνια για το πώς φαίνονται οι νέοι δούκες της KTM τώρα που πήγαν μια βόλτα από την Ινδία.

αυτό δε το λες γκρίνια αυτό είναι απλά σε κουβέντα να βρισκόμαστε

απεναντίας σε όλες τις On-off μοτο που παρουσιάστηκαν (ναι όλες) αποτυπώθηκε ένα τεράστιο flame. μιλάμε για έναν ορειμαγδό από βρισίδια, κατάρες, προσβολές φωνές και κλάματα. μιλάμε για hate τωρα όχι αστεία. (talking about life priorities ναπουμε)

πραγματικά δε καταλαβαίνω τι θα ήταν αυτό που θα τους ευχαριστούσε αυτούς τους flamers στην συγκεκριμένη κατηγορία. προφανώς όμως το πρόβλημα δεν είναι στις ίδιες τις μοτο, οι οποίες προσφέρουν 342 πράγματα παραπάνω από όσα πρόσφεραν οι αντίστοιχες του είδους παλιότερα, αλλά στην ίδια τη κατηγορία.

προφανώς επίσης, το πρόβλημα που έχουν οι flamers με την κατηγορία είναι και θέμα ψυχολογικό.

ξεφτιλίζοντας τη νέα πρόταση μιας on-off μηχανής η οποία από τη φύση της προορίζεται για το ευρύ κοινό και όχι για εξειδικευμένα γούστα, στο οποίο ανήκει ο περισσότερος κόσμος και μεταξύ αυτών και οι περισσότεροι άμπαλοι, προσπαθούν να δηλώσουν (πρωτίστως στον εαυτό τους και μετά στους άλλους) ότι αυτοί πια πάλιωσαν. έγιναν γνώστες. πλεον ξέρουν και δε πιάνονται κορόιδα. και καλά μεγάλωσαν, έμαθαν και δεν ανήκουν στους άμπαλους. δεν τους πιάνουν κορόιδο τα μαρκετιγκ ντιπαρτμεντ των βιομηχανίων βρε αδερφέ. και καλά τωρα δηλαδή γιατί παλιότερα που ξερογλύφονταν με μηχανές τύπου boldor (φτου κ@κα που έβαλε στο στόμα μου το ιερό τέρας), ήταν μη-κερδοσκοπικά ιδρύματα οι εταιρείες.

το πρόβλημα είναι ότι το αν ανήκεις ή όχι στους άμπαλους (όποιοι και αν είναι αυτοί) είναι μια αφηρημένη έννοια. δεν αποδεικνύεται. Ευτυχώς για SS οι άμπαλοι αποδεικνύονται με τους χρόνους. Για τους εντουράδες οι ώρες που βάζουν στα βουνά και οι αγώνες που συμμετέχουν. για τους γενικούς χρήστες όμως ο άμπαλος ή ο γνώστης μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε.

εδώ έρχεται το flame που λετε για να τους σώσει δηλώνοντας μέσω καταχώρησης ενός πόστ σε ένα φόρουμ (πσσσσσς μιλάμε για τον τρισμέγιστο τρόπο απόδειξης) ότι και αυτοί με κάποιο τρόπο (στον εαυτό τους πρωτίστως, είπαμε) δεν είναι άμπαλοι βρε αδερφέ πια.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    το πρόβλημα είναι ότι το αν ανήκεις ή όχι στους άμπαλους (όποιοι και αν είναι αυτοί) είναι μια αφηρημένη έννοια. δεν αποδεικνύεται. Ευτυχώς για SS οι άμπαλοι αποδεικνύονται με τους χρόνους. Για τους εντουράδες οι ώρες που βάζουν στα βουνά και οι αγώνες που συμμετέχουν. για τους γενικούς χρήστες όμως ο άμπαλος ή ο γνώστης μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε.

εδώ έρχεται το flame που λετε για να τους σώσει δηλώνοντας μέσω καταχώρησης ενός πόστ σε ένα φόρουμ (πσσσσσς μιλάμε για τον τρισμέγιστο τρόπο απόδειξης) ότι και αυτοί με κάποιο τρόπο (στον εαυτό τους πρωτίστως, είπαμε) δεν είναι άμπαλοι βρε αδερφέ πια.
    Νομιζω πως εχει μεγαλη δοση αληθειας αυτη η σκεψη σου.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Ενδιαφερουσα αναλυση..

Εδω θα μπορουμε να σπαμαρουμε για τα ον-οφ και για το τι μηχανακι θα παρει ο Τερενς..;;;
    MADE IN JAPAN 日本製

Το απλό επίσης είναι, αμπαλοι η όχι, από την στιγμή που κάποιος έχει δίπλωμα... η ίσως απλά οδηγεί, έχει "δικαίωμα" σε αποψη, με την ίδια λογική που ο κάθε ένας ψηφίζει μόλις κλείσει μια ηλικία.

Αν επρεπε να γράφουν μόνο οι "ειδικοί" κακώς γράφουμε όλοι γενικώς.

Φαντάζομαι ως ειδικός ψυχολόγος έχεις αφουγκραστεί και παραθέτεις τα προβλήματα που κουβαλάνε οι h8ters γενικά;

Συμφωνώ σε γενικές γραμμές. Το επόμενο φλεϊμάρισμα θα έρθει με το τζιξερ L7.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Το απλό επίσης είναι, αμπαλοι η όχι, από την στιγμή που κάποιος έχει δίπλωμα... η ίσως απλά οδηγεί, έχει "δικαίωμα" σε αποψη, με την ίδια λογική που ο κάθε ένας ψηφίζει μόλις κλείσει μια ηλικία.

Αν επρεπε να γράφουν μόνο οι "ειδικοί" κακώς γράφουμε όλοι γενικώς.
    απο που προκύπτει αυτό? εγω δεν είπα να μην λέει κάποιος την άποψη του.

Φαντάζομαι ως ειδικός ψυχολόγος έχεις αφουγκραστεί και παραθέτεις τα προβλήματα που κουβαλάνε οι h8ters γενικά;
    μπα όχι δεν είμαι ειδικός ψυχολόγος. παρεξήγησης.

Παλαιό μέλος
    Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι δεν αρκούνται στο να παραθέσουν την άποψή τους, απλά σαν έναυσμα για σκέψη.
    Πρέπει, πάσει θυσία, να πείσουν τους πάντες, ότι οι ίδιοι έχουν δίκιο και κανένας άλλος.
    Αν και το ύφος δεν είναι ιδιαίτερα κόσμιο, πράγμα που θέλει προσοχή λόγω του "απρόσωπου" της συνομιλίας, το αποτέλεσμα δεν θα αργήσει να είναι το γνωστό.........................

Και... οι flamers (χμ, f-lamers, fucking lamers?) παγκοσμίως ζήτησαν λιγότερα κιλά (που ήταν εφικτό) και λίγη παραπάνω δύναμη (που ήταν εφικτό, ίσως ανεπισήμως να έχει γίνει, με βάση την δυναμομέτρηση που είδαμε) και αφού είδαμε όλοι τον ένα μέτρο και ένα μίλκο κυριο 93 να καβαλάει, τέθηκε ζήτημα αν βολεύει και όσους δεν είναι χόμπιτ.

Τώρα το ποιος έχει χέρια να το τελειώσει και άρα δικαιούται να ζητάει παραπάνω... είναι ένα αστείο ερώτημα το οποίο αν τεθεί για ένα ένα χωριστά τα μηχανάκια που έχουμε, να δω πόσοι δεν θα βγούμε αμπαλοι.

...είναι ένα αστείο ερώτημα το οποίο αν τεθεί για ένα ένα χωριστά τα μηχανάκια που έχουμε, να δω πόσοι δεν θα βγούμε αμπαλοι.
    Εγω, διοτι εχω μονο παπι τωρα..
    Τελευταία τροποποίηση από Bob_o_mastoras; 08/01/2016 στις 13:30.
    MADE IN JAPAN 日本製

Και... οι flamers (χμ, f-lamers, fucking lamers?) παγκοσμίως ζήτησαν λιγότερα κιλά (που ήταν εφικτό) και λίγη παραπάνω δύναμη (που ήταν εφικτό, ίσως ανεπισήμως να έχει γίνει, με βάση την δυναμομέτρηση που είδαμε) και αφού είδαμε όλοι τον ένα μέτρο και ένα μίλκο κυριο 93 να καβαλάει, τέθηκε ζήτημα αν βολεύει και όσους δεν είναι χόμπιτ.

...
    χμ εγω δε θα σε έκανα identify ως τέτοιο ποτέ. ελπίζω να ην αισθάνεσαι και την ανάγκη να τους υπερασπίζεσαι.

στο θέμα μας:

ε και. δεν τα έδωσαν δεν άκουσαν. πες μου εσύ ένα μηχανάκι on-off απο τη γέννηση της κατηγορίας (ούτε και που ξέρω ποτε είναι αυτή), στο οποίο στα έδωσε όλα όσα ζητάς εσύ, για να σου πω εγώ ή ο παραδίπλα τι δεν είχαν δώσει σε εμένα

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    .......Τώρα το ποιος έχει χέρια να το τελειώσει και άρα δικαιούται να ζητάει παραπάνω... είναι ένα αστείο ερώτημα το οποίο αν τεθεί για ένα ένα χωριστά τα μηχανάκια που έχουμε, να δω πόσοι δεν θα βγούμε αμπαλοι.

Γουστάρω.................................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Εδω θα μπορουμε να σπαμαρουμε για τα ον-οφ και για το τι μηχανακι θα παρει ο Τερενς..;;;
    OXI
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    OXI
    MADE IN JAPAN 日本製

ή να το κάνω πιο απλό Αμυρου. πες μου εσύ ένα μηχανάκι στη κατηγορία που να κάλυψε στο παρελθόν ή να καλύπτει τωρα όλα αυτά που φαντάζονται όλοι αυτοί οι διαφορετικοί χρήστες.

απλά δεν υπάρχει.

το μόνο που κάνουμε είναι να βρίσκουμε λεπτομέρειες για να διαφωνούμε επ' άπειρο.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    ή να το κάνω πιο απλό Αμυρου. πες μου εσύ ένα μηχανάκι στη κατηγορία που να κάλυψε στο παρελθόν ή να καλύπτει τωρα όλα αυτά που φαντάζονται όλοι αυτοί οι διαφορετικοί χρήστες.
    ADV 950-990
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Και νέος είμαι στον χώρο και οδηγικά πτωχός και πένητας νιώθω συχνά, οπότε με πεις δεν με πεις... Το fazer ηταν και παραμένει "πολύ" παρά τα χιλιόμετρα που γράψαμε, ξέρω την θέση μου και δεν παρεξηγούμαι, σαφώς και δεν υπερασπίζομαι κανέναν αμπαλο επίσης

πες μου εσύ ένα μηχανάκι on-off απο τη γέννηση της κατηγορίας (ούτε και που ξέρω ποτε είναι αυτή), στο οποίο στα έδωσε όλα όσα ζητάς εσύ, για να σου πω εγώ ή ο παραδίπλα τι δεν είχαν δώσει σε εμένα

Για το ερώτημα, η απάντηση είναι κανένα, αλλιώς θα έκανα τα κοπρανα παξιμάδι όπως συχνά γράφεται, για να το πάρω. Πολλά μου αρέσουν, κανένα χωρίς "αλλά".

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ταξίδια, on-off και καταναλώσεις.
    από QSpec στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2007, 16:33
  2. Τι on-Off και μπουρδες...
    από liakaros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2007, 15:22
  3. Μεγαλα On-off και Αστικος Κυκλος
    από dosko στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2007, 16:35
  4. On-Off και πετρελαιοκινηση
    από tifoefs στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2006, 23:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ