Εκφράζοντας την καθαρά προσωπική μου εκτίμηση ότι έκανες την καλύτερη επιλογή και σου εύχομαι να τη χαρείς, ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί αυτό το διαμάντι τιμολογημένο στα 11700 καινούργιο του '16 και στα 6600 με καμιά 20αριά χιλιάδες χλμ... δεν κατάφερε να πουλήσει.
Έχετε δίκιο εννοείται το χάσμα ειναι μεγάλο, όπως είπα είχα 12 χρονια ss από κει κ πέρα το έδωσα με βαριά καρδιά αλλα πλέον δεν υπήρχε διάθεση για γρήγορες βόλτες, πίστα σταμάτησα από το 2010 όποτε δεν είχα να έχω ένα τέτοιο μεηχανακο μόνο για καφέ...
Επίσης όλοι πι φίλοι δώσανε τα ss όποτε δεν υπήρχε κ η παρέα, ήθελα αλλαγή, τον τελευταίο χρόνο έκανα 500 χλμ με 6 μήνες στο γκαράζ, κρίμα ήταν.
Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα κ δεν θυμάμαι ούτε ένα τοπίο έτσι όπως πηγαίναμε χαχαχα.
Για 990 πήγαινα αλλα αρκετά προβλήματα άκουγα κ έβλεπα γύρω μου, το θεωρώ εύκολο κ τίμιο μηχανάκια το Χοντα
Καλορίζικο banik!Το έχω οδηγήσει για λίγο στο πιστάκι των Αφιδνών και μου είχε αφήσει ανέλπιστα καλές εντυπώσεις...μειονέκτημά του ότι είναι άσχημο,για το δικό μου γούστο τουλάχιστον.Σε ταξιδάκια πώς σου φάνηκε η ανεμοκάλυψη;;Όταν μπορέσεις,κάνε ένα συνολικό review.
Το καινούριο μου αρέσει και εξωτερικά...αν είχε χαμηλότερη τιμή,θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά.
Καλησπερα φιλε, καταλαβαινω ποσο υποκειμενικο ειναι το γουστο, εμενα πχ μ αρεσει αρκετα, αλλα επειδη ειμαι κ αντικειμενικοσ θα προτιμουσα λιιιιγο πιο γεματη ουρα, καποιο πλαστικακι κατι τελοσ παντων...
Μολις του αλλαξω λαστιχα θα στριβει καλα, τωρα με αυτα τα μαμα απλα δεν.
Ταξιδι ταξιδι δεν εκανα, μαξιμουμ 130 χλμ αλλα κ με εθνικη, δεν ειχα πολυ χρονο ακομα, καλυψη δεν μου αρεσει ιδιεταιρα κ μετα τα 150 χλμ τον τρως καλα, θελει σιγουρα ζελατινα.
Και εμένα το μηχανάκι αυτό μου αρέσει. Το είδα πάλι στο δρόμο προχτές και πάλι μου άρεσε. Δυστυχώς, αν θυμάμαι καλά πρέπει να πούλησε παγκοσμίως μόνο 5-6.000 κομμάτια, όσα δηλαδή τα TDM 900 που πουλήθηκαν (μόνο) στην Ελλάδα. Δεν ξέρω γιατί!!!![]()
Ναι,εννοείται πως είναι υποκειμενικό!Για την ελλιπή ανεμοκάλυψη δεν εκπλήσσομαι,είναι λογικό...όταν βάλεις ψηλότερη ζελατίνα θα δεις διαφορά.Από κατανάλωση είσαι κοντά στο 7 στην πόλη και 6 σε ταξίδι;
Στάθη,είναι τόσο μεγάλος ο ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει το marketing ακόμα και στις πωλήσεις αυτοκινήτων ή μοτο,τέτοιος που δεν μπορούμε να τον συλλάβουμε.Κλασικό παράδειγμα η πολυαγαπημένη μου 1200gs η οποία εδώ και χρόνια πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι.Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν είναι ποιοτικό μηχάνημα,ούτε καν...απλά η (καλή ή κακή)ποιότητα δεν καθρεφτίζεται πάντα στις πωλήσεις.Στην περίπτωση βέβαια του crossrunner(και της Ηοnda συνολικότερα) παίζει σημαντικό ρόλο και η εμφάνιση,σπάνια θυμάμαι να έχω ακούσει κάποιον να πει ότι του αρέσει το σουλούπι του.Και τέλος η έλλειψη χαρακτήρα θα μπορούσε να πει κανείς...δεν ξέρω ποιοι άλλοι λόγοι μπορεί να υπάρχουν,ίσως και η τιμή.
εγραψα και σε αλλο σημειο αλλα δεν πηρα απαντηση..το crossrunner και το tracer δεν θεωρουνται on/off η touring? βλεπω πολλους να λενε οτι ειναι steet. τι ειναι αυτο που κανει τι διαφορα να πεις ενα μηχανακι ετσι και οχι αλλιως?
διάβασε εδώ
πουτσ@@@@@@@@@
οι τροχοι ειναι τοσο μεγαλος διαχωρισμος? το λεω γιατι πραγματικα δεν το ηξερα