είμαι ο πλέον ακατάλληλος να σου πει :P κάνε υπομονή ξέρω γω, μέχρι να σου απαντήσουν άλλοι που ξέρουν πολύ καλύτερα από μένα
είμαι ο πλέον ακατάλληλος να σου πει :P κάνε υπομονή ξέρω γω, μέχρι να σου απαντήσουν άλλοι που ξέρουν πολύ καλύτερα από μένα
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
να βγάλει τη μπιέλα από το στρόφαλο;
δύο παξιμάδια δεν είναι;
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
θα το δοκιμασω θελω να μαθω αμα δεν χαλασω δεν θα μαθω απλα θελω μια βοηθια πως θα βγαλω το καρτερ τωρα; πρεπει να βγει το βολαν;
Matthew, δεν είναι τόσο απλό όσο φαντάζεσαι όταν δεν ξέρεις από που να αρχίσεις. Ναι, προφανώς πρέπει να βγει το βολάν, και άλλα 500 εξαρτήματα για να ανοίξουν τα κάρτερ. Πως θα το ξαναδέσεις είναι το ζήτημα.
Λιγότερη ζημιά θα κάνεις αν το ξανακάνεις όπως ήταν, παρά να προχωρ'ησεις πιο κάτω.
Και όταν το βάλεις μπροστά....κράτα λίγη απόσταση από το μηχανάκι....ποτέ δεν ξέρεις...:a13:
Αν πρόκειται για τα δύο μοτέρ που γράφεις στο άλλο θέμα που άνοιξες, τότε πειραματίσου.
Καλό είναι όμως να μπορείς ανά πάσα στιγμή να "επιστρέψεις" στο ορίτζιναλ μοτεράκι που έχεις, να μην πάει χαμένο.
Γενικά δεν έχεις να χάσεις τίποτε, αρκεί να μην χρειάζεσαι μηχανάκι "αύριο το πρωί". Θα μάθεις και αρκετά πράγματα.
Απλά πρόσεξε, να μην μπεις σε επιπλέον έξοδα. Δεν αξίζει.
(Αν προχωρήσεις δώσε βάση σε αυτό που είπε ο notakos. Πάρε μέτρα ασφαλείας.)
για να βγει η μπιελα πρεπει να κατεβει το μοτερ κατω και να ανοιξει ο στροφαλοθαλαμος στα δυο.
με 1.5cm κατω το πιστονι, ουτε καν θα παρει μπροστα.
για να μην μπλέξεις με μπιέλα πρεπει να ψαξεις να βρεις άλλο πιστονι που να ταιριάζει.
Για μένα καλύτερα, παρε τα κυλινδροπιστονα σου στα χερια και πήγαινε στην drakos engeeniring να σου πουν πια είναι η οικονομικότερη και καλύτερη λύση στην περίπτωση σου, χωρις να χρειαστει να αλλάξεις μπιέλα.