Σελίδα 7 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 367

Θέμα: ομαδα ΔΙαροια ΑΣτυνομιας..

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    διευκρινησεις και συμπερασματα μεχρι στιγμης:

το θρεντ ανοιχτηκε για καταγραφη της εμπειριας και μονο.. όπως θα διαβασετε στο σχολιο που κανω στο τελος της αφηγησης (ποστ 16,σελ 2)
    δεν τους βριζω και δεν τους κατηγορω καν.. (τους ΔΙΑΣ εννοω όχι το συγκεκριμενο κλιμακιο) εκφραζω απλα μια απορια του πως τετοια σαλταρισμένα ατομα μπαινουν στην αστυνομια.
    ωστοσο είμαι ακομα αρκετα ενοχλημένος από τη συμπεριφορα των δυο συγκεκριμενων παρα το γεγονος (όπως αναφέρεται στο τελος της αφηγησης) ότι μετα συζητηθηκε σε ηρεμο τονο το τι αντιμετωπιζουν κάθε μερα και γιατι είναι ετσι..

αρκετοι από εσας προκειμενου να πεσετε στα μαλακα δεχετε να σκυψετε το κεφαλι και να σας προσβαλουν, με αποτέλεσμα να θεωρείτε λανθασμενη τη συμπεριφορα μου..
    εγω δεν είμαι τετοιος τυπος.. εγω δεν σκυβω πουθενα το κεφαλι, και διεκδικώ τα δικαιώματα μου.. ότι συνεπειες και αν εχει.. το ότι γλυτωσα τη καμπανα ηταν αποφαση του αρχηγου της ομαδας.. εγω σαν υπευθυνο ατομο από τη στιγμη που εκανα τη βλακεια εστω και από παρανοηση, ημουν ετοιμος να τη φαω.. όχι όμως απολαμβανωντας τέτοιας ανάρμοστης συμπεριφορας..

ναι περασα με κοκκινο (δευτερόλεπτα πριν αναψει πρασινο) και βλακεια μου.. μερικοι απ'ολη την ιστορια κρατησατε μονο αυτό.. εσεις λοιπον που πιαστηκατε από αυτό και με κρινετε, ειστε αγιοι? πατε παντα με το γραμμα του νομου στον δρομο? απολυτως παντου?

γινεσε προσβλητιικος.......

Εσυ επεσες στα μαλακα .....!!!!!!!!

Τα παραπανω γραφομενα σου θα ειχαν βαση μονο εαν ανεξαρτητως αποτελεσματος ειχες υποβαλει μηνηση αυτη την στιγμη που μιλαμε...!!

Εαν εχεις υποβαλει παω πασο.. Εαν οχι ...

Μην εξαιρεις τον εαυτο σου απο τα παραπανω γραφομενα σου..!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Υπάρχει συγκεκριμένος κώδικας επικοινωνίας και δεν υπάρχει τίποτα ενδιάμεσο. Το να θίγεις την εξουσία κάποιου που πιστεύει πως την έχει είναι ότι χειρότερο μπορείς να του κάνεις. Μπορείς να το δεις παντού, σε ερωτικές σχέσεις που ξαφνικά κάποιος που είναι υποχωρητικός ξεσπαθώνει, σε φιλές σχέσεις που κάποιος είναι συγκαταβατικός πάντα ξαφνικά λέει "εγώ εκεί δε πάω" ή "λες μ@λακίες" και φυσικά γίνεται περισσότερο φανερό καθαρά σε σχέσεις εξουσίας όπως αφεντικό/ υπάλληλος, δάσκαλος/μαθητής, αστυνομικός/πολίτης, γιατρός/ασθενής, ταξίαρχος/οπλίτης, ανακριτής - εισαγγελέας/ ύποπτος και πάει λέγοντας. Μερικές τέτοιες "σχέσεις είναι αναγκαίο κακό αυτής της κοινωνίας και του πως είναι δομημένη, άλλες τέτοιες σχέσεις δημιουργούνται σε ανταγωνιστικά περιβάλλοντα (προσωπικών σχέσεων, κοινωνικών χώρων, εργασίας κ.α)

Σε γενικές γραμμές δεν έχω χειρότερο... ίσως γιατί δεν είμαι καθόλου ανταγωνιστικός είναι λες και μου έχουν κάνει λοβοτομή σε αυτό τον τομέα και δε μπορώ να το διαχειριστώ συναισθηματικά όταν συμβαίνει και οι αντιδράσεις μου είναι από το μηδέν στο χίλια χωρίς ενδιάμεσο.

Θα μου πεις πως δε τους αμφισβήτησες, πως δεν έκανες κάτι επιθετικό (να αντιμιλήσεις κλπ) και όμως έκανες, στο δικό τους μυαλό αμφισβήτησες την εξουσία (του φόβου συγκεκριμένα) τους όταν πέρασες με κόκκινο μπροστά τους. Θεώρησαν που τους είχες δει και το έκανες επιτηδευμένα, σε σταμάτησαν για να γίνει ο τσαμπουκάς να το ξέρεις και φυσικά πάντα έτσι λειτουργεί στα μεγάλα αστικά κέντρα τουλάχιστο ο καλός και ο κακός μπάτσος. Όταν σταμάτησες και σου είπαν πως πέρασες με κόκκινο έπρεπε να πεις κάτι σε στιλ ¨πω πω και δε το είδα και παιδιά δεν είχα δει και εσάς θα ήμουν προσεκτικότερος". Ούτε κλάψα ούτε τίποτα άλλο.

Τώρα κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει. Ναι το κόκκινο είναι τρομερό λάθος είναι ηλίθιο πράγμα αλλά το ίδιο υπό συνθήκες είναι και η παραβίαση του ορίου ταχύτητας και η διήθηση και οι σφήνες και τα ανοίγματα στο φανάρι και χίλια δύο άλλα. Μερικοί πέφτετε πάνω στον άλλο να τον φάτε όταν κάνει λάθος και σίγουρα ρίχνετε δεκάδες ελαφρυντικά στον εαυτό σας όταν κάνετε μ@λακία γιατί να μωρέ εντάξει προσέχω, δεν είναι το ίδιο, "το έχω" κλπ.

Τέλος πάντων όλα ξεκινούν από πολύ πιο πίσω, στη συγκεκριμένη περίπτωση από το ότι τα φανάρια στην Ελλάδα είναι λάθος τοποθετημένα, θα έπρεπε να είναι αρκετά πίσω από τις διασταυρώσεις και τις διαβάσεις πεζών. Να είναι μεγαλύτερα και περισσότερο φωτεινά, το οδόστρωμα να είναι καλύτερο και ειδικά κοντά σε stop και φανάρι να υπάρχει ειδικός τάπητας. Να μην έχουμε τόσα ζόρια στο μυαλό μας και να προσπαθούμε να πετάμε από πάνω μας νοοτροπίες και κουλτούρες που μας έχουν φυτέψει στο μυαλό και λειτουργούν αντανακλαστικά και αυτό αφορά και τον χρήστη του δρόμου και τον "μπάτσο"

Ξέρω ξέρω μετά να ευχόμαστε για παγκόσμια ειρήνη, να σταματήσουν οι εχθροπραξίες παντού και να έχει όλος ο κόσμος να φάει είπε το μοντέλο Ρούλα και φόρεσε το στέμμα της

έντιτ : τρέχει το θρέντ!
    Τελευταία τροποποίηση από skylaros; 10/01/2016 στις 19:56.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    ναι η οχι τελικα;
    oxi kai pali όχι. Δεν κόβουν κλήσεις οι ΔΙΑΣ.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    διευκρινησεις και συμπερασματα μεχρι στιγμης:
    Θα σου πω εγώ τώρα...

(και θα σου τα πω και φουριόζος όπως σου τα είπαν οι τσέοι για να μη βγω off topic)

το θρεντ ανοιχτηκε για καταγραφη της εμπειριας και μονο..
    Εμ περνάς το φανάρι, εμ ανοίγεις και θρεντ?

Μεγαλύτερη μαλακία η δεύτερη από την πρώτη.

Πόσο καιρό είσαι εδώ μέσα?

Αυτά δεν τα γράφουμε. Τα λέμε μεταξύ μας.
    Άμα τα γράψουμε γίνεται ο καθένας μπάτσος και βγάζει το άχτι του.

Μη μαρτυράς χωρίς ξύλο.
    Κράτα και κάποια πράγματα και μην τα λες.

....δεν τους βριζω και δεν τους κατηγορω καν.. (τους ΔΙΑΣ εννοω όχι το συγκεκριμενο κλιμακιο)
    Χεστήκαμε κύριος.

Κυριακή βράδυ είναι, αύριο δουλεύουμε, έχουμε νεύρα. Πού θα ξεσπάσουμε?

.... εκφραζω απλα μια απορια του πως τετοια σαλταρισμένα ατομα μπαινουν στην αστυνομια...
    Ααααα....

Με το μπαρδόν αλλά με αυτά που ρωτάς μάλλον έπρεπε να φας και ξύλο

Σαν τον άλλον που άνοιξε θρεντ και ρώταγε πώς γίνεται να του καθυστερούν το χαρτί της άδειας, κι αν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.

ναι περασα με κοκκινο (δευτερόλεπτα πριν αναψει πρασινο) και βλακεια μου.. μερικοι απ'ολη την ιστορια κρατησατε μονο αυτό.. εσεις λοιπον που πιαστηκατε από αυτό και με κρινετε, ειστε αγιοι? πατε παντα με το γραμμα του νομου στον δρομο? απολυτως παντου?
    Ναι.

Όταν έχουμε το ρόλο του δικαστή.

Όταν κοκορευόμαστε για το πόσα πιάνει η μαλακία που καβαλάμε, εννοούμε ότι πεταχτήκαμε μια Autobahn, τελικιάσαμε, και γυρίσαμε

Σοβαρά τώρα, τα είπε όλα ο GGS.

Το μόνο που πραγματικά εννοώ από αυτά που έγραψα, είναι ότι κακώς ανοίγεις θρεντ για κάτι τέτοιο.
    Και δεν το λέω από "διαχειριστική" σκοπιά.

Απλά έχει γίνει τόσες φορές, που είναι γνωστό ότι και με πράσινο να πέρναγες και να έτρωγες και ξύλο, θα βρισκόταν κόσμος να σου πει ότι και λίγες έφαγες

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    οι ομαδες ΔΙΑΣ μπορουν να βεβαιωσουν παραβαση του κ.ο.κ.;
    απ'οτι μου ειπε ο αρχηγος της ομαδας, οι ιδιοι δεν εχουν μπλοκακι, οποτε για να βεβαιωσουν παραβαση η πρεπει να καλεσουν αρμοδιο κλιμακιο, η πρεπει να παμε στο τμημα της περιοχης..
    όταν πιανουν καποιον βασικα δεν τον σταματάνε με σκοπο να τον γραψουν, και δεν το κανουν αμα διαπιστωθεί ότι είναι εντελως καθαρος και νομιμος (σε όλα τα αλλα εκτος της παραβασης)

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    γινεσε προσβλητιικος.......

Εσυ επεσες στα μαλακα .....!!!!!!!!

Τα παραπανω γραφομενα σου θα ειχαν βαση μονο εαν ανεξαρτητως αποτελεσματος ειχες υποβαλει μηνηση αυτη την στιγμη που μιλαμε...!!

Εαν εχεις υποβαλει παω πασο.. Εαν οχι ...

Μην εξαιρεις τον εαυτο σου απο τα παραπανω γραφομενα σου..!
    και που ακριβως σε προσβαλα?

απ'οτι μου ειπε ο αρχηγος της ομαδας, οι ιδιοι δεν εχουν μπλοκακι, οποτε για να βεβαιωσουν παραβαση η πρεπει να καλεσουν αρμοδιο κλιμακιο, η πρεπει να παμε στο τμημα της περιοχης..
    ή να πάτε στο κοντινότερο βιβλιοπωλείο να αγοράσετε μπλοκάκι

(δίνω απάντηση μπλιτσερική, μιας και δεν τον βλέπω να συμμετέχει )

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δεν ενδιαφέρονται οι ΔΙΑΣ για τις τροχαίες παραβάσεις. Άλλα πράγματα τους ενδιαφέρουν. Μπορεί να σε σταματήσουν για να σου κάνουν παρατήρηση, αν τους μπεις στο μάτι, αλλά σπάνια θα ασχοληθούν παραπάνω, αν είσαι καθαρός. Απλά έτυχε στην περίπτωση ο Μικές.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    (δίνω απάντηση μπλιτσερική, μιας και δεν τον βλέπω να συμμετέχει )
    Τι να πω; Την είπα τη γνώμη μου. Κακώς ξεκίνησε χωρίς να έχει δει το φανάρι, κακώς υπερέβαλαν οι ΔΙΑΣ, αν είναι όπως τα λέει. Δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω. Όποιοι κυκλοφορούμε κάθε μέρα στην Αθήνα, τα'χουμε ζήσει δεκάδες φορές.
    Life begins at 45°.

Timing

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreza
    Και τα ψώνια έχουν το δικαίωμα να γίνουν ένστολοι αλλά παραμένουν πάλι ψώνια.Έτσι σαν αποτέλεσμα έχουμε αυτούς που ξέρουν τη δουλειά τους κι αυτούς που νομίζουν ότι ξέρουν τι δουλειά κάνουν. Τώρα σε ποιον θα πέσεις είναι καθαρά θέμα τύχης.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Μικε ......
    Εκανες μαλακια.
    Επρεπε να ανοιξεις το γκαζι να τους ξεφυγεις ρε συ!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

never hold back Το avatar του/της Ohm
    mikes στρατό έχεις πάει αγόρι μου;
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Μικε ......
    Εκανες μαλακια.
    Επρεπε να ανοιξεις το γκαζι να τους ξεφυγεις ρε συ!
    Δε μπορείς εκεί. Σε πιάνει πάντα το επόμενο φανάρι στα 20 μέτρα

Μικέ, πάντως, άκου 1-2 συμβουλές που σου'δωσα εδώ μέσα. Πίστεψέ με, κάτι ξέρω.
    Life begins at 45°.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δε μπορείς εκεί. Σε πιάνει πάντα το επόμενο φανάρι στα 20 μέτρα

Μικέ, πάντως, άκου 1-2 συμβουλές που σου'δωσα εδώ μέσα. Πίστεψέ με, κάτι ξέρω.
    Ποιο φαναρι;
    Εχει στην Αθηνα φαναρια;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    και που ακριβως σε προσβαλα?

Και αντεδρασες στον τσαμπουκα τους .....

Και δεν σου βεβαιωσαν κληση...

Και τελικα επεσες στα μαλακα ... ( Ποιο μαλακα δεν γινετε...! )

Εφοσον λοιπον επεσες στα μαλακα διαβασε το συγκεκριμενο ποστακι σου που αναφερεσε στους οποιους αλλους εδω μεσα να καταλαβεις...!!

Σελίδα 7 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δηλωστε Την Ομαδα Σασ
    από karelis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 144
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2005, 05:53
  2. Ομαδα Αιματοσ Στα Κρανη.
    από maintenance στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2005, 19:03
  3. Έσκισε η ομάδα!!!
    από stako στο forum Αγωνιστικά νέα