Σελίδα 11 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 367

Θέμα: ομαδα ΔΙαροια ΑΣτυνομιας..

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μικe777 Προβολή μηνύματος
    τυχερος ησουν κανονικα!!
    επρεπε να ετρωγες το 700 σαν τα πιτογυρο
    μονος το παραδεχτηκες!
    Μα αυτο λεει και ο ίδιος και πολλοί απο εμάς.

Έκανα παράβαση?
    Με σταματας, μου κόβεις κλήση/παίρνεις πινακίδες, άδειες, κερατα κατα πως ορίζει ο νόμος, και καλό υπόλοιπο να έχουμε και οι δυο.

Τσαμπουκάδες και νταηλίκια και μαγκιά, κλανια, κι εξατμιση δε χρειάζονται.

Αν είχε ανοίξει το θρεντ να παραπονεθεί επειδή πέρασε με κόκκινο και τον γραψανε, πρώτος θα τον έκραζα εγω.

restoration fan Το avatar του/της ΝΤΙΚ
    ενα θα σου γραψω για προβληματισμο ολων μας,
    βαλε τον εαυτο σου και ολο το σκηνικο σε ενα αλλο κρατος....
    ασε παλι καλα να λες....
    μια ζωη την εχουμε.....και την μιση την ζησαμε

Banned
    Νεοέλληνας detected

Φτου και από την αρχή

Banned

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Μέσα σε όλες τις κακίες που γράφονται για την ομάδα ΔΙΑΣ έχω να προσθέσω ότι ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι που γυρίζουν όλη μέρα πάνω στη μηχανή (για φανταστείτε να κάνατε εσείς αυτή τη δουλειά όχι μόνο για μια μέρα) και αντιμετωπίζουν ότι και όποιο είδος κακοποιού στο δρόμο πάνω σε μηχανές που τις φτιάχνουν μόνοι τους με δικά τους λεφτά πολλές φορές, για το μερακάματο του τρόμου όπως το λέω εγώ,... Εάν λείψει αυτή η ομάδα λυπάμαι αλλά δεν θα νοιώθω τόσο σίγουρος ότι θα μπορούμε να κυκλοφορούμε με ασφάλεια. Καθημερινά εμπλέκονται σε κάθε εγκληματική ενέργεια αντιμετωπίζοντας κάθε καρυδιάς καρύδι...
    λοιπόν
    Καλό θα ήταν να σεβόμαστε τον κοινωνικό ρόλο τέτοιων ανθρώπων
    Θυμηθείτε μόνο πόσα παλικάρια της ΔΙΑΣ έχουν πέσει από σφαίρες καλαζνικοφ..

εδώ και τριαντατόσα χρόνια κοντά πάνω σε μηχανές , έχω σταματήσει πολλές φορές για έλεγχο και πάντα με αντιμετωπίζουν με σεβασμό αφου προηγουμένως καταλαβαίνουν ότι τους σέβομαι κι εγώ

οι της ΔΙΑΣ για μένα δεν έχουν σχέση με την έννοια του μπάτσου στα χρόνια της δικτατορίας ...
    μην τα μπερδεύουμε και τα ισοπεδώνουμε όλα.

σχετικά με την συγκεκριμένη φάση δεν εκφέρω άποψη καθώς δεν ξέρω τι και πως,
    αυτά που έγραψα αφορούν όλη την ομάδα ΔΙΑΣ
    Τελευταία τροποποίηση από free rider; 10/01/2016 στις 22:00.
    και η ζωή συνεχίζεται...

Θα μεινω στο χαμογελο του Μικέ.
    Οποιος τον γνωριζει ή εστω τον έχει δει, δεν παρερμηνευεται με τίποτα για τσαμπουκάς ή είρωνια.

Για το τυπικό κομμάτι, το είπε μόνος του.

Τσίμπα 2 πιτογυρα και μια από μένα φιλαράκι κι πάμε παρακάτω.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Από δω και μπρος όποιος βάζει στο google τη λέξη "πιτόγυρο" θα πέφτει σε αυτό το thread

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Aν κάποιος δεν είναι υποδειγματικός
    -γονέας
    -μαθητής
    -γιός/κόρη
    -εργαζόμενος
    -φίλαθλος
    -γιατρός
    -......

τότε το ν'απαιτεί υποδειγματική συμπεριφορά από αστυνομικό,ειδικά όταν έχει επιλέξει να παραβιάσει κόκκινο σηματοδότη και παρολ'αυτά του την έχουν χαρίσει την κλήση,είναι τουλάχιστον αχαριστία.

Αν πάλι θέλετε οι αστυνόμοι να σας μιλάνε με το σεις και σας αλλά να εφαρμόζουν επακριβώς το γράμμα του νόμου στην παραμικρή παράβαση που θα κάνετε, είναι θέμα χρόνου όχι να ξεπαραδιαστείτε απ'τα πρόστιμα,αλλά να σας πάρουν το δίπλωμα(και όχι μόνο).

Μην έχετε το ζωνάρι έτοιμο για καυγά ούτε να κολλάτε ταμπέλες, έχετε λάθος και δεν οδηγεί πουθενά.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από free rider Προβολή μηνύματος
    Μέσα σε όλες τις κακίες που γράφονται για την ομάδα ΔΙΑΣ έχω να προσθέσω ότι ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι που γυρίζουν όλη μέρα πάνω στη μηχανή (για φανταστείτε να κάνατε εσείς αυτή τη δουλειά όχι μόνο για μια μέρα) και αντιμετωπίζουν ότι και όποιο είδος κακοποιού στο δρόμο πάνω σε μηχανές που τις φτιάχνουν μόνοι τους με δικά τους λεφτά πολλές φορές, για το μερακάματο του τρόμου όπως το λέω εγώ,... Εάν λείψει αυτή η ομάδα λυπάμαι αλλά δεν θα νοιώθω τόσο σίγουρος ότι θα μπορούμε να κυκλοφορούμε με κάποια σιγουριά. Καθημερινά εμπλέκονται σε κάθε εγκληματική ενέργεια αντιμετωπίζοντας κάθε καρυδιάς καρύδι...
    λοιπόν
    Καλό θα ήταν να σεβόμαστε τον κοινωνικό ρόλο τέτοιων ανθρώπων
    Θυμηθείτε μόνο πόσα παλικάρια της ΔΙΑΣ έχουν πέσει από σφαίρες καλαζνικοφ..

εδώ και τριαντατόσα χρόνια κοντά πάνω σε μηχανές , έχω σταματήσει πολλές φορές για έλεγχο και πάντα με αντιμετωπίζουν με σεβασμό αφου προηγουμένως καταλαβαίνουν ότι τους σέβομαι κι εγώ

οι της ΔΙΑΣ για μένα δεν έχουν σχέση με την έννοια του μπάτσου στα χρόνια της δικτατορίας ...
    μην τα μπερδεύουμε και τα ισοπεδώνουμε όλα.

σχετικά με την συγκεκριμένη φάση δεν εκφέρω άποψη καθώς δεν ξέρω τι και πως,
    αυτά που έγραψα αφορούν όλη την ομάδα ΔΙΑΣ
    μαζι σου! επειδή κι εγω λιγο πολύ καπως ετσι το βλεπω (το συζητάγαμε αυτό με τον αρχηγο της ομαδας όταν ηρεμησαν τα πνεύματα αλλωστε) γι αυτό διαχωριζω οως ανεφερα παραπανω αυτους τους δυο από την υπολοιπη ομαδα... και όπως ειπε και καποιος άλλος, ναι περνανε δυσκολα, αλλα αν παλι δεν μπορουν να διατηρησουν τη ψυχραιμια τους τοτε καλο είναι για αυτους και για το συνολο να αλλαξουν δουλεια, καθως τέτοιες συμπεριφορές ντροπιαζουν την ομαδα και κατ'επεκταση το σωμα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    -γονέας
    -μαθητής
    -γιός/κόρη
    -εργαζόμενος
    -φίλαθλος
    -γιατρός
    -......

τότε το ν'απαιτεί υποδειγματική συμπεριφορά από αστυνομικό,ειδικά όταν έχει επιλέξει να παραβιάσει κόκκινο σηματοδότη και παρολ'αυτά του την έχουν χαρίσει την κλήση,είναι τουλάχιστον αχαριστία.

Αν πάλι θέλετε οι αστυνόμοι να σας μιλάνε με το σεις και σας αλλά να εφαρμόζουν επακριβώς το γράμμα του νόμου στην παραμικρή παράβαση που θα κάνετε, είναι θέμα χρόνου όχι να ξεπαραδιαστείτε απ'τα πρόστιμα,αλλά να σας πάρουν το δίπλωμα(και όχι μόνο).

Μην έχετε το ζωνάρι έτοιμο για καυγά ούτε να κολλάτε ταμπέλες, έχετε λάθος και δεν οδηγεί πουθενά.
    να διευκρινησω ότι τη κληση μου τη χαρισαν αφου εγινε το σκηνικο... στην ιδιοτητα που εχω υποδειγματικος μπορει να μην είμαι, αλλα είμαι στη συμπεριφορα οποτε το ιδιο περιμενω και από τους γυρω μου.. και αυτό αχαριστια δεν το λες...

Α! και όπως περιεγραψα τη παραβιαση του κοκκινου δεν την επελεξα, εγινε από παρανοηση και καθολου σκοπιμα..

papoy Το avatar του/της Viking
    Διάβασα την ιστορία σου. Προφανώς και στ αρχίδια σου.. (Γράφω κάτι στ αρχίδια μου= Δεν νοιάζομαι, μην παρεξηγείσαι, απ τις λίγες φορές που τα είπαν μια χαρά)

https://www.youtube.com/watch?v=IWpUDI2Xf50

Σταμάτησες παράνομα, πέρασες με κόκκινο.
    Δε μ ενδιαφέρει πώς σου μίλησαν. Ελπίζω να σ έγραψαν για ό,τι μπορούσαν να σε γράψουν.
    Περαστικά και μάθε να οδηγάς με κανόνες.

Τελευταία τροποποίηση από Viking; 10/01/2016 στις 22:32.

Banned
    Βαρεθηκα....

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    -γονέας
    -μαθητής
    -γιός/κόρη
    -εργαζόμενος
    -φίλαθλος
    -γιατρός
    -......

Βρε καλώς τη λατρεία!

Που ήσουν χαμένος εσύ γιαβρι μου και ειδες φως και μπηκες?

Σελίδα 11 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δηλωστε Την Ομαδα Σασ
    από karelis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 144
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2005, 05:53
  2. Ομαδα Αιματοσ Στα Κρανη.
    από maintenance στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2005, 19:03
  3. Έσκισε η ομάδα!!!
    από stako στο forum Αγωνιστικά νέα