Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: τελικα προστασια απο την υγρασια με κουκουλα υπαρχει?

τελικα προστασια απο την υγρασια με κουκουλα υπαρχει?

να μην παρεξηγηθω εχω διαβασει παλαιοτερα ποστ, αλλα μεσα απο προτασεις των συμφορουμιτων απαντηση δεν πηρα. Εγω σταθμευω τη μηχανη σε ενα χαμηλο υποστεγο με τοιχο αποτη μια μερια, δηλαδη θεμα με βροχη δεν εχω κ φοραω και μια μετρια κουκουλα.σημερα λογω ομιχλης ξεσκεπασα την μηχανη κ ηταν λες κ την ειχα στη βροχη απο την υγρασια..βρεγμενη μεχρι το κοκκαλο που λενε…Αν παρω μια καλη ακριβη κουκουλα θα ξεπερασω το προβλημα της υγρασιας? δηλαδη οταν την ξεκουκουλωνω να μην τρεχει νερο? ευχαριστω
    indeed

Παλαιό μέλος
    Aκριβως το ιδιο πραγμα διαπιστωσα και εγω σημερα το πρωι στη μηχανη μου,την οποια παρκαρω ακριβως οπως και εσυ.

Νομιζω οτι κακως τις φασκιωνουμε τις μηχανες μας.Απο τη μια μερια την αφησα ανοιχτη για να παιρνει αερα και να φευγει η υγρασια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    η κουκουλα προστατευει απο το νερο της βροχης οχι απο την υγρασια του περιβαλλοντος
    αν η μηχανη ειναι σε στεγασμενο χωρο δεν χρειαζεται να κουκουλωνεται γιατι ετσι η υγρασια μενει μεσα και δεν στεγνωνει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    να τραβηξεις να βγαλεις κουκουλα, και να βγει και το χρωμα μαζι...μη σου τυχει....
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Παλαιό μέλος
    Ακριβώς τα ιδια και εγω. χρησιμοποιώ κάλυμμα για να προστατέψω κυρίως τα όργανα- καντράν και τον κεντρικό διακόπτη, την πλεξούδα δηλαδή,

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Grafton 505
    Όχι.
    Άπας αήρ αετώ περάσιμος

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Οχι, στην υγρασια καλυτερα να ειναι ξεσκεπαστη, οσο περιεργο και αν ακουγεται.
    Ο αερας που μεταφερει την υγρασια περναει απο την κουκουλα και ολη η υγρασια που μεταφερει επικαθεται εκει μιας και δεν μπορει να εξατμιστει ευκολα.
    Trust me το εχω μελετησει.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leo1964
    Κουκούλα μόνο στη βροχή βάζω

Always somewhere.... Το avatar του/της zandesiro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από JOHNNYSUEDE Προβολή μηνύματος
    να μην παρεξηγηθω εχω διαβασει παλαιοτερα ποστ, αλλα μεσα απο προτασεις των συμφορουμιτων απαντηση δεν πηρα. Εγω σταθμευω τη μηχανη σε ενα χαμηλο υποστεγο με τοιχο αποτη μια μερια, δηλαδη θεμα με βροχη δεν εχω κ φοραω και μια μετρια κουκουλα.σημερα λογω ομιχλης ξεσκεπασα την μηχανη κ ηταν λες κ την ειχα στη βροχη απο την υγρασια..βρεγμενη μεχρι το κοκκαλο που λενε…Αν παρω μια καλη ακριβη κουκουλα θα ξεπερασω το προβλημα της υγρασιας? δηλαδη οταν την ξεκουκουλωνω να μην τρεχει νερο? ευχαριστω
    Εδω εισαι..... https://www.louis.de/en/artikel/vci-...list=129530002

ψιλοχαζη ερωτηση αλλα "πενια τεχνας κατεργαζεται"...με ενα απλο συλλεκτη υγρασιας τυπου http://www.texnomarket.gr/6F99D509.el.aspx κατω απο την κουκουλα να μαζευει την υγρασια, μηπως γινει η δουλεια μας?
    indeed

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    εχεις καποιον ιδιαιτερο λογο να εχεις τη μηχανη σκεπασμενη;
    στο λεω γιατι σε λιγο καιρο θα βαρεθεις το βαλε βγαλε και μαζι με τα λεφτα της κουκουλας θα πεταξεις και τα λεφτα του συλλεκτη ο οποιος σημειωτεον σε ανοιχτο χωρο θα θελει ανταλλακτικο καθε 3 ωρες

ναι το φανταζομαι αλλα θεωρησα οτι κατω απο την κουκουλα θα ηταν και καλα σαν κλειστος χωρος
    indeed

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΥΡΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ
    από nauagios στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2015, 22:52
  2. Από την Ελλάδα με αγάπη !
    από makis206 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2006, 07:20
  3. Από την ΣΥΡΟ με αγάπη...
    από powerphot στο forum Off topic