Συμφωνώ, απλά για τα αντιβιοτικά υπάρχουν πολλές γενιές π.χ. κεφαλοσπορίνες 5ης γενιάς αλλά και πιο καινούργια βλ. κινολόνες κλπ Τεράστιο κεφάλαιο!!
Οι ιοί φυσικά και έχουν DNA αλλιώς δεν πολλαπλασιάζονται ούτε προκαλούν ζημιά, χρειάζονται όμως τους μηχανισμούς του κυτάρου του ξενιστή για να πολλαπλασιαστούν.
Γενικά αν είμαστε άρρωστοι δεν καβαλάμε μηχανή γιατί μπορεί να πάθουμε σοβαρή επιπλοκή όπως βρογχίτιδα, βρογχοπνευμονία κλπ. και δεν αξίζει το ρίσκο κατά την γνώμη μου. Κάποια στιγμή παλιότερα, καβάλαγα την μηχανή κρυωμένος για δουλειές μέσα στην πόλη, κοντινές διαδρομές κλπ έπαθα καραμπινάτη βρογχίτιδακαι μου έμεινε μετά ευαισθησία για 2-3 χρόνια παρακαλώ
. Προσοχή παίδες....
![]()
το δεν θα παθεις τιποτα εννοείται για μια κοντινή βόλτα για δουλειές, κλπ. Αμα καβαλάς όλη μερα μοτο και είσαι κρυομένος, εννοείται οτι θα έχεις πρόβλημα.
Καμμια ντροπη ρε ομορφοπαιδα?Αντε αυτος που ανοιξε το θεμα ειναι κοτα,αλλα και σεις δεν πατε πισω.
Τι θα πει μωρε ειμαι αρρωστος και δεν καλαβαω?Αν δεν φτασει 47 ο πυρετος εισαι αρρωστος?Μηχανοβιοι ειστε εσεις η λουλουδες?Αντι να μασατε ιωσεις και να χεζετε χιλιομετρα ,ψαχνετε να βρειτε τι αντιβιωση θα παρετε.Καβαλατε και θα σας φυγουν ολα.
Υ.Γ.Παρακαλω οσοι ασχοληθουνε με τον ορθογραφικο ελεγχο των παραπανω να ειναι λιγακι επιεικΙς,μαζι μου.Ημουν,ειμαι και θα ειμαι λατρης της κοπανας.
... εσύ ρε έχεις καταχέσει τους δρόμους;;;
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Κάτι γκρεμίστηκε μόλις τώρα ,ε όχι και συ ρε...
http://www.translatum.gr/forum/index.php?topic=29565.0
Χαχα είναι από τις λέξεις που πραγματικά πάλεψα για να "διορθώσω". Προσπαθώ να μένω ενημερωμένος, γενικά, αλλά κάποιες αρνούμαι να τις γράψω διαφορετικά (π.χ. "τραίνο" ή "αυγό"). Κάποια στιγμή, απλά θα το κάνω, φαντάζομαι.
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 13/01/2016 στις 11:21.
Life begins at 45°.