Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: Καπακι γεννητριας (αριστερα) σε 990 ADV '08

Νέο μέλος

Καπακι γεννητριας (αριστερα) σε 990 ADV '08

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Untitled-crop.jpg 
Προβολές:	166 
Μέγεθος:	67,4 KB 
ID:	350239

Μπορει καποιος να μου πει ποιο εργαλειο χρειαζεται για να αφαιρεθει η βιδα που βλεπετε στην φωτο απο το αριστερο καπακι (δηλ. αυτο της γεννητριας/πηνιων) απο το 990 ADV?
    Απορω ΓΙΑΤΙ ενω η ΚΤΜ εχει φροντισει και μεσα στην εργαλειοθηκη της μηχανης εχει ΟΛΑ οσα εργαλεια χρειαστεις για να επισκευασεις το προφανεστερα πανω στην μηχανη (στην αναγκη στην ακρη του δρομου), ΔΕΝ εχει το εν λογω εργαλειο το οποιο ειναι ομως απαραιτητο για να εχεις προσβαση στο αριστερο κομματι της μοτο ???

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    γιατι οπως ειπες δε θα σου χρειαστει ποτε για την ακρη του δρομου ισως?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ειδικο εργαλειο το αλλεν;

Νέο μέλος
    Δεν ειπα πουθενα "ειδικο" εργαλειο εγω. Ουτε οτι δεν θα χρειαστει στην ακρη του δρομου πιθανως. Η εργαλειοθηκη προσφερεται για ολες τις τιεριπτωσεις, ειτε στον δρομο, ειτε στο γκαραζακι. Ομως ενω εχει προβλεφθει πληρης σειρα, τελικα λειπει αυτο το αλλεν... Και ρωταω οποιον γνωριζει με τι εχουν αφαιρεσει την βιδα αυτη...
    Μηπως στο δικο μου κιτ λειπει το συγκεκριμενο... Μηπως υπαρχει μια πατεντα, μηπως ενας αλλος τροπος ...που να γνωριζει καποιος εαν μεινεις στον δρομο να μπορεις να το αφαιρεσεις... και λεω στον δρομο γιατι στην προγραμματισμενη επισκευη μπορεις να πας να το βρεις/δανειστεις/αγορασεις κλπ. Αν και φανταζει ακριβο...(ειναι μεγαλη διασταση, ως προς αυτο ναι ειναι ιδιατερο, ΔΕΝ ειναι μια κοινη αλλεν διασταση που εχει ο καθενας στην αρμαθια με τα αλλεν του στο σπιτι)
    Μπορει καποιος που εχει κανει τετοιο ανοιγμα (στο αριστερο μερος) να μου δωσει τα xenon ε.... τα φωτα του?

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    εγω το ειχα αλλαξει με πορτοκαλι παντως....
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    Συγγνωμη δεν σε καταλαβαινω... μπορεις να μου το εξηγησεις τι εννοεις "το ειχα αλλαξει με πορτοκαλι" ???
    Εχει την ιδια τυπου βιδα? αλεν? και εαν το αλαξες με ποιον τροπο (ποιον εργαλειο δηλαδη) το ξεβιδωσες το αρχικο?

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iKTM Προβολή μηνύματος
    Δεν ειπα πουθενα "ειδικο" εργαλειο εγω. Ουτε οτι δεν θα χρειαστει στην ακρη του δρομου πιθανως. Η εργαλειοθηκη προσφερεται για ολες τις τιεριπτωσεις, ειτε στον δρομο, ειτε στο γκαραζακι. Ομως ενω εχει προβλεφθει πληρης σειρα, τελικα λειπει αυτο το αλλεν... Και ρωταω οποιον γνωριζει με τι εχουν αφαιρεσει την βιδα αυτη...
    Μηπως στο δικο μου κιτ λειπει το συγκεκριμενο... Μηπως υπαρχει μια πατεντα, μηπως ενας αλλος τροπος ...που να γνωριζει καποιος εαν μεινεις στον δρομο να μπορεις να το αφαιρεσεις... και λεω στον δρομο γιατι στην προγραμματισμενη επισκευη μπορεις να πας να το βρεις/δανειστεις/αγορασεις κλπ. Αν και φανταζει ακριβο...(ειναι μεγαλη διασταση, ως προς αυτο ναι ειναι ιδιατερο, ΔΕΝ ειναι μια κοινη αλλεν διασταση που εχει ο καθενας στην αρμαθια με τα αλλεν του στο σπιτι)
    Μπορει καποιος που εχει κανει τετοιο ανοιγμα (στο αριστερο μερος) να μου δωσει τα xenon ε.... τα φωτα του?

καλα οτι να ναι...

Νέο μέλος
    θες να γινεις πιο συγκεκριμενος?

ενα αλλεν θελει, και ξεβιδωνει.πορτοκαλι πουλαει η ktm για πιο μουρη.τα εργαλεια που εχει απο τη μανα του ειναι μια χαρα,αν λειπει κατι το συμπληρωνεις.εδω αλλα δεν εχουν καθολου.....
    37.12.07n
    22.47.01.e

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    Ναι, αλλά .................................................................................................... .......... στην άκρη του δρόμου;

Βρε iktm, πες ότι το άνοιξες το καπάκι. Μετά τι θα κάνεις;

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    ένα άλεν τεραστίων διαστάσεων είναι (μου διαφεύγει τώρα το νούμερο) το οποίο δε χρησιμέυει πουθενά άλλου στο μηχανάκι. νομίζω οτι και εσυ στη θέση τους θα συμφωνούσες οτι δεν είναι αντικείμενο που χρειάζεται στο quick tool box

Εχει δικιο το παλικαρι. Στην εργαλειοθηκη η ΚΤΜ επρεπε να εχει ολα τα εργαλεια που θα χρειαστουν οταν θα ξεμεινεις στον δρομο. Αλλωστε δεν ειναι σπανιο το γεγονος να ξεμενουν. Ακομα δε, ειναι πολυ πιθανο να θελεις να γυρισεις το βολαν για να χρονισεις εκκεντροφορους, στην ακρη του δρομου. Πως θα βγαλεις λοιπον το συγκεκριμενο καπακι; Ή θα πρεπει να λυσεις ολο το πλαινο για να γυρισεις βολαν;

Φιλε, κοιτα μηπως το πολυγωνο που εχει κανει για αυτη την βιδα. Δεν χρειαζεται απαραιτητα αλεν.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αλλάζει εν κινήσει ο χρονισμός στα ΚΤΜ και πρέπει να σταματάς να τον φτιάχνεις;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Αλλάζει εν κινήσει ο χρονισμός στα ΚΤΜ και πρέπει να σταματάς να τον φτιάχνεις;
    Εύκολα, για wild ADV καταστάσεις. Το κάνεις πιο ήπιο, πιο άγριο, μοβόρο κλπ.

Κανονικά θα έπρεπε να έχει και δυναμόκλειδο μέσα το στο quick tool box πάντως. Πως κατεβάζεις μοτέρ στην άκρη του δρόμου πχ...?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ρε,το κλειδι για τη μπυρα,φτανει για ολα τα μονταρισματα.....
    37.12.07n
    22.47.01.e

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποσο λαδι σε 990 adv???
    από chester24 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2014, 16:40
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2012, 20:42