ουσιαστικα κατι εγινε και σου εσβησε..την ωρα που σβηνει αναβει το λαμπακι των λαδιων...αυτο σε τρομαξε, αλλα ειναι φυσιολογικο...
οπως φυσιολογικο ειναι και το οτι οι στροφες επεσαν στο μηδεν...
μαλλον οπως σου ειπε ο μαστορας, κατι παιζει με τροφοδοσια ή με ρευματα...
δεν ξερω βεβαια, αν λογω απειριας, εκανες κατι που δεν το καταλαβες και εσβησε...
παρακολουθησε το και δες...
Εσβησε αναψε λαμπακι λαδιων απλα.
Μου θυμιζει προχτες με παιρνει γυναικα φιλου ( ο φιλος στην δουλεια ) εχω μενει με το αυτοκινητο απο μπαταρια λεω ερχομαι και το κλεινω.
Βαζω καλωδια βγαζω και μπαταρια απο το αλλο κουτι ( ηταν κυριακη η επομενη και εχουν μονο ενα αμαξι ) και ξεκιναω λεω κατσε να την παρω τωρα που ειμαι στο δρομο να δω συμπτωματα.
-Ελα να σου πω ακουγεται σαν να παει να παρει μπροστα ( γυναικα... )
- Ναι περνει αλλα σβηνει αμεσως.
- Και μπαταρια πως μου ειπες οτι χαλασε, το ραδιο δουλευει ?
- Ναι δουλευει αλλα αφου σβησει αναβει η μπαταρια στο ταμπλο.
Ειχε μεινει απο βενζινη... Την μπαταρια την ειδε την βενζινη οχι....
LIVE FREEEEE!!!!!
τρομπα βενζινης-καρμπυρατερ ειναι αυτο το μοντελο.....
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Παντως αμα το καλοσκεφτουμε, γραφτηκαν 5 σελιδες ως προς το "γιατι οταν σβηνει η μηχανη αναβει το λαμπακι του λαδιου".
Ας αλλαχτει και ο τιτλος του thread για να βοηθηθουν και οι μελλοντικες γενιες μοτοσυκλετιστων.![]()
O boostης ο μάστορας φταίει!!! Έβαλε δεν έβαλε λάδια, άναψε δεν άναψε το λαμπάκι, πάει δεν πάει το μοτασακό, φταίει!! Γιατί είναι μάστορας! Και ώς γωστόν, όλοι οι μάστορες, δεν θα πρέπει να είναι μάστορες! Μάστορες στην θέση των μαστόρων! Και γ@μώ!!
Ομορφιές λέμε![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
ε, το να το πάρεις από σέρβις και να μεινει 100 χλμ μετά, ε που θα πάει το μυαλό...
Φιλε μηπως πατησες κατα λαθος το kill switch??
Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ...ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΧΙ!!!!!!!!
Παρών και εγώ.
Ευτυχώς το πήρα χαμπάρι από τις σταγόνες στο γκαράζ.
Η τάπα γυρνούσε με το χέρι.
Τελευταία τροποποίηση από lykourgi; 13/01/2016 στις 20:34.