εγω λεω να πουλησεις τα ohlins στο car. βαλε τιμη 1,5 χιλιαρικο με δωρο την βαραντερο και θα βγεις διπλα κερδισμενος. αλλιως δεν...
ειπαμε να πενευουμε τα σπιτια μας αλλα ας βγουμε απο την καλύβα μας να δουμε τους ουρανοξυστες γυρω μας. ειδικα στην συγκεκριμενη κατηγορια εχεις ιδεα ΤΙ μηχανακια κυκλοφορουν??? επισης τα 98000 χλμ δεν ειναι κανενα κατορθωμα για αυτην την κατηγορια. σορρυ που ειμαι καυστικος αλλα καποια στιγμη μενουμε πισω απο την αποχη μας. και αυτη η μηχανη ειναι πισω οτι και να λεμε
Το ότι είναι πίσω δε σημαίνει πως δεν κάνει καλά τη δουλειά της. Αυτό μας έλειπε τώρα, στην Ελλάδα της κρίσης να τα σκαμε κάθε πενταετία για να μην μας κατηγορούν πως μένουμε πίσω.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Βρε φιλε μου..στην κατηγορια μεταχειρισμενο στα 6 χιλιαρικα ναι ειναι καλη επιλογη...αν μου περρισευαν μην νοιαζεσαι ξερω τι κυκλοφορει σημερα αλλα σε διπλασιες τιμες απο ενα τιμιο βαραντερο που τα κανει ολα πολυ καλα και συμφερει..και οντως 100,χιλιαδες χλμ ειναι πολυ λιγα για μια τετοια μηχανη βασικα ειμαι ακομα προθερμανση...
Οποιος εχει φραγκα δεν τον νοιαζει τιποτα..αλλιως απλσ ακολουθεις την πεπατημενη..
Ποιό είναι το θέμα?
Ohlins για Varadero. Ωραία λοιπόν, ο zopas τα έβαλε και φυσικά έχει άλλο μηχανάκι.
Σε οποιοδήποτε μηχανάκι, ειδικά αν είναι Japana και ειδικά αν εχει και πολλά χλμ κάνουν τεράστια διαφορά.
Θυμάμαι οταν έβαλα πίσω Ohlins, το απλό, στο Hornet πριν 70.000 χλμ. Καμμία σχέση με πρίν.
Δεν του έχω κάνει service και το θέλει, αλλά και πάλι δουλεύει καλά. Kι έκανε και καμμια 10ρια TrackDays.
Καλά χλμ zopas!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957