Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 82 από 82

Θέμα: Ohlins αναρτησεις για varadero..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Ρε σεις μην τσακωθουμε για ψιλο χαζομαρες..η ουσια ειναι οτι ολο και περισσοτερες εταιριες βαζουν στα μοντελα τους αναρτησεις της προκοπης και η χοντα κοιμαται..οποτε ξυπναμε εμεις και τα σκαμε στα αφτερ μαρκετ αναρτησεις για να δουμε μια ασπρη οδηγικη μερα και η μαμα χοντα στο συγκεκριμενο τομεα να ...εξακολουθει να κοιμαται..μην την ξυπνησετε μιλαμε..

Εδω το κτμ πουλαγε και πουλαει σαν τρελο με WP,οι εταιριες βγαζουν ημιενεργητικες αναρτησεις,τις χρεωνουν 2.500 χιλιαρικα και πουλανε...αλλα η χοντα εκει ρεμβαζειιιιι...τα χρεπια της showa να ειναι καλα...
    Εννοείς φυσικά οι Ιάπωνες, δεν θυμάμαι Kawa και Suzuki να φοράνε Ohlins, WP, Hyperpro κλπ
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μέλος Το avatar του/της nauagios
    εγω λεω να πουλησεις τα ohlins στο car. βαλε τιμη 1,5 χιλιαρικο με δωρο την βαραντερο και θα βγεις διπλα κερδισμενος. αλλιως δεν...
    ειπαμε να πενευουμε τα σπιτια μας αλλα ας βγουμε απο την καλύβα μας να δουμε τους ουρανοξυστες γυρω μας. ειδικα στην συγκεκριμενη κατηγορια εχεις ιδεα ΤΙ μηχανακια κυκλοφορουν??? επισης τα 98000 χλμ δεν ειναι κανενα κατορθωμα για αυτην την κατηγορια. σορρυ που ειμαι καυστικος αλλα καποια στιγμη μενουμε πισω απο την αποχη μας. και αυτη η μηχανη ειναι πισω οτι και να λεμε

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Το ότι είναι πίσω δε σημαίνει πως δεν κάνει καλά τη δουλειά της. Αυτό μας έλειπε τώρα, στην Ελλάδα της κρίσης να τα σκαμε κάθε πενταετία για να μην μας κατηγορούν πως μένουμε πίσω.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Ρε σεις μην τσακωθουμε για ψιλο χαζομαρες..η ουσια ειναι οτι ολο και περισσοτερες εταιριες βαζουν στα μοντελα τους αναρτησεις της προκοπης και η χοντα κοιμαται..οποτε ξυπναμε εμεις και τα σκαμε στα αφτερ μαρκετ αναρτησεις για να δουμε μια ασπρη οδηγικη μερα και η μαμα χοντα στο συγκεκριμενο τομεα να ...εξακολουθει να κοιμαται..μην την ξυπνησετε μιλαμε..

Εδω το κτμ πουλαγε και πουλαει σαν τρελο με WP,οι εταιριες βγαζουν ημιενεργητικες αναρτησεις,τις χρεωνουν 2.500 χιλιαρικα και πουλανε...αλλα η χοντα εκει ρεμβαζειιιιι...τα χρεπια της showa να ειναι καλα...
    Το ότι πουλάει κάτι δεν είναι κριτήριο ποιότητας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Εννοείς φυσικά οι Ιάπωνες, δεν θυμάμαι Kawa και Suzuki να φοράνε Ohlins, WP, Hyperpro κλπ
    Ε και κάνας Ευρωπαίος άμα τύχει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nauagios Προβολή μηνύματος
    εγω λεω να πουλησεις τα ohlins στο car. βαλε τιμη 1,5 χιλιαρικο με δωρο την βαραντερο και θα βγεις διπλα κερδισμενος. αλλιως δεν...
    ειπαμε να πενευουμε τα σπιτια μας αλλα ας βγουμε απο την καλύβα μας να δουμε τους ουρανοξυστες γυρω μας. ειδικα στην συγκεκριμενη κατηγορια εχεις ιδεα ΤΙ μηχανακια κυκλοφορουν??? επισης τα 98000 χλμ δεν ειναι κανενα κατορθωμα για αυτην την κατηγορια. σορρυ που kειμαι καυστικος αλλα καποια στιγμη μενουμε πισω απο την αποχη μας. και αυτη η μηχανη ειναι πισω οτι και να λεμε
    Βρε φιλε μου..στην κατηγορια μεταχειρισμενο στα 6 χιλιαρικα ναι ειναι καλη επιλογη...αν μου περρισευαν μην νοιαζεσαι ξερω τι κυκλοφορει σημερα αλλα σε διπλασιες τιμες απο ενα τιμιο βαραντερο που τα κανει ολα πολυ καλα και συμφερει..και οντως 100,χιλιαδες χλμ ειναι πολυ λιγα για μια τετοια μηχανη βασικα ειμαι ακομα προθερμανση...

Οποιος εχει φραγκα δεν τον νοιαζει τιποτα..αλλιως απλσ ακολουθεις την πεπατημενη..

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Ποιό είναι το θέμα?

Ohlins για Varadero. Ωραία λοιπόν, ο zopas τα έβαλε και φυσικά έχει άλλο μηχανάκι.
    Σε οποιοδήποτε μηχανάκι, ειδικά αν είναι Japana και ειδικά αν εχει και πολλά χλμ κάνουν τεράστια διαφορά.
    Θυμάμαι οταν έβαλα πίσω Ohlins, το απλό, στο Hornet πριν 70.000 χλμ. Καμμία σχέση με πρίν.
    Δεν του έχω κάνει service και το θέλει, αλλά και πάλι δουλεύει καλά. Kι έκανε και καμμια 10ρια TrackDays.

Καλά χλμ zopas!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Service Manual για VARADERO 2003 ?
    από agriniopk στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2004, 17:30
  2. ξερει κανεις να ρυθμιζει αναρτησεις για yzf r6 2003???
    από alfa156 στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2004, 19:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF