O Abrams δε θα έχει καμία ανάμειξη στις επόμενες 2 ταινίες (τουλάχιστον καμία που μετράει).
O Abrams δε θα έχει καμία ανάμειξη στις επόμενες 2 ταινίες (τουλάχιστον καμία που μετράει).
Life begins at 45°.
Το μόνο που ίσως μπορεί να τη σώσει είναι να πατήσει ο Luke στα βήματα του πατέρα του, αγκαλιάζοντας τη σκοτεινή πλευρά ως ένας νέος, πραγματικός, Vader, όπως είχε άλλωστε πει κι ο ίδιος κάποια στιγμή σε μια κουβέντα επάνω.![]()
Φύγαμε...
πιφ!γατακια που πατε?
τι Star wars και μαλακιες!!!
εδω ειναι Ελλαδα!!
http://www.newsit.gr/MelasBlog/Ki-om...ligoynt/500523
Επίσης μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι hardcore fans πήγαν να δουν την ταινία στο εξωτερικό, αντί να περιμένουν πότε θα προβληθεί η ταινία στον Τρίτο Κόσμο.
Και, αλήθεια τώρα, κάποιος είχε την ιδέα να γράψει ένα άρθρο, στο οποίο συγκρίνει ταινία του ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗ με μία από τις ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ πιο επιτυχημένες (βάσει αριθμών) ταινίες ΟΛΩΝ των εποχών;
Και δεν είμαι καν SW fan.
Life begins at 45°.
Εσύ για πλάκα το έβαλες. Αυτός έγραψε ολόκληρο άρθρο
Παρ'όλα αυτά, άκουσα ότι γενικά είναι μια ΚΑΛΗ ταινία (του Παπακαλιάτη). Απλά είναι ελληνική, οπότε ξεκινάει με handicap.
Life begins at 45°.
Εγώ πάλι από δύο γυναίκες άκουσα ότι είναι σκουπίδι...
ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΛΕΜΕ!!!!!!!!
Πηδάει την Μέρι Τζέιν και την θεια Μέι, τον ψάχνει ο Σπάιντερμαν να τον δειρει και ο Τζόνα τζέι Τζέιμσον κανει ρεπορτάζ για την πρώτη σελίδα της ημερήσιας σάλπιγγας