Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 83

Θέμα: Ο 888 ξαναχτυπά

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Το πρώτο μου ποστ εδώ ήταν αυτό:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Γιεπ. Αν όλα τα οχήματα (στο βίντεο) κινούνται κανονικά σε αυτοκινητόδρομο, τότε φταίει ο νταλικέρης. Αλλά δε νομίζω ότι τα ποδήλατα επιτρέπονται εκεί. Χωρίς να λαμβάνω καν υπόψη την παντελή έλλειψη καθρεπτών και ελέγχου πριν την αλλαγή λωρίδας.
    Αλλά επειδή εδώ είμαστε μοτοσυκλετιστικό φόρουμ, θα ήθελα να βοηθήσω έστω και έναν εδώ μέσα να σκέφτεται με βάση το αν θα ζήσει στην επόμενη κίνησή του κι όχι αν θα είναι νόμιμος βάσει ΚΟΚ.
    Life begins at 45°.

Μέλος Το avatar του/της Road Pirat
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Είσαι εγκάθετος, αντιοικολόγος, δοσίλογος της αυτοκινητοβιομηχανίας και δεν σέβεσαι τους ανθρώπους που δηλαδή αν είχαν πάρει το αυτοκίνητο ξέρεις τι ουρά θα γινόταν στο δρόμο ρε τύπε, κοίτα τον τώρα, δηλαδή φόρους δεν μπλερώνουν και αυτοί όπως και εσύ και άρα δικαιούνται να είναι σε όποιο δρόμο γουλάρουν και αμαλάχει ο ΚΟΚ λέει για 50χαω ελάχιστη ταχύτητα και το κουρσάκι τύπε μου για πλάκα τα έχει γιατί είναι κάρμπον και με ντεραγιέ σιμάνο και μεσαία τριβή σταπιάνο και πιο ακριβό από το χρέπι σου ΄μα θες να ξέρεις...

Εγώ πάντως δεν μπορώ να τους καταλάβω, έχω να οδηγήσω ποδήλατο τρία τέσσερα χρόνια αλλά πάντα πήγαινα σε γειτονιές. Το μηχανάκι μου είναι 125 cc με τελική 120 χλμ/ωρ. με δεύτερο άτομο κάτω από 100 σε δρόμο όπως η Συγγρού πχ. όταν περνάνε από δίπλα μου δεν νιώθω άνετα και κοιτάω συνέχεια καθρέφτες. Η διαφορά ταχύτητας είναι +20-40 χλ/ωρ, αυτοί με + 100 νοιώθουν άνετα ?
    Τελευταία τροποποίηση από Road Pirat; 14/01/2016 στις 12:49.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παιδες είναι απλό κανείς νοήμων μόνιμος κάτοικος Ρωσίας, δεν θα έπρεπε να οδηγούσεποδήλατο όχι μονο σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας αλλα ούτε έξω απο το σπίτι του (ναι ξέρω μαλακία) αλλα πρέπει να υπάρχουν γυρω στα 2021312312 βιντεο με ατυχήματα που σηκώνουν στο youtube και πραγματικά δε ξέρεις απο που θα σε βρει στη συγκεκριμένη χώρα.
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Παιδες είναι απλό κανείς νοήμων μόνιμος κάτοικος Ρωσίας, δεν θα έπρεπε να οδηγούσεποδήλατο όχι μονο σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας αλλα ούτε έξω απο το σπίτι του (ναι ξέρω μαλακία) αλλα πρέπει να υπάρχουν γυρω στα 2021312312 βιντεο με ατυχήματα που σηκώνουν στο youtube και πραγματικά δε ξέρεις απο που θα σε βρει στη συγκεκριμένη χώρα.
    https://www.youtube.com/watch?v=ysJ-1wPoL08

Life begins at 45°.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Αλλά επειδή εδώ είμαστε μοτοσυκλετιστικό φόρουμ, θα ήθελα να βοηθήσω έστω και έναν εδώ μέσα να σκέφτεται με βάση το αν θα ζήσει στην επόμενη κίνησή του κι όχι αν θα είναι νόμιμος βάσει ΚΟΚ.
    Αυτό ακριβώς και τίποτ'άλλο.

Αν κάποιος είδε το βίντεο και το χάρηκε η ψυχούλα του, οκ σαφώς και έχει πρόβλημα και πρέπει να κοιταχτεί.
    Δε μιλάμε για κάτι τέτοιο.

Προσωπικά ο βασικότερος λόγος που έχω πρόβλημα με τους ποδηλάτες είναι γιατί με την παρουσία τους στο δρόμο αυξάνεται τρομερά το ενδεχόμενο να καταλήξουν αυτοί στο χώμα κι εγώ στη φυλακή. Όταν είμαι με αυτοκίνητο. Όταν είμαι με μηχανή υπάρχουν κι άλλες παραλλαγές.

Όχι γιατί θα με καθυστερήσουν (εκτός και μιλάμε για τα τσούρμα που βγαίνουν και κλείνουν όλο το δρόμο).

Από κει και πέρα τα έχουμε χιλιοπεί.

Αν μια πέτρα (όσο ένοχη και να είναι, όσο μεθυσμένη και να είναι, όσο κουλάδι και να είναι, όσο γτπκ και να είναι), συγκρουστεί με ένα αυγό, θα την πληρώσει το αυγό (κι ας είναι αθώο, ξεμέθυστο, χεράτο).

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Eκει θα βγει το GTA6 με ρεαλιστικά πλάνα όχι animation
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Τώρα γιατί γίνεσαι κακός?

Γράφει 2013 το βίντεο.
    Έχουν αλλάξει τα πράγματα πλέον

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Το στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα είναι σοφό, κι επειδή η ζωή δεν δίνει δεύτερες ευκαιρίες εύκολα, ας κάνει ο καθένας ότι καταλαβαίνει.
    Σαν να ακούω τον πατέρα μου
    Κυκλοφορείς με μοτοσυκλέτα είπαμε?

Άαααααα, γύρισε ο νταλικέρης....μπράβο του ρε...

Πάντως ρε παιδιά...κι αυτό το πράγμα βάζω το κεφάλι μπροστά σε δρόμους όπου όλοι πάνε πιο γρήγορα κι ευελπιστώ πως δε θα γίνει κάτι, είναι απίστευτο...με τίποτα δε θέλω να κάνω ποδήλατο σε τέτοιες συνθήκες, αποφεύγω το δρόμο όσο και όπου μπορώ και πάω από το πεζοδρόμιο....δεν είναι το ίδιο να είναι μια μηχανή χωρίς καθρέπτες...η μηχανή παει πιο γρήγορα από τα υπόλοιπα οχήματα....το ποδήλατο όμως....
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Σαν να ακούω τον πατέρα μου
    Κυκλοφορείς με μοτοσυκλέτα είπαμε?

Nαι, φοβάμαι να κυκλοφορήσω με ποδήλατο εδώ και χρόνια.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    μαλακας ημουν που εκανα ολη την διαδρομη αρτα-αθηνα στην λωρίδα εκτακτης αναγκης?
    καλα να παθει που παει με το ποδήλατο στο κεντρο του δρομου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaskk Προβολή μηνύματος
    μαλακας ημουν που εκανα ολη την διαδρομη αρτα-αθηνα στην λωρίδα εκτακτης αναγκης?
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παιδιά στο ΚΑΤ είμαστε πιο συχνοί πελάτες από τους ποδηλάτες, άρα είμαστε επίσης "αυγά"
    και μπορεί οι ατάκες για τους αλήτες μηχανόβιους και το πόσο επικίνδυνες είναι οι μοτοσυκλέτες
    και οι κοινωνική κατακραυγή το 80 να έχει ψιλοχαθεί αλλά δεν είναι ανάγκη να αναπαράγουμε τα ίδια που τραβήξαμε εμείς στους ποδηλάτες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Παιδιά στο ΚΑΤ είμαστε πιο συχνοί πελάτες από τους ποδηλάτες, άρα είμαστε επίσης "αυγά"
    και μπορεί οι ατάκες για τους αλήτες μηχανόβιους και το πόσο επικίνδυνες είναι οι μοτοσυκλέτες
    και οι κοινωνική κατακραυγή το 80 να έχει ψιλοχαθεί αλλά δεν είναι ανάγκη να αναπαράγουμε τα ίδια που τραβήξαμε εμείς στους ποδηλάτες.
    γέρο

πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τον χαρακτηρισμό που έγραψες, αλλά η οδήγηση στη ΛΕΑ είναι λάθος. Εξαιρείται η Κορίνθου - Πατρών.

Ξανασκέψου το. Το "καλά να πάθει" δεν είναι ωραίο για κάποιον που τραυματίζεται σε ατύχημα.
    Ασε που οδηγούσε στην άκρη.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. η norton ξαναχτυπα!!!!!
    από jinks στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2006, 16:08
  2. O Nakano ξαναχτυπά
    από dukeandthecity στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2006, 14:31
  3. η japan teleshoping ξαναχτυπα
    από dimitris74 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2005, 08:59
  4. ενσταση για την πιστα... προς 888 και ολους διαβαστε...την γνωμη σας.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2004, 13:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF