Εγώ πάντως δεν μπορώ να τους καταλάβω, έχω να οδηγήσω ποδήλατο τρία τέσσερα χρόνια αλλά πάντα πήγαινα σε γειτονιές. Το μηχανάκι μου είναι 125 cc με τελική 120 χλμ/ωρ. με δεύτερο άτομο κάτω από 100 σε δρόμο όπως η Συγγρού πχ. όταν περνάνε από δίπλα μου δεν νιώθω άνετα και κοιτάω συνέχεια καθρέφτες. Η διαφορά ταχύτητας είναι +20-40 χλ/ωρ, αυτοί με + 100 νοιώθουν άνετα ?
Τελευταία τροποποίηση από Road Pirat; 14/01/2016 στις 12:49.
Παιδες είναι απλό κανείς νοήμων μόνιμος κάτοικος Ρωσίας, δεν θα έπρεπε να οδηγούσεποδήλατο όχι μονο σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας αλλα ούτε έξω απο το σπίτι του (ναι ξέρω μαλακία) αλλα πρέπει να υπάρχουν γυρω στα 2021312312 βιντεο με ατυχήματα που σηκώνουν στο youtube και πραγματικά δε ξέρεις απο που θα σε βρει στη συγκεκριμένη χώρα.
Life begins at 45°.
Αυτό ακριβώς και τίποτ'άλλο.
Αν κάποιος είδε το βίντεο και το χάρηκε η ψυχούλα του, οκ σαφώς και έχει πρόβλημα και πρέπει να κοιταχτεί.
Δε μιλάμε για κάτι τέτοιο.
Προσωπικά ο βασικότερος λόγος που έχω πρόβλημα με τους ποδηλάτες είναι γιατί με την παρουσία τους στο δρόμο αυξάνεται τρομερά το ενδεχόμενο να καταλήξουν αυτοί στο χώμα κι εγώ στη φυλακή. Όταν είμαι με αυτοκίνητο. Όταν είμαι με μηχανή υπάρχουν κι άλλες παραλλαγές.
Όχι γιατί θα με καθυστερήσουν (εκτός και μιλάμε για τα τσούρμα που βγαίνουν και κλείνουν όλο το δρόμο).
Από κει και πέρα τα έχουμε χιλιοπεί.
Αν μια πέτρα (όσο ένοχη και να είναι, όσο μεθυσμένη και να είναι, όσο κουλάδι και να είναι, όσο γτπκ και να είναι), συγκρουστεί με ένα αυγό, θα την πληρώσει το αυγό (κι ας είναι αθώο, ξεμέθυστο, χεράτο).
Άαααααα, γύρισε ο νταλικέρης....μπράβο του ρε...
Πάντως ρε παιδιά...κι αυτό το πράγμα βάζω το κεφάλι μπροστά σε δρόμους όπου όλοι πάνε πιο γρήγορα κι ευελπιστώ πως δε θα γίνει κάτι, είναι απίστευτο...με τίποτα δε θέλω να κάνω ποδήλατο σε τέτοιες συνθήκες, αποφεύγω το δρόμο όσο και όπου μπορώ και πάω από το πεζοδρόμιο....δεν είναι το ίδιο να είναι μια μηχανή χωρίς καθρέπτες...η μηχανή παει πιο γρήγορα από τα υπόλοιπα οχήματα....το ποδήλατο όμως....
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
μαλακας ημουν που εκανα ολη την διαδρομη αρτα-αθηνα στην λωρίδα εκτακτης αναγκης?
καλα να παθει που παει με το ποδήλατο στο κεντρο του δρομου.
Παιδιά στο ΚΑΤ είμαστε πιο συχνοί πελάτες από τους ποδηλάτες, άρα είμαστε επίσης "αυγά"
και μπορεί οι ατάκες για τους αλήτες μηχανόβιους και το πόσο επικίνδυνες είναι οι μοτοσυκλέτες
και οι κοινωνική κατακραυγή το 80 να έχει ψιλοχαθεί αλλά δεν είναι ανάγκη να αναπαράγουμε τα ίδια που τραβήξαμε εμείς στους ποδηλάτες.
Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τον χαρακτηρισμό που έγραψες, αλλά η οδήγηση στη ΛΕΑ είναι λάθος. Εξαιρείται η Κορίνθου - Πατρών.
Ξανασκέψου το. Το "καλά να πάθει" δεν είναι ωραίο για κάποιον που τραυματίζεται σε ατύχημα.
Ασε που οδηγούσε στην άκρη.