Σελίδα 22 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 121718192021222324252627 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 439

Θέμα: Σαρλί της π...ς

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Tώρα άν σου πώ πώς άν κάποιος καθάριζε μερικούς ''προέδρους'' ΠΑΕ
    γιά μένα θά 'ταν ήρωας, κινδυνεύω να χαρακτηριστώ φασίστας, τζιχαντιστής,
    μαλάκας ή κάτι άλλο;;;;;;;;;;;;;;;
    Μόνο ΠΑε?
    Νοσοκομείων όχι? (μην κάνω κάνε΄να κατάλογο τώρα... και πουν ότι κάνουμε προγραφές εδώ μέσα....)
    ανανήψαντας

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Όπως η μικρή Arya stark που κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί, ψυθίριζε τα ονόματα αυτών που θέλει να εκδικηθεί.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Όπως η μικρή Arya stark που κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί, ψυθίριζε τα ονόματα αυτών που θέλει να εκδικηθεί.
    Κι όμως είναι φορές που γεμίζεις με μίσος...
    Λεω δε ν καλό αυτό από τη μία και δεν πρέπει να είμαι έτσι
    αλλά από την άλλη αν τον είχα μπροστά μου θα τον έσπαγα στα 2.

Κυρίως όταν βλέπεις τυπάκια να λένε γελόντας πως θα γαμηθεί ο κοσμάκης....
    :a37:
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Y.Γ.3 Baisse-toi Charlie Hebdo :a36:

Συνημμένο 350350
    +1

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Τον ενόχλησε, προφανώς, το ότι έχει την ελευθερία να βγαίνει και να....
    το διάβασα όλο. Νομίζω ότι δεν είναι ελευθερία, αλλά είναι ασυδοσία.

Και για όσους δίνουν τη "δική" τους ερμηνεία ότι ο απώτερος στόχος αυτής της σάτυρας είναι το πως βλέπουν οι Γερμανοί τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες, ας μας πουν/δείξουν που βρίσκεται αυτή η ερμηνεία γραμμένη στο περιοδικό.. διότι άλλο να δίνει ο καθένας τη δική του ερμηνεία και άλλο παρατηρώ μία εικόνα σκίτσο στην οποία δεν υπάρχει καμμία άλλη κοντινή επεξήγηση (λεζάντα κλπ). Επίσης η εικόνα επειδή είναι σκίτσο και όχι φωτό θα μπορούσε να σχεδιαστεί έτσι ωστε να μην αφήνει "ασχημες" παρερμηνεύσεις όμως μάλλον αυτός ήταν ο σκοπός του Σαρλί.

Για μένα είναι ένα μάτσο άθλιοι κίναιδοι είναι οι οποίοι για να "πουλήσουν" τη βρώμα που έχουν μέσα στα κεφάλια τους, την επιδεικνύουν όσο πιο χυδαία και προκλητικά μπορούν. Γιατί δυστυχώς σε μια Γαλλία 66 εκατομυρίων θα βρεθούν αρκετά παρόμοια νοσηρά μυαλά για να το αγοράσουν το περιοδικό και να τους στηρίξουν.

Και ακόμα και αν δεχτούμε την ερμηνεία που δόθηκε εδώ, και πάλι σιχαμερό είναι το σκίτσο διότι όταν χρησιμοποιείς αυτή την ίδια εικόνα
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	h_52184435.jpg 
Προβολές:	111 
Μέγεθος:	77,2 KB 
ID:	350359

σε παραλαγές:
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hebdocartoons.jpg 
Μέγεθος:	89,4 KB 
ID:	350360 Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	15open_lepen-blog427.jpg 
Μέγεθος:	33,6 KB 
ID:	350361

για να περάσεις το ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μήνυμα είσαι σίγουρα αναίσχυντος, και νοσηρός και για εμένα είναι απαράδεκτο!

όταν δεν σου αρέσουν οι πράξεις 5 παπάδων και για να το επικοινωνήσεις αυτό πας και σχεδιάζεις σκατά πάνω σε σταυρό, ΔΕΝ είναι σάτυρα, ΔΕΝ είναι ελευθερία λόγου, είναι ασυδοσία.
    Όταν δεν σου αρέσει ο νόμος της Σαρία και πας και προσβάλεις τα θρησκευτικά πιστεύω μίας ολόκληρης θρησκείας ακόμα και ανθτώπων που δεν ένοχλούν ή δεν προκαλούν, ΔΕΝ είναι σάτυρα, ΔΕΝ είναι ελευθερία λόγου. Όταν χρησιμοποιείς την εικόνα ενός νεκρού παιδιού για να κάνεις αμφιλεγόμενη σάτυρα, ΔΕΝ είναι σάτυρα, ΔΕΝ είναι ελευθερία λόγου.

Και εκεί που γεννήθηκε η έννοια της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας του Λόγου, αν έλεγες κάτι το οποίο ήταν προσβλητικό, θα είχες τις συνέπειες των λόγων σου. Στη σημερινή εποχή, όπως δεν υπάρχει πραγματική Δημοκρατία, έτσι δεν υπάρχει και πραγματική ελευθερία λόγου.

Προσωπικά απαντώ όχι στην ασυδοσία, και σεβασμό στη μνήμη ενός νεκρού παιδιού...
    Τελευταία τροποποίηση από stam2; 15/01/2016 στις 08:44.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Καλά, δεν περίμενε κανείς να συμφωνήσει η πλειοψηφία των Ελλήνων, οι οποίοι είναι γαλουχημένοι εκατοντάδες χρόνια τώρα με χριστιανοταλιμπανισμό και συντηρητισμό. Πιο κοντά είμαστε, σαν νοοτροπία, στους δολοφόνους παρά στους δολοφονημένους.

Το θέμα μου εξ αρχής δεν ήταν το Σαρλί. Θα βρίσκομαι πάντα απέναντι σε κάθε είδους λογοκρισία, είτε συμφωνώ, είτε όχι. Period.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Το θέμα μου εξ αρχής δεν ήταν το Σαρλί. Θα βρίσκομαι πάντα απέναντι σε κάθε είδους λογοκρισία, είτε συμφωνώ, είτε όχι. Period.
    θα έλεγα μέχρι να σου βρίσουν ότι ιερό έχεις, είτε αυτό είναι το παιδί σου, είτε η θρησκεία σου, είτε η μάνα σου, είτε η πατρίδα σου, αλλά μάλλον πρέπει να είσαι πιο openminded, από τους γαλουχημενους στον χριστιανοταλιμπανισμό και συντηρητισμό συντοπίτες σου.... (?)

Δεν έχω τίποτα πιο ιερό από την ελευθερία του λόγου. Εξασκώ αυτό που κυρήττω
    Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 15/01/2016 στις 10:55. Αιτία: Μικρή διόρθωση για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις
    Life begins at 45°.

οκ, συγχαρητήρια.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    για να περάσεις το ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μήνυμα είσαι σίγουρα αναίσχυντος, και νοσηρός και για εμένα είναι απαράδεκτο!
    Εγώ είδα το συγκεκριμένο σκίτσο ως απάντηση σε κάποιες πρόσφατες δηλώσεις κάποιων φασιστόμουτρων αρχηγών κρατών. Που βρήκαν την ευκαιρία λόγω των υποτιθέμενων επιθέσεων αλλοδαπών σε ημεδαπές γυναίκες, να δικαιολογήσουν την στάση τους απέναντι στους πρόσφυγες και να κουνήσουν το δάχτυλο σε εμάς και σε άλλες χώρες, λέγοντας «σας τά'λεγα εγώ». Εμένα το μυαλό μου πήγε στα νεκρά παιδάκια μαζί με τις χίλιες μούντζες που τους έριξα. Το καταλαβαίνω ότι μπορεί να σοκάρει πολλούς κάτι τέτοιο, αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται και αφήνεται στην τύχη του. Δεν μπορούμε καν να μετρήσουμε πόσα παιδάκια έχουν πνιγεί από τη μέρα που βρέθηκε ο Αϊλάν. Εμείς μπορούμε άνετα να τους γυρνάμε την πλάτη και να βρίζουμε τον σκιτσογράφο, επειδή δεν είναι τα δικά μας παιδάκια.

Banned
    To συγκεκριμένο περιοδικό εχει πολλες φορες προκαλεσει με αντιστοιχα -εμετικα κατ'εμε- εξωφυλλα
    τους μεταναστες, τους μουσουλμανους, τους χριστιανους, τους βουδιστες ......

ολους σχεδον....

Καποιος θα μπορουσε να πει οτι ειναι υπερανω στεγανων, ή θρησκειων.....

καποιος αλλος οτι ειναι απλα μ@λ@κες οι οποιοι αρεσκονται στο να προκαλουν στα ακρα τις διαφορες κοινωνικες ομαδες...

και αυτο δεν βοηθαει σε τιποτε, και ειναι Επικίνδυνο

Να βοηθήσω λίγο. Όχι επειδή με ενδιαφέρει, αλλά έτσι για να γίνεται κουβέντα, γιατί είμαι σίγουρος ότι 9 στους 10 εδώ μέσα δε γνωρίζουν το context γύρω από τα συγκεκριμένα σκίτσα.

Nearly all of the men involved in Cologne's New Year's Eve sex attacks were migrants, Germany's interior ministry has indicated.
    "Based on testimony from witnesses, the report from the Cologne police and descriptions by the federal police, it looks as if people with a migration background were almost exclusively responsible for the criminal acts," Ralf Jaeger, interior minister from the state of North Rhine-Westphalia, said on Monday.

http://www.telegraph.co.uk/news/worl...-than-500.html

Clue #2: Το Charlie ήταν πάντα αντι-ρατσιστικό και αντι-ακροδεξιό. Με τον ίδιο τρόπο που κράζουν τις εκάστοτε συντηρητικές θρησκείες, κράζουν και τα ακροδεξιά κόμματα, τα οποία έχουν ξεπηδήσει τελευταία σε όλη την Ευρώπη.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Y.Γ.3 Baisse-toi Charlie Hebdo :a36:
    Baise (ένα s )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Διαβάζω τις αποψεις όλων με πολύ ενδιαφέρον αλλά κι έκπληξη...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    Και για όσους δίνουν τη "δική" τους ερμηνεία ότι ο απώτερος στόχος αυτής της σάτυρας είναι το πως βλέπουν οι Γερμανοί τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες, ας μας πουν/δείξουν που βρίσκεται αυτή η ερμηνεία γραμμένη στο περιοδικό.. διότι άλλο να δίνει ο καθένας τη δική του ερμηνεία και άλλο παρατηρώ μία εικόνα σκίτσο στην οποία δεν υπάρχει καμμία άλλη κοντινή επεξήγηση (λεζάντα κλπ).
    Ε ναι, ασφαλώς....

Γιατί η σάτυρα, έχει νόημα μόνο αν ακολουθείται από disclaimer, ηθικολογίες, "κάναμε αυτό για να δείξουμε εκείνο", και λυσάρι με τις απαντήσεις στις τελευταίες σελίδες όπως τα σταυρόλεξα.

Όποιος αδυνατεί να σκεφτεί από μόνος του έχει ανάγκη από άλλους να σκέφτονται για λογαριασμό του....

Παρόμοια θέματα

1. Της φυλακής τα σίδερα.....
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 20:06
  2. Ένα ποίημα για χάρη της
    από Julius στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 17:37
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2003, 13:18
  4. Απαντήσεις: 0