Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 77

Θέμα: Ηρθε η ωρα....ή μπα.....

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Christos ktm R Προβολή μηνύματος
    Πραγματικα δεν παιζεται απο ομορφια το multi!μονο που το βλεπω μου σηκωνετε η τριχα.το ποιο ομορφο μηχανακι....
    To εχει φιλος μου.

Η μηχανη ειναι μ@υναρα τι να λεμε τωρα...

Στημενη, φρεναρες και γκκκκααααααζζζζιιιιιι

απ οπου και να την κοιταξεις δεν μοιαζει με καμια αλλη απο τις μπανιερες της κατηγοριας...

Παρτην, νεος εισαι, εχεις καιρο για επιλογες λογικης.....

Υ.Γ.

Δεν ειμαι ντουκατακιας, αν και στο παρελθον ειχα μια 1198

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    παρε ενα μεταχειρω P.P............................
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    μην κάνετε τη ΜΑΛΑΚΙΑ να στερείστε για το παραμύθι...!!!
    Κάπου το είχα ξαναγράψει, είχαμε γνωρίσει σε εκδρομή έναν τύπο που είχε πάρει GS-ADV. Πολύ του άρεσε, αλλά δεν είχε λεφτά για σέρβις και σκεφτόταν αν θα περιμένει το ετήσιο ή το προγραμματισμένο για τα χιλιόμετρα και ποιό θα είναι πιο φτηνό και δεν την κυκλοφορούσε για να μην περάσει το όριο. Ο ίδιος τύπος, μας την είπε για τα Dainese και πόσο κορόιδα είμαστε που μας πιάνουν οι Ιταλοί τον κώλο πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες και γιατί δεν πάμε στον τάδε που έχει φτηνά "ημιάγνωστης" μάρκας μπουφάν. Ο ακριβός στα λάχανα και φτηνός στα πίτουρα αυτοπροσώπως.
    Δεν τον ζήλεψα, αντιθέτως τον θεωρώ ακόμα το καλύτερο παράδειγμα προς αποφυγή.

Από την άλλη, δεν χρειάζεσαι ένα δις ετήσιο εισόδημα για να χαρείς μιά καλή μοτοσικλέτα. Και για να κάνει τέτοια συζήτηση το παιδί που άνοιξε το νήμα, προφανώς δεν είναι υπάλληλος 4ωρος για 375 ευρώ το μήνα, οπότε θα ξαναπώ με το καλό να το ψωνίσει και να το χαρεί.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Christos ktm R
    Καταρχιν ευχαριστώ για τις γνωμες ολους σας..
    2ον θα συμφωνήσω οτι οταν περνεις ενα τετοι μηχανακι ξερεις τι σε περιμενει απο θεμα servise.Σιγουρα για εμενα παιζει πρωταρχικο ρολο ο καλος εξοπλισμος.κ εχει δικιο ο amyroukai για την δουλεια μου.ειμαι ναυτικος.στερουμε πολλα πραγματα 8 νε 10 μηνες τον χρονο(οικογενεια,φιλους,την μοτο μου και παρα πολλα αλλα κ αυτονοητα)κ για τους 3 με 4 μηνες που ειμαι στην ελλαδα κοιταζω να κανω κατι κ για τον εαυτο μου(οπως π.χ ενα μηχανακι ή ενα ταξιδι)για αυτο ρωταω γνωμες..γιατι οποιος γνωριζει απο γνωστους ή φιλους τα λεφτα της θαλασσας ειναι αλμυρα κ δυσκολα!

εχτές επινα καφέ με κάποιον μεγάλης ηλικίας που εχει το μουλτι εδώ και δύο μήνες

μου είπε οτι "τόσα χρόνια γιαπωνέζικα, δύο μήνες με το ντουκάτι νοιώθω οτι οδηγάω πολύ καλύτερα".....

οπότε, αν μπορείς, πάρτο

υγ.... αν βλέπατε το cb1300 που είχε......
    πουτσ@@@@@@@@@

Τέρενς, η φωνή της λογικής...
    Γειά σου ρε σύντροχε.

Παλαιό μέλος
    Χρηστάρα γνωρίζω ΚΑΛΑ περί βαποριών(ταξίδευα έως το 2004)θα σου πρότεινα μιάς και την ΚΤΜάρα την "ψιλοβαρέθηκες"(με την καλή έννοια,θέλεις μια αλλαγή δλδ)χτύπα το Multi,μια ζωή την έχουμε και σύντομη μάλιστα.Κάνε τη γκ@υλ@ σου όπως έκανες με το R.Είμαι σίγουρος πως δεν στερείται κανείς απο σένα και την οικογένεια σου το παραμικρό οπότε βούρ για multi

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Christos ktm R Προβολή μηνύματος
    Καταρχιν ευχαριστώ για τις γνωμες ολους σας..
    2ον θα συμφωνήσω οτι οταν περνεις ενα τετοι μηχανακι ξερεις τι σε περιμενει απο θεμα servise.Σιγουρα για εμενα παιζει πρωταρχικο ρολο ο καλος εξοπλισμος.κ εχει δικιο ο amyroukai για την δουλεια μου.ειμαι ναυτικος.στερουμε πολλα πραγματα 8 νε 10 μηνες τον χρονο(οικογενεια,φιλους,την μοτο μου και παρα πολλα αλλα κ αυτονοητα)κ για τους 3 με 4 μηνες που ειμαι στην ελλαδα κοιταζω να κανω κατι κ για τον εαυτο μου(οπως π.χ ενα μηχανακι ή ενα ταξιδι)για αυτο ρωταω γνωμες..γιατι οποιος γνωριζει απο γνωστους ή φιλους τα λεφτα της θαλασσας ειναι αλμυρα κ δυσκολα!

αφου ειναι ετσι τα πραγματα, τοτε παρ'το το multi...
    αφου το γουσταρεις τοσο, παρ'το...

ουτως ή αλλιως, θα δουλευει πολυ λιγο και θ'αργησει να χαλασει...

Milvas αφου το εχεις το ναυτικο φυλαδιο με καταλαβαινεις απολυτα.τερενς πολυ σωστα το εχεις θεσει.μπορει να κοιταξω κ για μεταχειρισμενο μιας κ ειναι δυσκολες εποχες κ αν με ρωτησει κανεις ποσο το πηρα κ του πω 26000 θα με κοιταει σαν ηλιθιος(οχι που με ενδιαφερει αλλα λεμε)απλα τετοιο μηχανακι καλο θα ειναι να το βρεις απο γνωστο κ να το ξερεις για να το παρεις μεταχειρισμενο.εκτος κ αν βρω σε καμια αντιπροσωπια κ μου κρατησουν κ το Rακι μου.Ξαναλεω για να μην παρεξηγουμε οτι κ το Rακι μου το γουσταρω το αγαπαω ακομα κ οταν το βλεπω ακομα μαρεσει πολυ,αφου λογω επαγγελματος κ οικογενειακων υποχρεωσεων δεν το εχω πολυ χαρει(20000χλμ απο το 2012 μεχρι σημερα).αλλα οταν το βλεπω αυτο το pikes peak με τις ohlins κ την akrapa με πιανει πυρετος κ μπαινω στις συγκρισεις...τοmulti ειναι ρουκετα ναι αλλα τοR κανει αλλα ναι αλλα το multi ειναι καλονη...ναι αλλα R κυκλοφορουν στα δαχτυλα....κ αυτο συνεχισει για παρα πολυ..για αυτο ανοιξα κ το θεμα κ σας ευχαριστώ για την βοηθεια..το σιγουρο ειναι με οποιο μηχανακι κ να ειμαι αν συναντηθουμε ποτε χρωσταω κερασμα!

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Ναυτικός δεν είμαι, έχω κι' εγώ όμως ένα μηχανάκι που το χαίρομαι ελάχιστα.......Δυό - τρία
    δεκαπενθήμερα τον χρόνο......... Το αγόρασα σε μεγάλη ηλικία ξέροντας ότι ελάχιστες από τις
    δυνατότητες του, θα εκμεταλευτώ........ Ηταν όμως μιά αγορά που έγινε χωρίς να στερηθώ κάτι
    εγώ ή η οικογενειά μου......Μιά αγορά που έκανα γιά μένα, γιά την τρέλα μου, γιά την ηδονή της
    στιγμής που πατάς την μίζα, καβαλάς και ξεκινάς......(καλά όχι και μ' αυτήν την σειρά......)..........

Ειναι η ψυχοθεραπεία μου τις λίγες στιγμές που δραπετεύω από την τρέλα και την παράνοια
    της ερήμου (πολλά νέα δεν μαθαίνονται καν από την κατάσταση που επικρατεί αυτήν την στιγμή
    εδώ και το πολεμικό κλίμα που υπάρχει.......) και τα καταφέρνει αρκετά καλά σ' αυτό..........

Στο κάτω - κάτω της γραφής είναι ένα έξοδο που το έχω ''εξοικονομήσει'' στην ζωή μου, μιάς
    και δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν έχω πάει ποτέ μου σε μπουζούκια...................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙΣ............

Τέτοια μηχανάκια ελαφρώς μεταχειρισμένα ίσως κρύβουν πολλές παγίδες.
    Παράδειγμα να το έχει στουκάρει κάποιος και να είναι ξαναφτιαγμένο.
    Να το έχουν σκίσει σε τεστ ράιντ δημοσιογράφοι ή υποψήφιοι αγοραστές
    κ.λ.π.Αφού πας σε τόσο ακριβό μηχανάκι,πάρε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ με την εγγύηση του.
    Εφόσον θέλεις ρουκέττα υπάρχει και το 1290 και γαμώ τα μηχανάκια,και
    πολύ φθηνότερο και πιο αξιόπιστο και πιο γερό μηχανάκι λόγω ονόματος.
    Η ΚΤΜ έχει και μια παράδοση....
    ναι αλλα με βαλιτσες δεν πας πανω απο 150 γιατι γινεται επικινδυνο απο τις ταλαντωσεις...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Εμφανισιακα δεν μου αρεσει προτιμω το δικο μου...εκτος κ αν το οδηγησω κ παθω ζημια γιατι ακουω για πολυυυυυυυ γκαζι.κ αυτο με τις βαλιτσες κ τα 150 με κολλαει παλι,αν κ λενε οτι παιζει ανακληση για την μπροστινη ζαντα κ μετα λύνεται το προβλημα..ειπαμε 160 ειναι μια χαρα για ταξιδι με βαλιτσες..αλλα που κ που στην βαραει η γουσταρεις να ριξεις κ μια γκαζια μεχρι τα 200,αν ειναι να κοσκινιζουν τα τιμονια...αστο καλυτερα μεχρι να τ φτιαξουν το 1390

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    ρε παλικαρε... Αν εχεις την δυνατοτητα να κανεις την κ@υλα σου πηγαινε παρε το μοτορι που γουσταρεις... καιει, κοστιζει στα σερβις, πεταμενα λεφτα,θα σου πιασουν τον κωλο, θυμα του μαρκετινγκ μπλα μπλα μπλα...

μπορεις να το κανεις και θελεις να το κανεις πηγαινε παρτο... δεν μπορεις και θες να δωσεις ενα νεφρο για να το κανεις? παλι παρτο και μετα προσεχε το αλλο σου νεφρο... τι καθεσαι και ψαχνεις ??

ΑΝ η απορια σου ειναι τι κοστος εχουν τα σερβις, τοτε πιθανα δεν εισαι γι αυτο... Αν θελεις να μαθεις απλα αν ξερει κανεις για αξιοπιστια κτλ κτλ τοτε κανεις την ερωτηση σου αναλογα και πρατεις αναλογως...
    Quod me nutrit... me destruit.....

Mostadamos..δυστηχως δεν μενω στα βορεια προαστια αλλα σε νησι του ιονιου.
    Φιλε τερενς πολυ καλα τα λες..
    11ον.το μηχανακι χρησιμοποιειται μονο για ταξιδια κ αντε το πολυ πολυ οταν σηκωνω πιεση το περνω κ παω σε κανα βουνο να ηρεμησω.
    2ον συμφωνω οτι για τα μεταχειρισμενα ζητανε πτι θελουνε κ συμφωνω μαζι σου οτι για τετοιο μηχανακι προτιμω να το παρω καινούργιο κ ας περιμενω λιγο παραπανω.
    3ον mostadamos δεν εχω κανενα προβλημα να σε φιλοξενησω στο νησι αρκει βεβαια να εχεις multi για να το κανω test ride

Τερενς με επεισες. .θα βαλω καμια αφισα στο δωματιο κ στο γκαραζ θα αφησω το Rακι μου!!!αν ειναι να παρω 26000 μηχανακι κ να μου κανει κ σχεδια...αστο καλυτερα!δεν θα ξεχασω στα 1000χλμ το ktmακι μου ειχε γδαρμενο ένα καλωδιο μεσα απο το ντεποζιτο απο τον αισθητήρα της πιεσης λαδιου κ εκανε σωμα στο σκελετο κ το μηχανακι εσβηνε.δεν θα ξεχασω τι στενοχωρια περασα.ασε που πηγα σε κανα 2 εξουσιοδοτημενα κ δεν μπορούσαν να βρουν τι ειναι κ το ανακαλυψα εγω..(μην αναφερω ονοματα γιατι τους εχουν κ για γαμω τους μαστορους),δεν θα θελα να το ξαναπερασω

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2006, 11:01
  2. Ηρθε η ωρα να φτιαξω το bandit...
    από Zbandit750 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2006, 11:37
  3. Ήρθε η ώρα !
    από makis206 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2006, 01:48