Δεν θεωρώ ότι είμαι material girl αλλά η σχέση μου με το daytona ξεφεύγει λίγο από τα συνηθισμένα. Δεν είμαι ο τύπος του ανθρώπου που θα τρίψει την επιφάνεια προκειμένου να φύγει και ο τελευταίος κόκκος σκόνης. Όχι...
Όπως ανέφερε κι ο sniper παραπάνω, έτσι κι εγώ κουμπωσα απίστευτα πάνω σ'αυτο. Το κακό είναι ότι αν πάθει κάτι, δεν θα βρω (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω) αντικαταστάτη. Ούτε καν ένα άλλο daytona. Εγώ θέλω αυτό! Είναι το ένα και μοναδικό για μένα.
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Γενικα, το τρεχον μοτορι μου, το αγαπαω τρελλά μεχρι να με ξεμυαλισει αλλη τσουπρα...
Βεβαια, πλεον νομιζω εχω πιασει κορυφη. ..
πουτσ@@@@@@@@@
Μάλλον είμαι πολύ κυνικός γι'αυτό το θρεντ. Ρε γκάιζ πως ξέρετε πως αυτό που καβαλάτε είναι "το ένα και μοναδικό" για εσάς; Τα έχετε καβαλήσει όλα κι έχετε καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα; Καμ ον νάου ,ναούμε....![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
και εγω δεν ειμαι πολυ δεμενος...
τι δηλαδη? επειδη τις χαϊδευω στο ντεποζιτο κατα την διαρκεια της βολτας?
επειδη οποτε γυρναω το γκριπ του δεξιου χεριου μου δινουν τοση ευχαριστηση που τους χαμογελαω μεσα απο το κρανος και τους φωναζω ποσο καυλογκαζα ειναι?
επειδη οταν και οπου τις παρκαρω, αφου εχω απομακρυνθει 10-20 βηματα, γυρναω και τους ριχνω μια κλεφτη ματια σαν να ειναι η γκομενα μου που την αφησα στο κρεβατι μετα απο sex?
σιγα το δεσιμο...
![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου