Καθόλου δεμένος με τα σίδερα, άν και έχω ασχοληθεί πάρα πολύ και την έχω λύσει μέσα-έξω και ξέρω που είναι και το πιό μικρό γκρόβερ της (μήν αρχίσετε τα υπονοούμενα οι γνωστοί-άγνωστοι).
Σίγουρα μου κάνει τα κέφια, με πάει και με φέρνει, μου φτιάχνει τη διάθεση όταν την καβαλάω, αλλά το μέταλλο είναι μέταλλο. Δέν την βλέπω συναισθηματικά. Εγώ θα καθορίσω, πότε θα λειτουργήσει, άν θα λειτουργήσει, ή άν θα της βάλω φώκο και θα απολαμβάνω το θέαμα. Μετά, κάποια άλλη θα πάρει τη θέση της.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Ξαναγράφω για να γίνω πιο συγκεκριμένος.Τη πρώτη μηχανή που αγόρασα τη γούσταρα αλλά μόλις καβάλησα μια άλλη,αμέσως πουλησα την πρώτη και αγόρασα αυτή που μου πήρε τα μυαλά.Τη δευτερη λοιπόν μηχανή την γούσταρα και τη γούσταρα και τη φρόντιζα.Μετά την απώλεια σα να πάγωσα.Τη τρίτη μηχανή πάνω που τα βρίσκαμε,κατά τα γνωστά.Εκτοτε τέλος οι δεσμευσεις.Το σκουτερ μου πλέον,όχι δεν είμαι δεμένος.Το ίδιο και με τη κιθάρα μου.Δε βγήκε καλή για εμένα και τη βρίζω και τη ξαναβρίζω και την έχω κρεμασμένη και να πά να γ@@@@@@@εί.
δυστυχώς ή ευτυχώς,οι πρώτες φορές σε οτιδήποτε ειναι σε μικρή ηλικία και περιέχουν και έναν ρομαντισμό όταν περνάνε και γίνονται αναμνήσεις.
Πλέον δε παίζει.Εγω σε πλήρωσα,εσυ θα δουλέψεις και τέλος.Μόνο για μηχανήματα ισχύει αυτό βέβαια.
Φίου φίου φι φι φίου
Πάρε ντραμς
https://youtu.be/99Hr3ToEbsY
Ας μας λύσει το δίλημμα ο ΜπλιτΖεΡ
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Οσα μηχανακια και να ειχα,το Τενερε ηταν αυτο που οταν βγηκε το ερωτευτηκα και το ηθελα σαν τρελος.
Πλεον,τωρα που το απεκτησα δεν θελω τιποτα αλλο,ουτε ζηλευω αλλα μηχανακια.
Και εχω οδηγησει πολλα,τα οποια ηταν σε ολα καλυτερα απο το δικο μου,αλλα δεν μου λεει τιποτα.
Θα μπορουσα να πω οτι ειμαι τρισευτυχης,δεν προκειται να το δωσω ποτε,ακομη και αλλο να παρω
:a07:
Τι μου θύμισες... Πολύ, πολύ παλιά, στο - περιοδικό, για όσους δε γνωρίζουν - μέταλ χάμμερ, υπήρχαν dating φάση αγγελίες. "Είμαι ο τάδε ξανθός μακρυμάλλης από την συναυλία των εκείνων και σε είδα δίπλα στο κάγκελο, φορούσες μαύρα και σ'ερωτεύτηκα. Αν με θυμάσαι, στείλε μήνυμα."
Σε κάποιες από αυτές, λοιπόν, υπήρχαν κοπέλες που αναζητούσαν σχέση με μέλος μπάντας (ναι, ήταν σπάνιο τότε). Οποιοδήποτε μέλος μπάντας έκανε. Με εξαίρεση, φυσικά, τον ντράμερ επειδή... κρατηθείτε... είναι στο πίσω μέρος της σκηνής και τον κρύβει το σετ του, οπότε δε μπορεί να τον επιδεικνύει. Τρου στόρι, μπρο.
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 11/01/2017 στις 13:14.
Life begins at 45°.