Να πάρει το Καβασάκι με την αρχιδοσκαλώστρα, κατά vaska, να λυθεί το πρόβλημα.
Να πάρει το Καβασάκι με την αρχιδοσκαλώστρα, κατά vaska, να λυθεί το πρόβλημα.
Εσένα ρε όπως σε κόβω από το άβαταρ στις επισκέψεις σου στα γήπεδα ,άντε μέχρι τις κερκίδες να έφτανες (όχι απαραίτητα κακό αυτό).
Αφού είδες ότι ο σνάιπερ σαν παλιά (όχι πολύ παλιά αλλά εδώ μας αρκεί) καραβάνα των γηπέδων δεν σχολίασε τι θες ρε και πετάγεσαι ???
Το λοιπόν, διάβασε λίγο ιστορία από κάτω για να δεις τι φορούσαμε πιτσιρικάδες στα λέητ σέβεντις ,που μου μόστραρες τη σκατούλα για παπούτσι...
https://en.wikipedia.org/wiki/Onitsuka_Tiger
Τεό
Πες του για τα σανδάλια σου![]()
Ρε τι χανω αυτον τον καιρο που δεν εχω ιντερνετΣ...
Λοιπον, 80 χλμ/ωρα κοντερισια προχθες στην Αγιου Δημητριου στο ρευμα προς κεντρο. KazeR 115..
Και στην παραλιακη, μετα το Μακεδονια palace εχω δει και 90..![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Μονοδρομος ειναι απο τη στροφη για Νεαπολη-Συκιες και μεχρι την Εθνικης Αμυνης. Πριν και κυριως μετα ειναι διπλης κατευθηνσης.
Απο Εθνικης Αμυνης και μεχρι την Τριανδρια που τελειωνει εχει και ολοκληρη νησιδα με δεντρα στη μεση!!! (εκει πιανω αυτες τις αστρονομικες ταχυτητες)
MADE IN JAPAN 日本製
Οταν ήμουν πιτσιρικάς έπιανα 160 στιγμιαία (φανάρι ΔΕΗ, πριν την Διασταυρωση Διοικητηρίου που ειναι ο σελάς Τόλης) και επεφτα στα φρένα πριν την διαβαση πεζών στο φανάρι Αγίου Δημητριου με Αγιας Σοφίας, συνήθως βράδυ μετα της 12.
Μια φορά στο Καυταντζόγλειο ειχα την ατυχη έμπνευση να στηθώ με 400 ΝSR (διχρονίλα) φύγαμε μαζί μεχρι τα 80, μετα ρόπιασε, ξεμπούκωσε , ντουμάνιασε, και βρεθηκα πίσω του με 120 χλμ και να μην βλέπω ΤΙΠΟΤΑ, χωρια που η μάσκα απο το μηχανάκι μου γέμισε λαδίλα.
Τελευταία τροποποίηση από Μανολης67; 21/01/2016 στις 20:58.
Pew
Μηπως τοσο αργα ειχε υγρασια ο δρομος;;
Δεν ειχατε και abs τοτε ρε γαμωτο!
Δεν θέλω να πάρω μηχανάκι με ΑΒS....φοβάμαι ότι δεν θα ξέρω να φρενάρω!
Εγώ πιτσιρικας έκλεψα το καπάκι της κουζίνας ένα χειμώνα για να κάνουμε γλύστρα στα χιόνια .... τρελές ταχύτητες μιλάμε
Αλλά μετά που με κυνηγούσε η μάνα μου πρέπει να έπιασα τα 260 χαλαρά !!!
Κι εγώ το είχα κάνει αυτό με ένα στρωματακι γυμναστικής της μητέρας μου! Πλάκα είχε!!! Και από τις πολλές γλιστρες είχε παγώσει εκείνο το σημείο με αποτέλεσμα να κάνει μια κατάβαση ο κολλητός και απο τη φόρα που απέκτησε παραλίγο να σταματήσει πάνω σε ένα σταθμευμένο αμάξι στην άλλη άκρη του δρόμου!![]()
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
τς τς τς....γατακια....Θρανιο απο σχολικη ταξη, αναποδογυρισμενο, και πανω τρια ατομα, καταβαση απο κατηφορο,λιγα μετρα απο το σπιτι μου,μιλαμε για αστρονομικες ταχυτητες και G, η συνεχεια βεβαια δοθηκε στο νοσοκομειο, οπου οποιος απο τους τρεις δεν ειχε αρκετους μολωπες,σπασιματα και καρουμπαλα, αποκτουσε αργοτερα οταν κατευθαναν οι γονεις.....Ολα αυτα στην τρυφερη ηλικια των 10 ετων...
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN