Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 77

Θέμα: Ηρθε η ωρα....ή μπα.....

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    christos o terens ειναι ισως, το πιο καμενο μελος στο φορουμ...γενικα μη παιρνεις στα σοβαρα αυτα που γραφει

για να καταλαβεις συγκρινει σταθεροτητα μπουσα με κτμ 1190 σε τελικες...παρε και καταλαβε...

στα του θεματος σου τωρα...και τα δυο μηχανακια που κοιτας, ειναι φοβερα, ειναι πολλα κιλα πιο εξεληγμενα απο το 990, θα νιωθεις σα να καβαλας διαστημοπλοιο...ειναι πολυ αξιοπιστα, και σιγουρα η αλλαγη, αν την σηκωνει η τσεπη σου, αξιζει με το παραπανω...αν δεν εχεις την πολυτελεια να κανεις μακρα συμβιωση με μια μοτο, αλλα θες κατι που οταν βγαινεις απο το καραβι να σε τρελαινει και να ευχαριστιεσαι και το τελευταιο χιλιομετρο που θα κανεις, κανε την αλλαγη με τα 1000...

η αληθεια ειναι οτι οντως το ντουκατι εχει παρακριβυνει, το κατεμ ομως σε σχεση με το πακετο ηλεκτρονικων που εχει ειναι αρκετα καλο σε τιμη...μη ξεχνας οτι εχεις και εσυ μια μοτο που παλιωνει και χανει αξια συνεχως...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Christos ktm R
    Panos σιγουρα οτι χανει αξια ειναι αναμενωμενο.δεν εχω παρακολουθησει πολυ τον τερενς αλλα γενικα απο τις απαντησεις του στο θεμα ειδα οτι τα λεει καλα.εχω ακουσει για το multi οτι ειναι απιστευτο.δεν ειναι οτι μου περισσευουν αλλα ουτε οτι θα στερηθω με τα φραγκα.ισως για αυτο εχω αποφυγει ακομα να το κανω test ride γιατι αν ειναι ετσι οπως τα λετε την ιδια στιγμη θα κανω την τραμπα . Τώρα αντιπρωσοπειες για τετοια ανταλλαγη μου έρχονται μονο 2.μια στην πατρα κ αλλη στην αθηνα

κανε ενα test ride πρωτα τα μηχανακια, μετα θα ξερεις αν πας για αλλαγη η οχι...

Σιγουρα πρεπει πρωτα να το οδηγησω..θυμαμαι οταν ειχα οδηγησει πρωτη φορα το adventure 950 του 2004 ειχα παθει πλακα,ειπα αυτο το μηχανακι καποια στιγμη θα το παρω.βεβαια περασαν 8 χρόνια.κ τότε θυμαμαι ειχα σαν επιλογη το multi αλλα ολοι μου ειχαν πει μακρια.θυμαμαι στο 500 μου ελεγαν οτι ειχαν δωσει μερικα κ ειχαν μπλεξει ασχημα λογω εγγυήσεων

Ειπαμε...φιλε μου τερενς με εχεις πεισει...πέρνω υποψιν ολες τις γνωμες κ ευχαριστω για τον χρονο ολων να μου απαντησουν αμεσα...για εμενα φιλε τερενς τα λες πολυ λογικα..αν κ μικροτερος ακουω κ κρινω,κ βλεπω οτι εχεις πολλα δικια με το μερος σου!εννοείται πρωτα απο ολα η οικογενεια....ηδη φετος που εγινα μπαμπας οι βολτες εχουν μειωθει παρα πολυ,λογω χρονου κ το ktm ηρθε σε 2τερη μοιρα.1 έρχεται η κορη μου τωρα!!!

Ευχαριστω πολυ παιδες!Ετσι ειναι..ακριβως οπως τα λες τερενς.πλεον υπερισχυει η λογικη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    ο τερενς γενικα γινεται γραφικος στο θεμα τζαπαν vs ευρωπαικα και στη χολη που βγαζει για bmw και ντουκ καθως και σε οτι ακριβο.οχι οτι εχει απολυτο αδικο αλλα κατανταει κουραστικος που λεει τα ιδια και τα ιδια σε οποιο καημενο θεμα τυχει και μπει.πχ,αγορα μιξερ,τερενς:ευρωπαικο ειναι η τζαπαν?παιδια εβαλα σπιτι μου τεντες,τερενς:μεγαλη μαπα και πανακριβες οι ευρωπαικες τεντες,πληρωνεις μονο το σχεδιο κλπ κλπ...
    ΑΛΛΑ στο θεμα παιδια και πως αλλαζουν οι προτεραιοτητες εχει ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο.χωρις να θελω να εμβαθυνω στο θεμα αλλα οταν κανεις παιδια ΠΡΩΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΟΡΘΙΟΣ.ναι μηχανες,ναι βολτες αλλα παντα με λογικη...αν για καποιους δεν ειναι αυτονητο να πανε να κοιταχτουν...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Η αιώνια πάλη του ανθρώπου...λογική Vs συναίσθημα.
    Από την στιγμή που είμαι αρκετά τρελός για να αγοράσω αυτό που γουστάρω και αρκετά λογικός ώστε να γυρίζω στην οικογένειά μου όρθιος....who gives a fuck....
    Καλό μας βραδάκι και ονειρευτείτε....τους κάνει να ανησυχούν...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lmb990
    παντως αμα θες να το πουλησεις τελικα εγω μπορω να σου δωσω ΔΩΡΕΑΝ τις μαμισιες εξατμισεις και τις χαμηλες αναρτησεις σε ανταλαγη με τις δικες σου... αντε να με κερασεις ενα καφε...
    ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Ο τερενς εχει δικιο...μεταξωτοι πωποι θελουν αναλογα εσωρουχα..αυτοι που αιωνιως ειναι χαμενοι ειναι αυτοι που χρεωνονται του κερατα για να κανουν το κεφι τους και μολις τους περασει κλαινε και φταιει η ατιμη κοινωνια..κοινως...

Το κεφι και το παθος πληρωνονται..(και με κατσθλιψη λογω χρεων)..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Προκαλει δεν προκαλει εχει δικιο σε πολλα πο τερενς και ας εχω διαφωνησει μαζι του..πραγμαρικα δεν το καταλαβαινω..ποσταρει καποιος δημοσια ενα θεμα για γνωμες και οταν γινεται κριτικη και αξιολογηση συμφωνα με τα πιστευω του καθενα ειναι..μιζερος;;

Δηλαδη αν συμβουλευαμε ολοι ..ναιιιι..σκασε 25 χιλιαρικα ..παρε αυτο που γουσταρεις..μην σκεπτεσαι το μελλον...τοτε θα ειμαστε καλοι;;

Προσωπικα βλεπω σε μερικους και σε αυτο το φορουμ κρυφες προσωπικες δπιθυμιες που δεν ικανοποιουνται και λταν βγαινουν παρομοια θεματα τσιγκλιζονται ασχημα..κοινως οσα δεν φθανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...

Σορρυ αλλα ζουμε για να απολαμβανουμε το μοτοσυκλετισμο και οχι αυτος να μας καταπιεζει...

Τερενς προχωρα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Προκαλει δεν προκαλει εχει δικιο σε πολλα πο τερενς και ας εχω διαφωνησει μαζι του..πραγμαρικα δεν το καταλαβαινω..ποσταρει καποιος δημοσια ενα θεμα για γνωμες και οταν γινεται κριτικη και αξιολογηση συμφωνα με τα πιστευω του καθενα ειναι..μιζερος;;

Δηλαδη αν συμβουλευαμε ολοι ..ναιιιι..σκασε 25 χιλιαρικα ..παρε αυτο που γουσταρεις..μην σκεπτεσαι το μελλον...τοτε θα ειμαστε καλοι;;

Προσωπικα βλεπω σε μερικους και σε αυτο το φορουμ κρυφες προσωπικες δπιθυμιες που δεν ικανοποιουνται και λταν βγαινουν παρομοια θεματα τσιγκλιζονται ασχημα..κοινως οσα δεν φθανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...

Σορρυ αλλα ζουμε για να απολαμβανουμε το μοτοσυκλετισμο και οχι αυτος να μας καταπιεζει...

Τερενς προχωρα...

Δεν είχα σκοπό να ξαναγράψω αλλά αυτή η πουτ@να η πρόκληση....
    Έσκασα 18 χιλιάρικα χωρίς να τα στερηθώ, όχι γιατί είμαι πλούσιος αλλά γιατί αφού έχω εξασφαλισμένη την οικογένειά μου, μπορώ να πάρω αυτό που με κ@υλώνει.
    Σου επιστρέφω με τον ίδιο αγενή τρόπο την ''μιζέρια'', τις ''αλεπούδες'' και τα ''κρεμαστάρια''.
    Και τέλος πάντων, ας αγοράσουμε όλοι από ένα vstrom, ίδιο χρώμα, να κλείσουμε όλα τα forums και να απαγορεύσουμε τα όνειρα.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Ρε 'σεις μην παρεξηγείτε καταστάσεις...!
    Ο ανθρωπος απλα ανοιξε ενα θεμα να παρει γνωμες και εσεις ''τρωγεστε''
    Ο καθε ενας κανει οτι καταλαβαινει και ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του!! Τοσο απλα...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Τερενς προχωρα...

εντελως οξυμωρη η τοποθετηση σου...απο τη μια λες να προτεινεις για μελος, να αποτρεψεις καποιον να σκασει 25κ...και απο την αλλη για ανικανοποιητες επιθυμιες και αποθυμενα και για αλεπουδες που οσα δε φτανουν τα κανουν κρεμασταρια (οσοι δηλαδη δε μπορουν να αγορασουν λενε οτι χαλανε ειναι μπουρδελα και τα παιρνουν ηλιθιοι τα μηχανακια)

εδω μεσα ειναι φορουμ για μοτο, οχι για συμβουλες ζωης...ο ανθρωπος μπηκε να ρωτησει για ενα μηχανακι αν αξιζει να το παρει σαν εξελιξη αυτου που εχει ηδη, η να προτιμησει κατι αλλο απο τον ανταγωνισμο...και αρχισαν οι πιπες, τα 25 χιλιαρικα και οι αξιοπιστιες...

α)η μαμα η η γυναικα του ειστε και θα του πειτε αν ειναι σωστο να δωσει 25κ για το μηχανακι που καβλαντιζει?μερικοι δε λετε να καταλαβαιτε....ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΛΕΦΤΑ...και επειδη μερικοι δεν αντεχετε να βλεπετε τους αλλους με κατι καλυτερο απο εσας, δε θελετε να δειτε κανεναν να παιρνει κατι καινουριο, επειδη το δικο του παιχνιδι θα γυαλιζει περισσοτερο απο το δικο σας...οι μοτο ειναι ενα παιχνιδι και μια πολυτελεια, οποιος συζηταει να παρει μοτο το κανει απο το περισσευμα του, και οχι απο το υστερημα του (σιγουρα παντως οχι απο το δικο σας υστερημα, για να σας νοιαζουν τα 25 χιλιαρικα)

β)ο ανθρωπος ειπε ειναι ναυτικος...πραγμα που πρωτον επιβεβαιωνει το πρωτο οτι προφανως δεν εχει μισθο 700ε για να του φαινεται βουνο οπως στην πλειοψηφια εδω μεσα τα 25κ...και δευτερον ειναι ναυτικος...δηλαδη θα ειναι 6 μηνες και οταν θα βγει εξω θα θελει να κανει κατι για τον εαυτο του...να κανει τη βολτα του....να παρει το καινουριο μηχανακι του και να το παει μια εκδομη....πραγματα δηλαδη που μπορει να κανουν καλο στην ψυχικη του υγεια...εσεις λοιπον του λετε βλακειες βασισμενες ΣΤΗ ΔΙΚΗ σας πραγματικοτητα...

γ)επειδη αναφερθηκε και το παιδι...αλλα ειναι ελεεινο να αναφερετε ενα τετοιο πραγμα επειδη απλα οπως ειπα, δε θελετε το παιχνιδι του αλλου να γυαλιζει περισσοτερο απο το δικο σας...η αποφαση ειναι οδηγαω μοτο ενω κανω παιδια η οχι...ειναι ενα διλλημα, του να αφησεις την μοτοσυκλετα για να εξασφαλισεις τη σωματικη σου ακεραιοτητα...αν λοιπον αποφασισεις πως θα οδηγας...το αν θα εχεις καινουρια η παλια, δεν παιζει κανενα ρολο...ισα ισα, αν παμε παλι πισω...πιθανοτατα να βοηθησει στην ζωη σου σαν ψυχολογικη εκτονωση, απο τα ξενυχτια τις φασαριες και τους τσακωμους...

θα μπορουσα να γραψω παρα πολλα πραγματα, αλλα πραγματικα δεν εχει νοημα...μερικοι πρεπει να βγειτε απο τη νοοτροπια του μιζερου...οκ ειναι δυσκολα τα πραγματα, αλλα μη προσπαθητε με τη μιζερια, να κανετε τη συγκριτικη διαφορα με τους υπολοιπους μικροτερη....υποβαθμιζοντας ολα τα υπολοιπα...αν καποιος μπορει να παρει ενα μηχανακι ας το παρει...αν του προσφερει ικανοποιηση να καψει 50 χιλιαρικα ας το κανει...σταματηστε λοιπον τη μιζερια με τα λεφτα...οι πραγματικες απολαυσεις τις ζωης ειναι αλλου...επικεντροθειτε εκει...και μην κλαιγεστε αν καποιος αλλος μπορει να βαλει και γαρνιτουρα στις απολαυσεις αυτες...

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Τερενς προχωρα...
    Ο Τέρενς καλώς ή κακώς, αναλύει την αγορά μιας μοτοσυκλέτας με τα ίδια κριτήρια που θα αγόραζε ένα ψυγείο.
    Η αγορά μιας μοτό για τα όνειρα και όχι για την μεταφορά απ΄το Α -> Β δεν εμπίπτει σε τέτοια οικονομοτεχνικά κριτήρια. Αν το "μοτό-όνειρο που θα αγοραστεί (οποιαδήποτε), δεν σε λιγώνει όταν την βλέπεις, δεν αξίζει να την πάρεις. Και γιαυτό είμαι κατά των συμβουλών σε τέτοιες ερωτήσεις.

Την καύλα σου, δεν την διαπραγματεύεσαι, δεν ρωτάς αριστερά και δεξιά. Κανέναν δεν ρωτάς, εκτός και αν υπάρχει κάποιος που την ξέρει και τον εμπιστεύεσαι. Ο κάτοχος συνήθως θα στα πει όλα ρόδινα, ο άσχετος θα σου πει ιστορίες για αρκούδες που έχει ακούσει, και συνήθως δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.

Η πιο σοφή κίνηση που πήρα στα 30+ χρόνια που καβαλάω και αγοράζω μοτοσυκλέτες, ήταν όταν είδα/αποφάσισα/αγόρασα σε χρόνο 0 το Tuono. Ούτε ρώτησα, ούτε ψείρισα.Αν άρχιζα τις ερωτήσεις, ο καθένας (και εδώ μέσα) θα μου έλεγε το μακρύ του και το κοντό του...και θα ξενέρωνα.Σαν να καψουρεύεσαι μια γκόμενα και αντί να αφεθείς στην καύλα, να ρωτάς τον καθένα αν την έχει πηδήξει.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2006, 11:01
  2. Ηρθε η ωρα να φτιαξω το bandit...
    από Zbandit750 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2006, 11:37
  3. Ήρθε η ώρα !
    από makis206 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2006, 01:48