....τον εχει ο Σφακιανακης (Suzuki) ως εξουσιοδοτημενο συνεργειο.
Εχει κανεις εμπειρια σε service απο εκει ?
Τα αρνητικα σχολια (αν υπάρχουν) please με π.μ. για να μην παραβουμε τους κανονες![]()
Τα αρνητικα σχολια (αν υπάρχουν) please με π.μ. για να μην παραβουμε τους κανονες![]()
Re: Honda Τσαλικης στα Γλυκα Νερα....
εχω ακουσει τα καλυτερα απο Ρεμο....Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
![]()
![]()
σορυ αλλα μου βγηκε σχεδον αυθορμητα οταν το ειδα!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Έχεις Π.Μ. ότι η συζήτηση μεταφέρεται ..Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Θα ήθελα να δωσω την δική μου εμπειρια σχετικα με την συγκεκριμένη αντιπροσωπεια. Ηρθα απο επαρχιακη πολη για δουλειες στην Αθηνα και ειχα αποφασισει να αγοράσω μια μοτοσυκλετα. πηγα σε πολλους αντιπροσωπους στην Αθηνα και ο συγκεκριμένος μου εκανε εντυπωση για το ηθος και την ειλικρινεια του. Η τιμή ηταν η ιδια που προσεφεραν και οι αλλοι με τα ιδια δωρα.Μου εξηγησε τα παντα για την νεα μου μηχανη οπως και τον τροπο που εργαζεται στα σερβις αναλυτικα. Οταν εγινε η πωληση εργαστηκε 1 απογευμα και μου ελεγξε το μηχανακι για πιθανες βλαβες, ελεγχο αλυσιδας, μπαταριας ελαστικων κλπ. και το ξαναλεω, μετα την πωληση και ενω ηξερε οτι εγω θα πηγαινα επαρχια. Η συμπεριφορα του ηταν αψογη και δεν μου φανηκε με τιποτα οτι με εβλεπε σαν πελατη. Πραγματικά άψογος επαγγελματιας
:a31:
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."