Σελίδα 20 από 64 ΠρώτοΠρώτο ... 10151617181920212223242530 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 956

Θέμα: Ελαστικά για αυτοκίνητο

Ψυχή βαθιά ... Καρδιακός Το avatar του/της Ασωτος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    155/70-13 παιζουν στα 140-180 ευρα αναλογα τι θα βαλεις...

τα μαλακα λάστιχα φθειρονται γρηγορα, επελεξε κατι πιο εσνισχυμενο

για τα κρυα, καλες γομες εχουν η nokian και η gislaved..

Αν πάμε σε αντιστοιχία 175/60-13 ;

(Για το παλιό και τιμημένο fiat uno).....

Είχα toyo, αλλά μετά από σχεδόν 10 χρόνια δεν βρίσκω πολλές επιλογές ...

Έχω προσφορά για toyo process cf 2 στα 250 € ..

Μερσί ....
    Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ασωτος Προβολή μηνύματος
    Αν πάμε σε αντιστοιχία 175/60-13 ;

(Για το παλιό και τιμημένο fiat uno).....

Είχα toyo, αλλά μετά από σχεδόν 10 χρόνια δεν βρίσκω πολλές επιλογές ...

Έχω προσφορά για toyo process cf 2 στα 250 € ..

Μερσί ....
    να τα βαλεις... αλλιως 165/65-13 που εχεις σαφως περισσοτερες επιλογες, αλλα η διαφορα στην τιμη δεν είναι τραγικη...

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Ήρθε ή ώρα για λάστιχα στο "αυτοκίνητο" της γυναικας, πρόκειται για το Citroen C1 το προηγούμενο μοντέλο.
    Είναι ή πρώτη φορά που θα αγοράσω λάστιχα για αυτοκίνητο στην Ελλάδα και βλέπω μάρκες για πρώτη φορά στη ζωή μου. (Sava, linglong, kenda, formula, etc).
    Είναι καμία από αυτές της προκόπης?
    Εγώ στο focus που είχα εβαζα Goodyear assurance, και τη τελευταία φορά πριν το πούλησω Yokohama. Αυτή είναι ή εμπειρία που έχω όλη κι όλη.
    Έχετε κάτι να προτείνετε?
    Το αυτοκίνητο είναι μόνο για πόλη και βγαίνει έξω καθημερινά ασχέτως καιρού.
    Thanks!
    Τελευταία τροποποίηση από zannisvel; 22/01/2016 στις 09:01.

Παλαιό μέλος
    στα λαστιχα ισχυει οτι οτι πληρωσεις παιρνεις.

Κατα την γνωμη μου μπορεις να κανεις οικονομία σε πολλα πράγματα, αλλα όχι στα λάστιχα.

Για παραδειγμα εγω είχαβαλει κατι hankook γιατι τα χα βρει φτηνα, στα 3 χρονια διαλυθηκαν, με συνετή οδήγηση και σε αμαξι με 100 άλογα και 2 φορές σταυρωμα. Ειχα βαλει bridgestone potenza (και σε αμαξι με 280 άλογα) και τα κράτησα 5 χρόνια.

εχει μεγαλη σημασια να ειναι σωστός ο δεικτης ταχύτητας. Μερικοί βαζουνε W, Ζ σε κάτι "κασες" με 100 άλογα. Δεν προκειται ποτε να δουλεψουν σωστα και στο 6μηνο θα έχουνε ξεραθει..
    Τελευταία τροποποίηση από duke200; 23/01/2016 στις 08:34.

Νέο προς Παλιό μέλος Το avatar του/της georgemark
    Έβαλα τα Fulda hp ecocontrol, από θόρυβο,φρένα, κρατήματα απόλυτα ευχαριστημενος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από georgemark Προβολή μηνύματος
    Έβαλα τα Fulda hp ecocontrol, από θόρυβο,φρένα, κρατήματα απόλυτα ευχαριστημενος.
    Μια από τα ιδια,είναι αρκετα μαλακο λαστιχο και made in france.185/60-15Η στα 240e.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Τελικά έβαλα τα Toyo nanoEnergy 3 , C στη βροχή 69dB C στη κατανάλωση. Από όσα είδα είχε το καλύτερο μέσο όρο. 200 € και ημερομηνία 40η εβδομάδα του 15. Από λίγο που τα οδήγησαν είναι μια χαρά.

Παλαιό μέλος
    καλοριζικα. τα Τοyo θεωρουνται της προκοπής λαστιχα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bros 650
    Εχω ενα corsa van επαγγελματικο.Ειχα βαλει continetal το 2012 και εχω κανει 46.000 χλμ.Τα αυλακια στο λαστιχο ειναι αρκετα βαθια αλλα τωρα τελευταια στο βρεγμενο αρχισαν να γλιστρανε.Μαλλον ηρθε η ωρα να τα αλλαξω,ο λαστιχασ μου με ειπε οτι κρατανε ακομη και να παω αργοτερα αλλα αρχισε να μου την σπαει που γλυστρανε οποτε βρεχει ειδικα αν ειμαι σταματημενοσ σε ανηφορα οταν ξεκιναω πιανει το τρακτιον κοντρολ.λογω του ειδους της δουλειας μου εχω πολλα σταμματα ξεκινα.15- 30 λεπτα οδηγηση σταματαω παω στον πελατη 30-60 λεπτα κα μετα στον επομενο.95% πολη.Τον λαστιχα μου τον εμπιστευομαι αλλα θα ηθελα να ακουσω και μια δευτερη γνωμη.Το κοστος δεν με ενδιαφερει αφου αλλαζω καθε 4 χρονια το διαιρω δια 4 και μου φαινεται λιγο ασχετα που οταν τα αλλαζω τσουζει εκεινη την στιγμη,αλλα παιρνω και τιμολογιο οποτε ειμαι οκ.Νουμερο ενα ειναι η ασφαλεια και το καλο φρεναρισμα.Επισης σαν οδηγος ειμαι λιγο ατσαλος στο παρκαρισμα λογω βιασυνης και ανεβαινω κρασπεδα κτλπ δεν προσαχω λακουβες κτλπ.Αυτη την στιγμη εχω 86.000 μηπως χρειαζεται και αλλαγη αμορτισερ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros 650 Προβολή μηνύματος
    Εχω ενα corsa van επαγγελματικο.Ειχα βαλει continetal το 2012 και εχω κανει 46.000 χλμ.Τα αυλακια στο λαστιχο ειναι αρκετα βαθια αλλα τωρα τελευταια στο βρεγμενο αρχισαν να γλιστρανε.Μαλλον ηρθε η ωρα να τα αλλαξω,ο λαστιχασ μου με ειπε οτι κρατανε ακομη και να παω αργοτερα αλλα αρχισε να μου την σπαει που γλυστρανε οποτε βρεχει ειδικα αν ειμαι σταματημενοσ σε ανηφορα οταν ξεκιναω πιανει το τρακτιον κοντρολ.λογω του ειδους της δουλειας μου εχω πολλα σταμματα ξεκινα.15- 30 λεπτα οδηγηση σταματαω παω στον πελατη 30-60 λεπτα κα μετα στον επομενο.95% πολη.Τον λαστιχα μου τον εμπιστευομαι αλλα θα ηθελα να ακουσω και μια δευτερη γνωμη.Το κοστος δεν με ενδιαφερει αφου αλλαζω καθε 4 χρονια το διαιρω δια 4 και μου φαινεται λιγο ασχετα που οταν τα αλλαζω τσουζει εκεινη την στιγμη,αλλα παιρνω και τιμολογιο οποτε ειμαι οκ.Νουμερο ενα ειναι η ασφαλεια και το καλο φρεναρισμα.Επισης σαν οδηγος ειμαι λιγο ατσαλος στο παρκαρισμα λογω βιασυνης και ανεβαινω κρασπεδα κτλπ δεν προσαχω λακουβες κτλπ.Αυτη την στιγμη εχω 86.000 μηπως χρειαζεται και αλλαγη αμορτισερ?
    ασχετα του τι λεει ο λαστιχας σου, αν εσυ νιώθεις ότι το αμαξι δεν παταει καλα, αλλαξε τα... εσυ το οδηγεις κάθε μερα το αμαξι, όχι ο λαστιχας σου..
    οσο για τα αμορτισέρ, επαγγελματικο αυτοκινητο με 86000 χλμ που δουλευει κυριως πολη, μπορει και να χρειαζεται αλλαγη! μπορει όμως και όχι! είναι λιγο στοίχημα το ποτε θα χρειαστει αμορτισέρ ένα αμαξι, και εξαρτάται από πολλες συνθηκες..

Παλαιό μέλος
    σιγουρα θελει αμορτισερ και πιθανον γι΄αυτο δεν το αισθανεται και καλά...

Prisoner Of The Road Το avatar του/της rider
    εχει δοκιμάσει κανεις τα ΝΕΧΕΝ?

εφτασε η ωρα να αλλαξω λάστιχα στο αυτοκίνητο και στις διαστασεις που φοραει (255/35/18 πισω και 225/40/18 εμπρος) το κοστος ανεβαινει. Μεχρι τωρα εβαζα τα continental SC αλλα βγαινουν γυρω στο 700αρι... οποτε μου τα προτείναν σαν καλη και πιο οικονομική λύση στα 450 πανω κατω... γνωμες?
    Τελευταία τροποποίηση από rider; 24/01/2016 στις 12:10.
    Never ride faster than your guardian angel can fly...

Παλαιό μέλος
    http://www.tyrereviews.co.uk/

υπαρχουν γνώμες και test σχεδόν για ότι λάστιχο υπάρχει στην αγορα. Βάλε στο search "NEXEN"και διαλεξε να δεις για όποιο νεξεν θέλεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rider Προβολή μηνύματος
    εχει δοκιμάσει κανεις τα ΝΕΧΕΝ?

εφτασε η ωρα να αλλαξω λάστιχα στο αυτοκίνητο και στις διαστασεις που φοραει (255/35/18 πισω και 225/40/18 εμπρος) το κοστος ανεβαινει. Μεχρι τωρα εβαζα τα continental SC αλλα βγαινουν γυρω στο 700αρι... οποτε μου τα προτείναν σαν καλη και πιο οικονομική λύση στα 450 πανω κατω... γνωμες?
    αξιοπρεπεστατο κορεατικο λαστιχο... η εν λογο εταιρεια κυκλοφορει με δυο brands το nexen και το roadstone, που επειδή στην ελλαδα εχουν διαφορετικούς εισαγωγεις, ενδεχομένως σαν roadstone να το βρεις και φθηνοτερο.. και μιλαμε για το ιδιο λαστιχο ετσι?

επισης φιλος με leon cupra που του πινει το αιμα, ανεβασμενο στα 400 αλογα, πηγε (παρα τις επιφυλάξεις μου) ο αθεόφοβος και του εβαλε σε 225/40-18 κατι aeolus (κινεζικα) και εναμισυ χρονο τωρα στα στροφιλικια περιξ του ωρωπου που πηγαινοέρχεται συχνα, δουλευουν αψογα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    οσο για τα αμορτισέρ, επαγγελματικο αυτοκινητο με 86000 χλμ που δουλευει κυριως πολη, μπορει και να χρειαζεται αλλαγη! μπορει όμως και όχι! είναι λιγο στοίχημα το ποτε θα χρειαστει αμορτισέρ ένα αμαξι, και εξαρτάται από πολλες συνθηκες..
    Δεν πρέπει να πάει να κάνει μια μέτρηση να είναι σίγουρος 100% ;;

Παρόμοια θέματα

1. Ελαστικα για TDM 850 μοντελο '94
    από tzic στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2016, 10:14
  2. Ελαστικα για sm 2002
    από ktm640lc4 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2006, 15:52
  3. Ελαστικά για Ss 600
    από stokos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks