ok,τοτε δεν φταιω εγω,Προδιαγραφη με λενε,αυτοι εκαναν λαθος.
Επι τη ευκαιρια εχεις δη κανενα γαλλικο στις 6 ιντσες μηκος που να ανοιγει μεχρι 34χιλιοστα?και 8 ιντσων που ανοιγει 40 χιλιοστα?εχει κατι καινουργια η Facom και δεν εχω βρει σε αλλη μαρκα αντιστοιχο.
Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...
παντως υπαρχει αυτη στις 8" που παει μεχρι 38 χιλιοστα
Γιαννης
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Μου κάνει εντύπωση που ένα κλειδί ακριβής σειράς κορυφαίου κατασκευαστή βγηκε στην αγορά με τέτοιο ελάττωμα..Καταλαβαίνω ότι ο ποιοτικος έλεγχος είναι δειγματοληπτικος, αλλά απ' την άλλη στην κορυφαία σειρά?
Πάντως όταν ξεκίνησα να μαζεύω σιγά-σιγά τη σειρά 1Β της Gedore, ρωτώντας για εγγύηση μου είπαν ότι θα τα αλλάξουν αν γίνει κάτι, αρκεί φυσικά να μην βάλω κανα σωλήνα για λοστό στο 13αρι..το αυτονόητο δηλ.
Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...
Σήμερα σε μια μάντρα οικοδομικών υλικών είδα σ' ένα ράφι κάτι συλλογές γερμανοπολυγωνα της izeltas. Δεν τα είχα ξανακούσει, πάντως το φινίρισμα τους φαινόταν καλό, όπως επίσης και οι τιμές. ( το 19αρι γύρω στο τάλιρο). Ψάχνοντας είδα ότι είναι τούρκικα. Τι λεν αυτά, είναι πχ επιπέδου καλών από ταιβαν?
Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που μ' αρέσουν! Έχουν ένα industrial look...
Πάντως αυτό δεν είναι έτσι...
http://global.rakuten.com/en/store/m...item/10000140/
Αν ρωτάς αν είναι επιπέδου Toptul, όχι δεν είναι, απέχουν. Είναι μέτρια, τα δούλεψα λίγο και απογοητεύτηκα. Τα Benman που είναι φθηνότερα είναι νομίζω καλύτερα.
http://www.irega.es/en/products/swo-92.aspx#prettyPhoto
Τα top πρέπει να είναι τοπ. Έχουν μεγάλη ιστορία στα γαλλικά που δεν την ξέρουμε γιατί είμαστε λίγο μακριά. Λένε ότι έχουν και ένα πατενταρισμένο σύστημα που βοηθάει το άκρο να μείνει ακίνητο όσες φορές το βγάλεις και το ξαναβάλεις στη βίδα. Ρυθμίζεις μια και δεν ξανα ασχολείσαι μέχρι να αλλάξεις μέγεθος βίδας. Δεν είναι πολλά που μπορούν να το κάνουν αυτό.
Πάντως δεν έχω προσωπική εμπειρία.
Τελευταία τροποποίηση από daz; 23/01/2016 στις 20:12.
Sent from me using a computer.