To χρηματοδοτικό είναι γνωστό το 3easy ride.
Μετά είδα ότι έχει επιλογή για 5ετή εγγύηση ή ως τις 100,000χλμ
Μεικτή ασφάλεια.
Ασφάλεια κλοπής στο ύψος τιμολογίου αγοράς και όχι ότι κατέβει στον ασφαλιστή εκείνη την ώρα.
Και μπορεί να έχει και άλλα που δεν γνωρίζω γιατί έχω εντέχνως αποφύγει να τα μάθω όλα για να μην εισέλθω σε πειρασμό.
Γιατί η οδική συμπεριφορά του GS απλά απίθανη (για το γούστο μου), ανεμοκάλυψη/άνεση τέλεια (για την παχουλόψηλη φιγούρα μου), φώτα άριστα, εμφάνιση μιά χαρά (ξανά υποκειμενικό). Οπότε μένει το ζήτημα της αξιοπιστίας, το οποίο πιθανολογώ (χωρίς να μπορώ να είμαι και βέβαιος) ότι έχει να κάνει και με την χρήση.
Οδική συμπεριφορά εξαιρετική έχει και το Duc, το γράφουν όλοι. Αξίζει τα παραπάνω... Δεν έχω ιδέα. Τα αξίζει σαν όνειρο, σαν ιδέα, σαν μάρκετινγκ αν θέλεις, γιατί δεν το έχει η κουτσή μαρία (άσχετο αν το έχει ο κάθε κουλομαρίας με λεφτά) και ας ήταν αρκούντως μάγκας ο Γιαμάχας να βγάλει το τενερέ στα κιλά του F800 όπως έκανε ο Χόντας, να το κάνει και λίγο πιο εμπνευσμένο εμφανισιακά, να το πουλήσει και αυτός όπως νομίζει (και όπως έκανε με το ονειρικό R1, το οποίο το είδες στο top 30 των πωλήσεων του 2015, έστω στις τελευταίες θέσεις και το οποίο ουδόλως αμφιβάλλω ότι θα χρησιμοποιείται ως καφέGPracer).
Για το τι κάνουν οι Γερμανοί, οι πρώην σύμμαχοί τους οι Ιάπωνες, η Όπελ, η Φόρντ του πρώην φίλου του Χίτλερ και οι λοιπές αξονικαί δυνάμεις ειλικρινά δεν με νοιάζει. Τα μηχανάκια κοιτάω, δεν κάνω πολιτική με το κλειδί. Μήπως να μην αγοράζουμε ADIDAS και PUMA γιατί οι αδερφοί Dassler ήταν επίσης Χιτλερικοί, να απαγορεύσουμε το γκρουπ VAG γενικώς (μαζί με την porsche) γιατί η φαμίλια ήταν επίσης φίλη του μυστακιοφόρου...; Όλοι triumph παιδιά, με τους σύντροφους αγωνιστές απόγονους του Τσώρτσιλ που μας έπλεξε το εγκώμιο, τι είχε πει, οι ηλίθιοι ψηφίζουν σαν Έλληνες, δεν θυμάμαι καλά. Άντε και Ural γιατί είμαστε μεγάλες πουτίνες![]()
Πλάκα έχετε!!!!![]()
Παω να πάρω το enduraκι μου!!!! (tiger 800xc!!!!) να ανεβω κανένα ορειβατικό μονοπατακι στον Υμηττό!!!! Έτσι τώρα που νύχτωσε να χαλάρωσω λίγο!!!! Α! Μην ξεχάσω να απενεργοποιησω το ABS!!!!!!!![]()
![]()
Χαλια μαυρα.
Καλυτερα να το κλεισουν το 'ρδελο, να παρουμε κανα Μπεεε-Στρωμ.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Kι έχεις αρκετό δίκιο, αλλά η ομάδα διαχείρησης δεν έχει σαν καθήκον την αξιολόγηση της ύλης. Δεν είναι το φόρουμ βιβλιοθήκη ή θέσφατο αλλά είναι ότι λέει και η λέξη, μια ομάδα ανθρώπων που ο καθένας λέει τη γνώμη του και αξιολογείται αναλόγως από τον κάθε έναν άλλον, είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί.
Από εκεί και πέρα, ναι, καταντάει κουραστικό να βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους να λένε σε κάθε καινούριο θρεντ για μηχανές τα ίδια και τα ίδια, είτε σαν χιουμορ είτε σαν τους φωτεινούς παντογνώστες αλλά αν δεν σου αρέσει τους αγνοείς.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
εγώ πάντως σκέφτομαι λόγω αυτού να διεκδικήσω τουλάχιστον το 1ο σέρβις δωρεάν.
Αναγκαστικα ειναι υποκειμενικό το θεμα (λαμβανοντας υποψη κανονες αλλα και κοινη λογική). Ανθρωπος κανει το σβησιμο, όχι αλγοριθμος. Και αδικιες θα γινουν και καποιοι θα στεναχωρηθουν και, μοιραία, καιγονται και χλωρα μαζι με ξερα. Λαβε υποψη σου οτι δε σβηνουμε μονο τα "υβριστικα" αλλα και τα εκτος θεματος, οποτε ακομα και απαντησεις σε υβριστικα, ακομα κι αν ειναι ευγενικες, φεύγουν για να μη συνεχιζεται η κουβέντα.
Ξαναλέω οτι όλα σβηνονται βασει κανονων και κοινης λογικης και οι όποιες αδικίες δεν εχουν να κανουν με προσωπικα, αλλα με βιασυνες ή αβλεψιες. Γιατι ανθρωποι ειμαστε, δε γινεται να εχουμε καθε θρεντ σε μονιτορ, ουτε συνεχεια να προειδοποιούμε "μεινετε εντος θεματος", ουε να στελνουμε πμ στον καθενα γιατι και πως και στην τελικη μεγάλα παιδια ειμαστε, καταλαβαινομαστε.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αντε πάλι....
Και μετά λέμε για σφουγγαρισματα , κακούς μοντς και αρκούδες...
Ρε σεις, τι κατηγορία είναι το κάθε θέμα το διαβάζετε;
Πόσο δύσκολο είναι στο θέμα για το μουλτι να γράφετε ΌΤΙ ΘΈΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΛΤΙ, ΣΤΟ ΘΈΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑ ΌΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΑΦΡΙΚΑ κλπ
Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να θέλουν να δουν πληροφορίες, να ψάχνουν κάτι σχετικά με ένα μοντέλο κλπ υπάρχουν και πολλοί που δεν είναι καν μέλη αλλά επειδή είμαστε ένα ΑΝΟΙΧΤΟ Φόρουμ μπορούν να βλέπουν...
Όσοι θέλουν να πουν την άποψή τους για άσχετα με ένα μοντέλο θέματα μπορούν ΑΝΕΤΑ να ανοίξουν ένα άλλο θέμα σε όποια κατηγορία νομίζουν ότι ταιριάζει...
Μην κάνουμε μπάχαλο με το σπαμ κάθε θρεντ, ειδικά τα αμιγώς μοτοσυκλετιστικα...
Αντε πάλι μόντ ρίξε μια σκούπα....![]()
Ρε Τέρενς έλεος ρε φίλε! Ε Λ Ε Ο Σ!
ΟΚ, καταλάβαμε τι θες να πεις στο 500στό σου ΙΔΙΟ ποστ.
Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεσαι σε κάθε θρεντ για μηχανάκι μη Χόντα ή μη Ιαπωνικό ή μη οικονομικό ή δεν ξέρω και γω τι άλλο περνάει σαν καλό με τα δικά σου κριτήρια αλλά ΕΛΕΟΣ!
Εχεις καταντήσει το λιγότερο κουραστικός.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Eλεγα να την κανω την αλλαξοκ@λια και να παρω ευρωπαικο!!
αλλα με μεταπεισε ο Τερενς![]()
Βασικα σπαμ κανει ο τερενς...πριζοντας μας τα παπαρια