ανανήψαντας
Πιθανολογώ ένα μεγαααάλο ποσοστό βλέπει τζι-πι εξαιτίας του Ρόσσι οπότε θα πάνε μαζί του σε όποιο άθλημα πάει. Τα τζι-πι τα παρατάνε πάντως. Από την άλλη , υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούν χωρίς να υποστηρίζουν κάποιον. Και είμαστε κι εμείς που είμαστε φαν των εταιριών... teamSUZUKI & Vinales![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Πάντως Μαρκέζ δεν θα υποστηρίξουν με τίποτα.
Ήτουνε πολύ βαρύ το πράμα
PFC
Βλεπουμε το αθλημα για τις οδηγικες ικανοτητες των οδηγων και οχι για καποιον συγκεκριμενα.
Ξεχωριζουν , μαρκεθ, ρινς , βινιαλες ,μιλλερ , μορμπιντελι , λοουες και στα εντελως μικρα υπαρχουν ενα σωρο ιταλικα πιστολια, φαμπιο ντι τζιανταντονιο , μπουλεγκα , αντονελι, ο επομενος ιταλος θρυλος των gp ενεα μπαστιανινι, ααρον κανετ , μιρ , κουαρταραρο , μπο μπεντσνευντερ . Μονο αντονελι, μπαστιανινι , κουαρταραρο ξερουμε απο προηγουμενες χρονιες ολοι οι αλλοι ειναι καινουριοι. Και ειναι πολυ καλοι....
https://en.wikipedia.org/wiki/2015_F...d_Championship
https://en.wikipedia.org/wiki/2015_R...ies_Cup_season
Οι μεγαλύτεροι της ηληκίας που έχουν συνδυάσει τα moto.gp με τον ρόσσι μπορεί να σταματήσουν. Ευτυχώς όμως η ζωή συνεχίζεται και λογικά θα φέρει νέο αίμα και νέους πιτσιρικάδες φιλάλθλους που θα έχουν δει live περισσότερο να μαμάει ο Μάρκεζ ή κάποιος άλλος παρά ο Θεός των γερόντων και απλά θα αγνοήσει το πένθος το δικό σου και των υπολοίπων γερόντων και θα συνεχίσει να βλέπει moto.gp.
Εγώ έχω λίγο διαφορετική άποψη...
Σαν πολύ βαριά νομίζω το έχουμε πάρει το συμβάν.
Δε λέω ότι δεν ήταν. Ήταν.
Όπως ήταν και άλλα την εποχή που έγιναν, και μια 5ετία μετά ήταν απλά μια ανάμνηση κι ένα "Ναι, αλλά θυμάσαι τί είχε κάνει αυτός εκεί τότε?..."
Ο Μαρκέζ έκανε μια μαλακία, χοντρή.
Εγώ πιστεύω ότι ανετότατα θα επιλέξουμε να την "ξεχάσουμε" αν αρχίσει να σπέρνει πόνο όπως έκανε τα 2 πρώτα χρόνια, και να είναι ένα λέβελ πάνω από όλους τους άλλους.
Θα μάθει να κάνει pr, θα ζητήσει καμιά συγνώμη από το Ρόσσι (την ημέρα που θα δηλώσει ο Ρόσσι ότι παραιτείται), and the show will go on.
Εκτός και βρεθεί ξαφνικά κανάς άλλος και γίνει ο ήρωας του παραμυθιού, οπότε κρατήσει άνετα τη θέση του κακού ο Μαρκέζ.
Αλλά σάμπως δύσκολο μου φαίνεται...
Εγώ δεν ξέρω ποιόν θα διαλέξει η Γιαχάμα αλλά βλέπω Βινιάλες Μίλλερ....
και κάποιον Ιταλό πιο αργά.
ανανήψαντας
Θα ήθελα vinales η petrucci η antonelli
Το θέμα είναι ευρύτερο και πιάνει και το ισπανικοϊταλικό μέτωπο. Ο sic ήταν ένας σίγουρος διάδοχος του rossi αλλά...
Oπότε ο διάδοχος του Rossi, εκτός από ικανότητες, θα πρέπει να είναι Ιταλός και να έχει και το επικοινωνιακό... δεν βλέπω φως.