Σελίδα 2 από 30 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 443

Θέμα: το'χουν καψει οι παπαδες...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ...
    η διαφωνια ειναι οτι δεν μπορουν να υποστηριζουν οτι τα αθληματα ή οι πολεμικες τεχνες ή ακομα και οι τεχνικες υποσκαπτουν την χριστιανοσυνη...
    ...
    Φυσικά και δεν ασπάζομαι την γνώμη τους αλλά οι πολεμικές τεχνες που αναφέρουν αν τις κάνεις όπως πρέπει είναι τρόπος ζωής, κι άρα θα μπορούσαν να έχουν ένα δίκιο αν τα διδαγματα των σοφών των τεχνών αυτών δεν έλεγαν σχεδόν τα ίδια πράγματα μ' αυτούς...

Το μαγαζάκι τους φυλάνε.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Τι ασχολούμαστε? ξέρουμε τι απαγορεύεται στον Χριστιανισμό? , νομίζω οι μέρες που επιτρέπεται το σεξ (μεταξύ παντρεμένων εννοείται, και μόνο για τεκνοποία φυσικά) ειναι 50 με 60 ημερες τον χρόνο.
    Ο Ισλαμισμός για να μην παρεξηγηθώ, ακόμη χειρότερος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος

Το μαγαζάκι τους φυλάνε.

μα, και εγω γι'αυτο το εβαλα...

νομιζουν οτι το μαγαζακι τους απειλειται απο τις πολεμικες τεχνες, που απο πισω εχουν αλλη θρησκεια...και καλα για προσηλυτισμο...
    και πες οτι καποιος την ψαχνει την δουλεια πολυ με τις πολεμικες τεχνες και παει και Ταϋλανδη, και Ιαπωνια και Κινα και γουσταρει να ασπαστει την δικια τους θρησκεια γιατι τον καλυπτει καλυτερα και του ταιριαζει με την ζωη που εχει επιλεξει (βλ. πολεμικες τεχνες)..

και τι εγινε? ποσους θα χασουν?
    και γιατι να κανουν αυτη την προπαγανδα?

κανονικα ολες οι θρησκεις ειναι ανοιχτες για ολο τον κοσμο...να δει, να διαβασει και να αποφασισει...

γιατι φοβουνται?

πλεον το 2016 την εποχη της πληροφορησης προβοκατσια σε εναν ολοκληρο κλαδο...

ρε ξυρισμα..:a29:

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    δεν διατυπωνει κατι λαθος σε οσα λεει.Το θεμα ειναι ποσοι ειναι χριστιανοι που κατα την αποψη δεν μπορει να ειναι και προσποιουνται εν ετη 2016 γιατι απλα τα οσα αναγραφονται στα γραπτα της εκκλησιας ειναι αδυνατο να εφαρμοστουν σημερα στον υλικο κοσμο που περιβαλει τον συγχρονο ανθρωπο.Προσφατα διαβασα την συνεντευξη του Ξηρου ο οποιος δηλωσε χριστιανος με καταγωγη απο οικογενεια ιερεως.Τελικα σε ολα αυτα αποψη μου ειναι να μπορεις να μιλας με την συνειδηση σου και να νοιωθεις καλα μετα απο τον διαλογο αυτο.

Μέλος
    Δεν υπάρχουν παππάδες, τργόπαππες και παππαδαριό. Αυτό είναι ο χριστιανισμός και η θρησκεία.
    Δεν υπάρχει ένας διαφορετικός Χριστούλης στα μέτρα του καθενός.
    Κάθε φορά τα ίδια, αυτοί λένε και κάνουν τα αίσχη κι εμείς μένουμε να καταδικάζουμε και να λέμε ότι εκθέτουν τον χριστιανισμό κι ότι ο Χριστός δεν έχει καμμία σχέση με αυτά.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Μην το κάνετε θρεντ αντιπαράθεσης αθέων-πιστών.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος

Το μαγαζάκι τους φυλάνε.
    ΜΑΓΑΖΑΡΑ είναι...
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    εγω προτεινω να μας μοιρασουν την εκκλησιαστικη περιουσια και να ξοφλησουμε τους ξενους σε 50 χρονια πληρωνοντας ενφια
    παιρνω χαρτακι για 10 στρεμματακια στην πεντελη

Παλαιό μέλος
    ο παππας δεν είναι κατι διαφορετικό απο όλους τους άλλους. Αν οι 7/10 είναι λαλάκες, γιατι να μην είναι και οι παπάδες? Το τι πρεπει να είναι κάποιος, δεν καθορίζει το τι είναι πραγματικά. Η ελευθερη βούληση το καθορίζει (δυστυχώς)

Η λεγόμενη "φωτιση" που λενε οι γραφες είναι (μεταξύ άλλων) και η εξυπνάδα. Και λειπει πολύ η εξυπνάδα στις μερες μας και στους παπαδες όσο και στους υπόλοιπους ανθρώπους.

Και απο φαρισαϊσμό και υποκρισία επίσις, δεν πάμε πίσω. Οι εκκλησίες είναι γεμάτες πουστοερους και πουτ@νογριες, δηθεν χριστιανούς (πρωην πουτ@νες και κολομπαράδες-παιδεραστες) οι οποίοι αφορίζουν τα πάντα (δεν κοιτανε τα χάλια τους) και που δεν έχουν καμια απολυτως σχέση με αυτά που είπε ο Ιησους. Και το χειρότερο είναι οτι νομίζουν οτι είναι καλοί άνθρωποι.

Λείπει πολύ η αυτογνωσία απο αυτον τον ματαιο κόσμο. Ρωτήστε 100 ανθρώπους και οι 99 θα σας πουνε οτι πιστευουν οτι είναι καλοί άνθρωποι. Αμα είμαστε τόσο πολλοί καλοί ρε παιδια γιατι παει κατα διαόλου η κοινωνία?
    Τελευταία τροποποίηση από duke200; 27/01/2016 στις 07:03.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Πάπας μου είπε κάποτε off the record, πως ακόμη και αν ερχόταν ο Χριστός σήμερα στην γη, αυτοί θα τον σταύρωσαν. Σας θυμίζει κάτι;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    -Ξέρεις καμία πολεμική τέχνη;
    >Ναι αμέ, χριστιανική!
    -Δηλαδή;
    >Ε να, με βαράει ο άλλος και του γυρνάω και το άλλο μάγουλο να με βαρέσει και σε αυτό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    -Ξέρεις καμία πολεμική τέχνη;
    >Ναι αμέ, χριστιανική!
    -Δηλαδή;
    >Ε να, με βαράει ο άλλος και του γυρνάω και το άλλο μάγουλο να με βαρέσει και σε αυτό.

Μου θύμισε το...

- Τί έγινε, τον έδειρες;

> Ναι, του έσπασα τη γροθιά με το σαγόνι μου και το γόνατο με τ τα αρ X δια μου

Ον τόπικ. Συμφωνώ με sniper. Αν θέλεις να είσαι χριστιανός δεν μπορείς να είσαι κάτι άλλο.

Το μόνο θέμα είναι ότι οι "χριστιανοί" θέλουν* να μας απαγορεύσουν να γίνουμε κάτι άλλο.

*δηλαδή μας απαγορεύουν εδώ και αιώνες, αλλά λέμε τώρα

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος

Μου θύμισε το...

- Τί έγινε, τον έδειρες;

> Ναι, του έσπασα τη γροθιά με το σαγόνι μου και το γόνατο με τ τα αρ X δια μου

Ον τόπικ. Συμφωνώ με sniper. Αν θέλεις να είσαι χριστιανός δεν μπορείς να είσαι κάτι άλλο.

Το μόνο θέμα είναι ότι οι "χριστιανοί" θέλουν* να μας απαγορεύσουν να γίνουμε κάτι άλλο.

*δηλαδή μας απαγορεύουν εδώ και αιώνες, αλλά λέμε τώρα
    Δηλαδή απογορεύεται να αγαπάς αλλήλους και να κάνει ται - τσι ας πούμε; η διαλογισμό; το είχαν κάπου οι γραφές αυτό; Μην μπερδεύουμε το τι προάγει η κάθε θρησκεία με αυτά που λένε οι αυτόκλητοι εκπρόσωποι της. Επειδή το είπαν οι παπάδες δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται!

Ξαναλέω, αν δεν είστε "ενεργοί" ΧΟ τι σας νοιάζει τι λένε;

Δλδ αν βγει ο μουλάς της Κομοτηνής και πει ότι απαγορεύεται το αλκοόλ, θα ανοιξετε κι άλλο θρεντ επ' αυτου ή θα τον γράψετε στα @@ σας;

Σελίδα 2 από 30 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αφου το χουμε καψει!!! ας το δημοσιευσουμε κιολας!!!
    από dammed_kittin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 01:29
  2. Το εχουμε καψει λεμε!
    από Ταξιδευτής στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2007, 20:58
  3. Μαθηματα για το συνεπιβατη (ολοι οι καλοι χωρανε)
    από nassosxlvbros στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2006, 13:09
  4. Το σύνθημα και οι αγρότες
    από isid στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2005, 17:46
  5. ποίηση (αχ αυτοί οι παπάδες)
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2005, 11:02

Κανόνες δημοσιεύσεων