Για σας κύριοι είμαι νέος στο foroum όπως και στις μηχανές πρόσφατα απέκτησα μια afrika twin 750 του 98 και αφού έριξα γύρο στα 500 ευρώ για συμμάζεμα αντιμετωπίζω το έξις πρόβλημα. Αφού καβαλάς το μηχανάκι και ξεκινάς μια ποριά 10 -15 χιλιομέτρων και όλα είναι καλά εάν το σβήσεις μετά δεν παίρνει μπρος, τα ηλεκτρικά του είναι τελείως νεκρά, γυρνάς τον διακόπτη δεν ανάβει τίποτα, δεν ακούγετε η αντλία, είναι τέλειος νεκρό. Μερικές φορές μπορεί γυρίζοντας τον διακόπτη, να ανάψει το λαμπάκι τις νεκράς αλλά τρεμοπαίζει και μόλις πατήσω τον διακόπτη On/of στο on νεκρώνουν όλα. Επίσης μερικές φορές σε βραδινή ποριά τα φώτα χάνουν την δύναμη τους και τρεμοπαίζουν με αποτέλεσμα να μου καίει τη ασφάλεια, στον κινητήρας δεν έχει διαφορά. Το ίδιο μου κάνουν και τα φλάς πατάς τον διακόπτη και το φλάς ανάβει με καθυστέρηση μερικών δευτερολέπτων. Να σας πω ότι η μπαταρία είναι καινούρια και δεν έχει κάποιο πρόβλημα στους πόλους, ο ανορθωτής τον μετράει ο ηλεκτρολόγος και δεν δείχνει να έχει πρόβλημα, η ηλεκτρονική έχει αλλαχτεί πολύ πρόσφατα. Τι συμβαίνει δεν μπορώ να καταλάβω αν μπορεί κάποιος πιο έμπυρος να με διαφωτίσει!!