βγηκατε off topic,οι φούστηδες είναι άλλο ξεχωριστό κεφάλαιο
βγηκατε off topic,οι φούστηδες είναι άλλο ξεχωριστό κεφάλαιο
Ερώτηση: αν ένας gay γνώστης πολεμικών τεχνών θελήσει να βαπτιστεί Χριστιανός Ορθόδοξος θα το δεχτούν οι παπάδες ή θα του πουν να ξεμάθει πολεμικές τέχνες και να αρχίσει να πηγαίνει με γυναίκες μόνο;
Ξέρω περίπτωση gay ατόμου που έφαγε φλασιά με τα μοναστήρια και την θρησκεία και άφησε πίσω του τον έκλυτο βίο και είναι συνεχώς εκκλησία και κάθε ΣΚ σχεδόν κάνει 200 χιλιόμετρα για να επισκεφθεί τον πνευματικό του... (ναι και εγώ αυτό που σκέφτεστε σκέφτηκα αλλά δεν νομίζω στην συγκεκριμένη περίπτωση)
Επειδή συζητάω ανοικτά μαζί του, τον ρώτησα αν έχει πει στον πνευματικό του για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και ποια είναι η άποψη του πάνω στο θέμα... και μου είπε πως είναι ενήμερος αλλά δεν τρέχει τίποτα, καθότι ο συγκεκριμένος πνευματικός κατατάσσει την ομοφυλοφιλία σε αμάρτημα ανάλογο των προγαμιαίων σχέσεων. Οπότε μου λέει, όσο αμαρτωλοί είναι το 98% των ανθρώπων εκεί έξω, άλλο τόσο είμαι και εγώ. Μια χαρά λοιπόν, είναι και που θα πέσεις σε πνευματικό, άμα βρεις κανέναν χαλαρό, πίνεις, καπνίζεις, γ@μ@ς αβέρτα και κάνεις και ζιου ζίτσου αμά λάχει χωρίς πρόβλημα. Υπάρχει μέσον και ο παράδεισος είναι εξασφαλισμένος...
Ετσι ειναι φιλε μου! Αναλογα με το ποσο ανοιχτομυαλος ειναι ο πνευματικος παιρνεις αναλογες απαντησεις...και οι διαφορες δημοσιες ανακοινωσεις τυπου ζιτσου ειναι απλα μια υπενθυμιση τα προβατα να μαζευονται στο μαντρι..
Οι ανοιχτομυαλοι και μορφωμενοι ιεραρχες δινουν αλλο νοημα στο χριστιανισμο απο αυτο που δινουν τα παπαδαρια της γειτονιας η οι φανατικοι χριστιανοι ταλιμπαν τυπου αμβροσιου...
και επειδη αναφερθηκε και η ομοφυλοφιλια, αληθεια η κρατουσα εκκλησια εχει αντιληφθει μεσα στο ιδιο της το σπιτι ποσο αναπτυγμενο ειναι αυτο το φαινομενο;;;γιατι τοση υποκρισια με το συμφωνο συμβιωσης που ειναι ενα απλα τυπικα νομικο χαρτι;
Τελος παντων, ευτυχως που ο σημερινος προκαθημενος Ιερωνυμος κανει καλα τη δουλεια σε αυτο που ξερει καλα, τις φιλανθρωπιες που ειναι και το νοημα της χριστιανικης παραδοσης και ετσι σωζει την κατασταση ωστε οι χαζομαρουλες τυπου ζιτσου περνανε απαρατηρητες..
να πω κάτι σοβαρά... (αν και το θέμα δεν είναι για σοβαρά αλλά τες πα...)
Δεν έχει σημασία τι λένε οι ιεράρχες. Σημασία έχει τι λέει η επίσημη εκκλησία η οποία αποτελείται ως επί το πλείστων από τραγικούς ανθρώπους....
Το σύμφωνο συμβίωσις είναι ένα απλό χαρτί για όσους δεν τους αφορά.
Φαντάσου όμως όταν 2 άνθρωποι ζουν μαζί κι ο ένας πεθαίνει.
Σκάει λοιπόν ο ξάδερφος που τον έλεγε ουστάρα... και ζητάει σπίτια, λεφτά κλπ κλπ
Το σύμφωνο συμβίωσης είναι εξασφάλιση, πάνω απ όλα.
(όπως και ο γάμος)
ανανήψαντας
Λογικά άλλες οι ευθύνες κάποιου απομονωμενου πνευματικου σε μοναστηρι που βλέπει πιο ψυχραιμα τα πραγματα κι εχει την ησυχια του βυθισμενος στις σκεψεις του βλέποντας μελισσουλες ελαφακια στη φύση και άλλο του Σεραφειμ που ζει αναμεσα στο πληθος και εχει να κατευθύνει κόσμο μαζικά(καλως ή κακώς).Στον Σεραφειμ παει ο πιστος και του λεει οτι ο ταδε βουλευτης που κυβερνα βαζει καροτα στον πωπο του και πινει τα...ζουμια του.Τι να πει στο πληθος ''δε βαριεσαι όλοι αμαρτωλοι ειμαστε καντε οτι γουσταρετε?''
+ όσα
Έχω συναντήσει πνευματικό στο όρος
Ο οποίος και νεαρός ηταν
Και με πτυχία ψυχολογίας και ο άνθρωπος αυτός αν και ιερωμένος πέρα απο ανυχτομυαλος ηταν και αυτός που είχε υπο την επίβλεψη του κλειστό πρόγραμμα απεξάρτησης.
Το πόσες ώρες πέρναγε με αυτά τα παραστρατημενα άτομα δεν περιγράφεται εδω.
Θυμάμαι που σε μια κουβέντα κατ ιδίαν μαζί του, μου είχε πει οτι το σημαντικό ηταν να ξεκολλήσει το μυαλό τους και μετά το σωμα τους.
Να από συσχετιστεί το μυαλό απο το {πάθος} .
Μακάρι να υπήρχαν πολλοί τέτοιοι σαν αυτόν
Ο γάμος είναι ιερός... Γιατί;
Και πόσο τον τιμούν οι συζευγμενοι, με τα κέρατα, την ανατροφή των παιδιών κλπ;
Ο γάμος είναι μια σύμβαση, απλά.