Σελίδα 9 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 443

Θέμα: το'χουν καψει οι παπαδες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    βγηκατε off topic,οι φούστηδες είναι άλλο ξεχωριστό κεφάλαιο

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xlitos Προβολή μηνύματος
    οι φούστηδες είναι άλλο ξεχωριστό κεφάλαιο
    Μια χαρά ον τόπικ είμαστε
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Μια χαρά ον τόπικ είμαστε
    θελω να πω και να εξαφανιστει αυριο ο χριστιανισμος και οι παππαδες(φουστηδες και μη) δε θ αλλάξει κατι για τους φουστηδες...Και πριν το χριστιανισμό τα ίδια ίσχυαν.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ερώτηση: αν ένας gay γνώστης πολεμικών τεχνών θελήσει να βαπτιστεί Χριστιανός Ορθόδοξος θα το δεχτούν οι παπάδες ή θα του πουν να ξεμάθει πολεμικές τέχνες και να αρχίσει να πηγαίνει με γυναίκες μόνο;

Ξέρω περίπτωση gay ατόμου που έφαγε φλασιά με τα μοναστήρια και την θρησκεία και άφησε πίσω του τον έκλυτο βίο και είναι συνεχώς εκκλησία και κάθε ΣΚ σχεδόν κάνει 200 χιλιόμετρα για να επισκεφθεί τον πνευματικό του... (ναι και εγώ αυτό που σκέφτεστε σκέφτηκα αλλά δεν νομίζω στην συγκεκριμένη περίπτωση)

Επειδή συζητάω ανοικτά μαζί του, τον ρώτησα αν έχει πει στον πνευματικό του για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και ποια είναι η άποψη του πάνω στο θέμα... και μου είπε πως είναι ενήμερος αλλά δεν τρέχει τίποτα, καθότι ο συγκεκριμένος πνευματικός κατατάσσει την ομοφυλοφιλία σε αμάρτημα ανάλογο των προγαμιαίων σχέσεων. Οπότε μου λέει, όσο αμαρτωλοί είναι το 98% των ανθρώπων εκεί έξω, άλλο τόσο είμαι και εγώ. Μια χαρά λοιπόν, είναι και που θα πέσεις σε πνευματικό, άμα βρεις κανέναν χαλαρό, πίνεις, καπνίζεις, γ@μ@ς αβέρτα και κάνεις και ζιου ζίτσου αμά λάχει χωρίς πρόβλημα. Υπάρχει μέσον και ο παράδεισος είναι εξασφαλισμένος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Ενω θεωρούν φυσιολογικό αν δεν υπάρχει εύκαιρη γυναίκα ο ένας να κανει τον {κουβά}
    Ρε συ έχουν τραβέλια για τσιφτετέλια... μιλάμε υπερπαραγωγή όχι μλκιες....
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Ξέρω περίπτωση gay ατόμου που έφαγε φλασιά με τα μοναστήρια και την θρησκεία και άφησε πίσω του τον έκλυτο βίο και είναι συνεχώς εκκλησία και κάθε ΣΚ σχεδόν κάνει 200 χιλιόμετρα για να επισκεφθεί τον πνευματικό του... (ναι και εγώ αυτό που σκέφτεστε σκέφτηκα αλλά δεν νομίζω στην συγκεκριμένη περίπτωση)
    Δεν είναι καλό παράδειγμα.
    Οι "άλλοι" παίζουν μόνο με ρύζι και παρθένες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Ετσι ειναι φιλε μου! Αναλογα με το ποσο ανοιχτομυαλος ειναι ο πνευματικος παιρνεις αναλογες απαντησεις...και οι διαφορες δημοσιες ανακοινωσεις τυπου ζιτσου ειναι απλα μια υπενθυμιση τα προβατα να μαζευονται στο μαντρι..

Οι ανοιχτομυαλοι και μορφωμενοι ιεραρχες δινουν αλλο νοημα στο χριστιανισμο απο αυτο που δινουν τα παπαδαρια της γειτονιας η οι φανατικοι χριστιανοι ταλιμπαν τυπου αμβροσιου...

και επειδη αναφερθηκε και η ομοφυλοφιλια, αληθεια η κρατουσα εκκλησια εχει αντιληφθει μεσα στο ιδιο της το σπιτι ποσο αναπτυγμενο ειναι αυτο το φαινομενο;;;γιατι τοση υποκρισια με το συμφωνο συμβιωσης που ειναι ενα απλα τυπικα νομικο χαρτι;

Τελος παντων, ευτυχως που ο σημερινος προκαθημενος Ιερωνυμος κανει καλα τη δουλεια σε αυτο που ξερει καλα, τις φιλανθρωπιες που ειναι και το νοημα της χριστιανικης παραδοσης και ετσι σωζει την κατασταση ωστε οι χαζομαρουλες τυπου ζιτσου περνανε απαρατηρητες..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος

Οι ανοιχτομυαλοι και μορφωμενοι ιεραρχες δινουν αλλο νοημα στο χριστιανισμο απο αυτο που δινουν τα παπαδαρια της γειτονιας η οι φανατικοι χριστιανοι ταλιμπαν τυπου αμβροσιου...

και επειδη αναφερθηκε και η ομοφυλοφιλια, αληθεια η κρατουσα εκκλησια εχει αντιληφθει μεσα στο ιδιο της το σπιτι ποσο αναπτυγμενο ειναι αυτο το φαινομενο;;;γιατι τοση υποκρισια με το συμφωνο συμβιωσης που ειναι ενα απλα τυπικα νομικο χαρτι;
    .
    να πω κάτι σοβαρά... (αν και το θέμα δεν είναι για σοβαρά αλλά τες πα...)

Δεν έχει σημασία τι λένε οι ιεράρχες. Σημασία έχει τι λέει η επίσημη εκκλησία η οποία αποτελείται ως επί το πλείστων από τραγικούς ανθρώπους....
    Το σύμφωνο συμβίωσις είναι ένα απλό χαρτί για όσους δεν τους αφορά.
    Φαντάσου όμως όταν 2 άνθρωποι ζουν μαζί κι ο ένας πεθαίνει.
    Σκάει λοιπόν ο ξάδερφος που τον έλεγε ουστάρα... και ζητάει σπίτια, λεφτά κλπ κλπ
    Το σύμφωνο συμβίωσης είναι εξασφάλιση, πάνω απ όλα.
    (όπως και ο γάμος)
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Ερώτηση: αν ένας gay γνώστης πολεμικών τεχνών θελήσει να βαπτιστεί Χριστιανός Ορθόδοξος θα το δεχτούν οι παπάδες ή θα του πουν να ξεμάθει πολεμικές τέχνες και να αρχίσει να πηγαίνει με γυναίκες μόνο;

Επειδή συζητάω ανοικτά μαζί του, τον ρώτησα αν έχει πει στον πνευματικό του για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και ποια είναι η άποψη του πάνω στο θέμα... και μου είπε πως είναι ενήμερος αλλά δεν τρέχει τίποτα, καθότι ο συγκεκριμένος πνευματικός κατατάσσει την ομοφυλοφιλία σε αμάρτημα ανάλογο των προγαμιαίων σχέσεων. Οπότε μου λέει, όσο αμαρτωλοί είναι το 98% των ανθρώπων εκεί έξω, άλλο τόσο είμαι και εγώ. Μια χαρά λοιπόν, είναι και που θα πέσεις σε πνευματικό, άμα βρεις κανέναν χαλαρό, πίνεις, καπνίζεις, γ@μ@ς αβέρτα και κάνεις και ζιου ζίτσου αμά λάχει χωρίς πρόβλημα. Υπάρχει μέσον και ο παράδεισος είναι εξασφαλισμένος...
    Λογικά άλλες οι ευθύνες κάποιου απομονωμενου πνευματικου σε μοναστηρι που βλέπει πιο ψυχραιμα τα πραγματα κι εχει την ησυχια του βυθισμενος στις σκεψεις του βλέποντας μελισσουλες ελαφακια στη φύση και άλλο του Σεραφειμ που ζει αναμεσα στο πληθος και εχει να κατευθύνει κόσμο μαζικά(καλως ή κακώς).Στον Σεραφειμ παει ο πιστος και του λεει οτι ο ταδε βουλευτης που κυβερνα βαζει καροτα στον πωπο του και πινει τα...ζουμια του.Τι να πει στο πληθος ''δε βαριεσαι όλοι αμαρτωλοι ειμαστε καντε οτι γουσταρετε?''

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Το σύμφωνο συμβίωσης είναι εξασφάλιση, πάνω απ όλα.
    (όπως και ο γάμος)
    δηλαδη εσυ πιστευεις ότι όλα αυτα,τα αμετρητα λεφτα και η αμετρητη προπαγανδα,γινονται για κατι που μπορει να γινει απλα σ εναν συμβολαιογραφο.

οκ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xlitos Προβολή μηνύματος
    δηλαδη εσυ πιστευεις ότι όλα αυτα,τα αμετρητα λεφτα και η αμετρητη προπαγανδα,γινονται για κατι που μπορει να γινει απλα σ εναν συμβολαιογραφο.

οκ
    Ναι διότι χάνουν λεφτά. Πόσο χρεώνεται ο γάμος σε κάθε ναό; Ή κάθε βάφτιση; Ή κηδεία;

Αν πάνε για σύμφωνα, για ονοματοδοσία, για κάψιμο, πόσα λεφτά δεν μπαίνουν στο ιερό ταμείο;

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Ετσι ειναι φιλε μου! Αναλογα με το ποσο ανοιχτομυαλος ειναι ο πνευματικος παιρνεις αναλογες απαντησεις...και οι διαφορες δημοσιες ανακοινωσεις τυπου ζιτσου ειναι απλα μια υπενθυμιση τα προβατα να μαζευονται στο μαντρι..

Τελος παντων, ευτυχως που ο σημερινος προκαθημενος Ιερωνυμος κανει καλα τη δουλεια σε αυτο που ξερει καλα, τις φιλανθρωπιες που ειναι και το νοημα της χριστιανικης παραδοσης και ετσι σωζει την κατασταση ωστε οι χαζομαρουλες τυπου ζιτσου περνανε απαρατηρητες..
    + όσα
    Έχω συναντήσει πνευματικό στο όρος
    Ο οποίος και νεαρός ηταν
    Και με πτυχία ψυχολογίας και ο άνθρωπος αυτός αν και ιερωμένος πέρα απο ανυχτομυαλος ηταν και αυτός που είχε υπο την επίβλεψη του κλειστό πρόγραμμα απεξάρτησης.
    Το πόσες ώρες πέρναγε με αυτά τα παραστρατημενα άτομα δεν περιγράφεται εδω.
    Θυμάμαι που σε μια κουβέντα κατ ιδίαν μαζί του, μου είχε πει οτι το σημαντικό ηταν να ξεκολλήσει το μυαλό τους και μετά το σωμα τους.
    Να από συσχετιστεί το μυαλό απο το {πάθος} .
    Μακάρι να υπήρχαν πολλοί τέτοιοι σαν αυτόν

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ναι διότι χάνουν λεφτά. Πόσο χρεώνεται ο γάμος σε κάθε ναό; Ή κάθε βάφτιση; Ή κηδεία;

Αν πάνε για σύμφωνα, για ονοματοδοσία, για κάψιμο, πόσα λεφτά δεν μπαίνουν στο ιερό ταμείο;
    Ναι είπαμε το μαγαζί τους κοιτάνε,δε διαφωνω σ αυτό.Ο γάμος όμως είναι ιερός και η οικογενεια το ίδιο.Και καποιοι το διαλύουν αυτό.
    Αν θελω να πεσει ο Χριστιανισμός θα τον ρίξω εγώ ο Ελληνας και θα δημιουργησω κατι δικό μου(ετοιμα τα εχουμε)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    + όσα
    Έχω συναντήσει πνευματικό στο όρος
    Ο οποίος και νεαρός ηταν
    Και με πτυχία ψυχολογίας και ο άνθρωπος αυτός αν και ιερωμένος πέρα απο ανυχτομυαλος ηταν και αυτός που είχε υπο την επίβλεψη του κλειστό πρόγραμμα απεξάρτησης.
    Το πόσες ώρες πέρναγε με αυτά τα παραστρατημενα άτομα δεν περιγράφεται εδω.
    Θυμάμαι που σε μια κουβέντα κατ ιδίαν μαζί του, μου είχε πει οτι το σημαντικό ηταν να ξεκολλήσει το μυαλό τους και μετά το σωμα τους.
    Να από συσχετιστεί το μυαλό απο το {πάθος} .
    Μακάρι να υπήρχαν πολλοί τέτοιοι σαν αυτόν
    +1000

Ο γάμος είναι ιερός... Γιατί;
    Και πόσο τον τιμούν οι συζευγμενοι, με τα κέρατα, την ανατροφή των παιδιών κλπ;

Ο γάμος είναι μια σύμβαση, απλά.

Σελίδα 9 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αφου το χουμε καψει!!! ας το δημοσιευσουμε κιολας!!!
    από dammed_kittin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 01:29
  2. Το εχουμε καψει λεμε!
    από Ταξιδευτής στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2007, 20:58
  3. Μαθηματα για το συνεπιβατη (ολοι οι καλοι χωρανε)
    από nassosxlvbros στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2006, 13:09
  4. Το σύνθημα και οι αγρότες
    από isid στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2005, 17:46
  5. ποίηση (αχ αυτοί οι παπάδες)
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2005, 11:02

Κανόνες δημοσιεύσεων