Σελίδα 59 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 949545556575859606162636469109 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 871 έως 885 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 5

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Μπα όχι αρμένικο μου κάνει το όνομα οι πατριώτες και οι χριστιανοί λένε πως οι Αρμένιοι για τους Έλληνες ήταν χειρότεροι από τους Τούρκους. Μη σου πω δηλαδή πως σοβαρός πατριώτης μπορεί και να χάρηκε με την παράπλευρη απώλεια!
    δε νομίζω ότι ο Ελληνικός λαός το εξέλαβε ποτέ έτσι και πολύ περισσότερο ότι αποδέχτηκε μεταχρονολογημένες δηλώσεις μετανοίας.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	usa.jpg 
Προβολές:	137 
Μέγεθος:	67,0 KB 
ID:	351025
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Δε σε πιάνω, δε ξέρω τι σχέση έχει η φωτογραφία που επισύναψες με αυτό που είπα και έκανες παράθεση.

Banned
    Εντάξει ο αξαρλιαν μπορεί να ηταν Αρμένιος, Σουμεριος η δεν ξέρω τι άλλο.
    Ο άλλος(Μπακογιάννης) ηταν το σύστημα
    Οι άλλοι(αστυνομικοί) δούλοι του συστήματος .
    Οποτε τι θεωρούνται οι δυο και τρια?
    Στόχοι αφου ο ενα ηταν παράπλευρη απώλεια?
    Και το να δίνεις βήμα σε εναν κατα συρροή δολοφόνο, γιατί κατα συρροή είναι όσο και αν θέλει να πείσει οτι ηταν υπο τις εντολές και τις διδαχές της 17Ν,δεν πείθει.
    Και το σημερινό πολιτικό σκηνικό δίνει βήμα σε αυτόν να περάσει σε τα μηνύματα του ?
    Αν είναι δυνατόν.
    Και μην ακούω για μεταμελειες κλπ απο αρρωστημενα μυαλά.
    Όταν μέχρι πριν λίγο καιρό εκδιδαν μανιφέστα συνέχισης του αρρωστημένο αγώνα τους και διαπίστωσαν οτι γράφοντας ενα θεατρικό έργο θα έχουν μεγαλύτερο κοινό αυτο είναι μεταμέλεια?
    Όσο για τους πεδαιραστες σε παραπεμπω στον τελευταίο που αποφυλακίστηκε με τον καινούργιο νόμο περί αποσυμφορησης των φυλακών και με γνώμονα οτι σωφρονιστηκε τον περασμένο Μάιο.
    Ειδες κανένα σωφρονισμό η καμία μεταμέλεια?

Ο Χριστός συγχώρεσε τη Μαρία τη Μαγδαληνή! Είπε ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο να ρίξει και να πετύχει γόνατο που πονάει! Εμένα ρωτάτε, εγώ δε ξέρω από αυτά από τον Πειραιά είμαι! Κάνα παπά να ρωτήσετε πρέπει να συγχωρεθεί ο αδερφός Σάββας ο γιος Ιερέα ή όχι? Έχει δικαίωμα μεταμέλειας ο καθένας ή όχι ? Οι δικαστές που άφησαν τον παιδεραστή που τελικά δεν είχε βάλει μυαλό είναι διορισμένοι από μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση ? Μη με κάνετε να τρολλάρω σε κάθε πόστ, το νόημα είναι στο 866 (ρε διάολε μόνο για 200 νούμερα δε πήρα το καλό!)

never hold back Το avatar του/της Ohm
    οι χριστιανοί λένε πως οι Αρμένιοι για τους Έλληνες ήταν χειρότεροι από τους Τούρκους.
    α; Με τους Αρμένιους έχουμε μεγάλη συγγένεια. Ποιός κάφρος "χριστιανός" είπε κάτι τέτοιο; Και στο κάτω-κάτω, όποιος σκέφτεται έτσι και κατατάσσει τους ανθρώπους με βάση οποιοδήποτε κριτήριο σε "χειρότερους" και "καλύτερους", κακώς αποκαλείται χριστιανός. Για να ξηγούμαστε στα ίσα δηλαδή.
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ohm Προβολή μηνύματος
    α; Με τους Αρμένιους έχουμε μεγάλη συγγένεια. Ποιός κάφρος "χριστιανός" είπε κάτι τέτοιο; Και στο κάτω-κάτω, όποιος σκέφτεται έτσι και κατατάσσει τους ανθρώπους με βάση οποιοδήποτε κριτήριο σε "χειρότερους" και "καλύτερους", κακώς αποκαλείται χριστιανός. Για να ξηγούμαστε στα ίσα δηλαδή.
    Πες μου πως είσαι Φυσικός και Θρησκευόμενος, θα σου κάνω μπούλινγ να ξέρεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ohm Προβολή μηνύματος
    Να δεις για τους Κούρδους τι λένε! Γενικά ρε παιδί μου οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μια διαστροφή να πιάνονται από μια στιγμή και να μη μπορούν να δουν μια ιστορική συνέχεια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Μαζί σου. Ιδιώτης ας κάνει ότι θέλει. Όχι όμως το εθνικό θέατρο. Προσεξε, εθνικό θέατρο
    τΟ εθνικό θέατρο πρέπει να παίζει μόνο ΑΛίκη???

Παιδιά αυτό λέγεται λογοκρισία
    ζε σουί σαρλί -της πουτσας- κλπ
    ανανήψαντας

Να δεις για τους Κούρδους τι λένε! Γενικά ρε παιδί μου οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μια διαστροφή να πιάνονται από μια στιγμή και να μη μπορούν να δουν μια ιστορική συνέχεια.
    Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν τη διαστροφή να φτιάχνουν κοινωνικές πυραμίδες και να τοποθετούν τους ανθρώπους σ αυτές...
    Γερμανοί πάνω παπαρια φιλή τούρκοι κάτω κούρδοι πιο κάτω σκυλάραπες πάτο....
    :a36:
    ανανήψαντας

Σκύλαρε, υποτίθεται ότι οι δικαστές δεν διορίζονται από καμία κυβέρνηση και ότι δρουν ανεξάρτητα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Σκύλαρε, υποτίθεται ότι οι δικαστές δεν διορίζονται από καμία κυβέρνηση και ότι δρουν ανεξάρτητα.
    Αν είπα κάπου πως διορίζονται προφανώς και ήταν λάθος η διατύπωση μου (αν και μεταξύ μας "διορίζονται") αν θέλεις να πεις κάτι άλλο μιλάς με γρίφους νεαρέ μου και δε σε καταλαβαίνω. (είδες άλλαξα το τσιτάτο από γέροντα το έκανα νεαρέ να μη λες!)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος

Θυμάμαι το σκυλοκαυγά... τότε που ήταν να δικάσουν τον Αντρέα....
    ανανήψαντας

και κάτι επίκαιρο....

"έξοδος της Ελλάδος από την Schengen σημαίνει ότι ο Stan δεν θα κάνει διεθνή καριέρα.

θα το θέλατε αυτό? όχι δεν το θέλετε...."

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ολόκληρη η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου:

«Η παράσταση Ισορροπία του Nash που παίζεται στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου ξέφυγε από τον καλλιτεχνικό της στόχο και μοιάζει, χωρίς να το επιδιώκει, να εξαντλεί τις αντοχές μιας κοινωνίας. Έγινε αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης σε μια δύσκολη συγκυρία και παρερμηνεύτηκε η ιδεολογική της πρόθεση. Δέχτηκε τη σκληρή και απολύτως δογματική κριτική ανθρώπων που, ως επί το πλείστον, δεν την έχουν παρακολουθήσει.

»Ενώ το βασικό της μήνυμα είναι πως καμία ιδέα δεν δικαιούται να αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή, η παράσταση οδήγησε, ερήμην της, στο αντίθετο από το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, προξενώντας περισσότερο πόνο παρά προβληματισμό. Τέλος, ενεργοποίησε αντιδράσεις ακραίων κύκλων, που έφτασαν στο σημείο να εκφράζουν απειλές για τη σωματική ακεραιότητα του κοινού, των καλλιτεχνών και των εργαζομένων του Εθνικού Θεάτρου.

»Κάτω από αυτές τις συνθήκες θεωρούμε ότι η συνέχιση της παράστασης θα καλλιεργήσει τη στρεβλή εντύπωση ότι το Εθνικό Θέατρο, αντί να προβάλει τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία και το γόνιμο προβληματισμό, στηρίζει εγκληματίες για πάντα καταδικασμένους στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

»Για τους παραπάνω λόγους επιλέγουμε να σταματήσουμε τις παραστάσεις του έργου Ισορροπία του Nash, χωρίς επ’ ουδενί να παραιτούμαστε από το δικαίωμα, τώρα και στο μέλλον, της ελεύθερης καλλιτεχνικής έκφρασης, όπως οφείλουμε να κάνουμε ως Εθνικό Θέατρο».

http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=772387
    Life begins at 45°.

never hold back Το avatar του/της Ohm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από κάτι δειλοί
    »Κάτω από αυτές τις συνθήκες θεωρούμε ότι η συνέχιση της παράστασης θα καλλιεργήσει τη στρεβλή εντύπωση ότι το Εθνικό Θέατρο, αντί να προβάλει τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία και το γόνιμο προβληματισμό, στηρίζει εγκληματίες για πάντα καταδικασμένους στη συνείδηση του ελληνικού λαού.
    ... αν θεωρείς ότι έχεις δίκιο, γιατί κάνεις πίσω; Grow a fucking spine... που λένε και στα αγγλέζικα.
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19