Σελίδα 24 από 53 ΠρώτοΠρώτο ... 14192021222324252627282934 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 795

Θέμα: MotoGP Pre-Season 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    για αυτη τη φράση vroom εγω (ασχετα αν είχε δικιοο Ροσσι για τη μαλ@κισμενη συμπεριφορά του ΜΜ). στα υπολοιπα του μηνυματος δε συμφωνω. θεωρώ οτι ο φανατισμός υπάρχει παντου. η συμπεριφορά των ροσσικων εδω μεσα συτο δείχνει
    1 Ήταν μεγάλο λάθος του Ρόσσι αυτό που έκανε
    2 Περί φανατισμού θα σου πω ένα πράμα μόνο
    Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι η ντουκάτι όταν πήρε το ΠΠ
    ήταν μπορδέλο και ΜΟΝΟ ο χεράς ο Στόνερ κατάφερε το θαύμα...
    Επιμένουν ότι ΜΟΝΟ αυτός είχε νικήσει με το ντούκο κι όταν τους
    θυμίζεις πως και ο Λόρις μια χαρά το πήγε ένα χρόνο πριν κάνουν πως δεν ακούν...
    Το ότι για μια και μοναδική φορά στην ιστορία μια γουάιλντ πήρε νικη (και σώβρακα μαζί)
    δεν τους λέει τίποτε...
    ανανήψαντας

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    η συμπεριφορά των ροσσικων εδω μεσα συτο δείχνει
    καλημερα
    Θα σου πω για τη δικη μου συμπεριφορα (ροσσικος) ασχετα αν βλεπω αγωνες απο εποχες Rainey, Kosinski sta 250 και Barros οταν ηταν rookie ακομα...

Οταν εγινε το σκηνικο με το γονατο, εγω ειπα "Ρε μαλακα ροσσι τι μαλακια εκανες" και ημουν ετοιμος να τον ξεγραψω μια και καλη απο το μυαλο μου.
    Οταν ομως ειδα τον αγωνα ξανα και ξανα, και ξανα, και παλι ξανα, τοτε ειδα ενα μικρο αρχιδι να κανει οτι μπορει προκειμενου να ριξει κατω το ροσσι.
    Να συνεχισουμςε και τυος αλλους τελευταιους αγωνες? Δε θα βγαλουμε ακρη και το ξερεις
    Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

Edit
    Φιλος κολλημενος με τη χοντα (δε το λεω εγω, ο ιδιος το παραδχεται) οταν τον ρωτησα αν ειδε κατι περιεργο στο τελευταιο αγωνα, ειπε
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Οχι, τι περιεργο να δω?

(οποτε, μη μιλαμε μονο για κολλημενους ροσσικους, ειναι και οι αλλοι )

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΟΚΤΑΝΙΟ Προβολή μηνύματος
    καλημερα
    Θα σου πω για τη δικη μου συμπεριφορα (ροσσικος) ασχετα αν βλεπω αγωνες απο εποχες Rainey, Kosinski sta 250 και Barros οταν ηταν rookie ακομα...

Οταν εγινε το σκηνικο με το γονατο, εγω ειπα "Ρε μαλακα ροσσι τι μαλακια εκανες" και ημουν ετοιμος να τον ξεγραψω μια και καλη απο το μυαλο μου.
    Οταν ομως ειδα τον αγωνα ξανα και ξανα, και ξανα, και παλι ξανα, τοτε ειδα ενα μικρο αρχιδι να κανει οτι μπορει προκειμενου να ριξει κατω το ροσσι.
    Να συνεχισουμςε και τυος αλλους τελευταιους αγωνες? Δε θα βγαλουμε ακρη και το ξερεις
    καλημέρα και σε εσένα,

<<spam mode on>>

αν προσέξεις λίγο τα λόγια μου θα καταλάβεις ότι συμφωνώ ότι έκανε μαλ@κίες ο μικρός, αλλά διαφωνώ με την απαράδεκτη μ@λακία του Ρόσσι. για μένα είναι 2 διαφορετικά πράγματα.

<<spam mode off>>

Ο ροσσι για μενα το πρωταθλημα το εχασε στο Μιζανο.
    Το οτι εκανε μαλακια και επρεπε να τιμωρηθει, δε διαφωνω ουτε εδω. 20 χρονια εμπειριας θα επρεπε να το ειχε διαχειριστει διαφορετικα

Ομως σκεψου, οδηγας στο δρομο, καποιο τσογλανι σου πεταγεται απο στοπ, χωνεται μπροστα σου στο φαναρι, σου παιρνει τη σειρα σου στη τραπεζα κτλ κτλ και εσυ βραζεις, θες να τον λυωσεις. Και ολα αυτα για ψυλλου πηδημα, οχι (πιθανον) να χασεις ενα παγκοσμιο εξαιτιας του ....

Παρε τωρα μια πρωι πρωι

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Ακρη δεν βγαινει σε αυτο το θεμα κ εχει υπεραναλυθει...
    Το να κρινουμε εμεις απο τον καναπε μας τους οδηγους (που εκεινη την ωρα ειναι με την αδρεναλινη στα υψη) ειναι ατοπο πιστευω.
    Ουτε εχουμε βρεθει στην θεση τους κ ουτε θα βρεθουμε ποτε...
    Τωρα ποιος ειχε δικαιο κ ποιος αδικο δεν θα το μαθουμε ή τουλαχιστον θα παρουμε ενα feedback απο πρωην κ νυν οδηγους αγωνων που οσο να ναι μετραει παραπανω η γνωμη τους.
    Μετα τον Ροσι ελεγα θα υποστηριζω Μαρκεζ γιατι μου αρεσε που μεχρι κ περισυ στα μισα φαινοταν να γουσταρει αυτο που κανει κ ο τροπος οδηγησης τους ειναι τερμα γκαζι κ τιποτα αλλο (με τα καλα κ τα ασχημα του) κ να μην εχει τον χαρακτηρα του Λορενθο(Που εγω δεν χωνευω), αλλα δυστυχως με ξενερωσε γιατι στα δικα μου ματια ειδα σκοπιμοτητα. Κ σκοπιμοτητα ωστε να κοψει πρωταθλημα απο αλλο οδηγο ενω αυτος δεν συμμετειχε στην διεκδικηση...Κριμα.

Κατα τ αλλα καλη χρονια να εχουμε κ να δουμε φετος που αλλαζουν τα λαστιχα κ γενικα θα αλλαξει ολη η οδηγηση των GP οπως λενε ποιος θα προσαρμοστει καλυτερα...
    Ride(s) the wind of change...

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΟΚΤΑΝΙΟ Προβολή μηνύματος
    Edit
    Φιλος κολλημενος με τη χοντα (δε το λεω εγω, ο ιδιος το παραδχεται) οταν τον ρωτησα αν ειδε κατι περιεργο στο τελευταιο αγωνα, ειπε
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Οχι, τι περιεργο να δω?

(οποτε, μη μιλαμε μονο για κολλημενους ροσσικους, ειναι και οι αλλοι )
    είδα τον αγώνα πάνω απο πέντε φορές, αλλά και πάλι δεν βλέπω κάτι κακό!
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Κ σκοπιμοτητα ωστε να κοψει πρωταθλημα απο αλλο οδηγο ενω αυτος δεν συμμετειχε στην διεκδικηση...Κριμα

Δηλαδη ειχε σκοπιμοτητα να κοψει το πρωταθλημα απο τον Ροσι, ενω δεν θα ειχε σκοπιμοτητα, εαν εκανε ακρη, να κοψει το πρωταθλημα απο το Λορενθο; Ειναι ηθικο δηλαδη να κανουν ολοι στην ακρη γιατι δεν εχουν σκοπο να παρουν πρωταθλημα; Ποιο σωστο θα ηταν τοτε να ετρεχαν οι 2 διεκδηκιτες και οποιος το επαιρνε (Λορενθο δηλαδη βαση λογικης).

Καλα τα λες οτι εχει υπερ-αναλυθει το θεμα, αλλα τα πραγματα εγιναν ως εξης στα ματια ολων: ο Ροσι τον κατηγορησε στην Αυστραλια, ο παπαρας ο Μαρκεζ θιχτηκε και του εδειξε τι σημαινει να σε κοβουν στην Μαλαισια, ο Ροσι τσαντιστηκε γιατι τον κοροιδευε ο νεος και τελος αρχισε την κλαψα γιατι τον εστειλαν στον πισω μερος του grid οταν δεν συγκρατησε τα νευρα του.
    Δεν ξερω εαν ξεχναω κατι. Διορθωσε με
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Δηλαδη ειχε σκοπιμοτητα να κοψει το πρωταθλημα απο τον Ροσι, ενω δεν θα ειχε σκοπιμοτητα, εαν εκανε ακρη, να κοψει το πρωταθλημα απο το Λορενθο; Ειναι ηθικο δηλαδη να κανουν ολοι στην ακρη γιατι δεν εχουν σκοπο να παρουν πρωταθλημα; Ποιο σωστο θα ηταν τοτε να ετρεχαν οι 2 διεκδηκιτες και οποιος το επαιρνε (Λορενθο δηλαδη βαση λογικης).

Καλα τα λες οτι εχει υπερ-αναλυθει το θεμα, αλλα τα πραγματα εγιναν ως εξης στα ματια ολων: ο Ροσι τον κατηγορησε στην Αυστραλια, ο παπαρας ο Μαρκεζ θιχτηκε και του εδειξε τι σημαινει να σε κοβουν στην Μαλαισια, ο Ροσι τσαντιστηκε γιατι τον κοροιδευε ο νεος και τελος αρχισε την κλαψα γιατι τον εστειλαν στον πισω μερος του grid οταν δεν συγκρατησε τα νευρα του.
    Δεν ξερω εαν ξεχναω κατι. Διορθωσε με
    Το αν θα εφτανε ο Ροσι τον Λορενθο δεν το ξερουμε(Ηταν ηδη μπροστα)...απλα στα δικα μου ματια οπως απλα "εχασε" τα φρενα κ περασε ο Λορενθο δεν ειδα να σκυλιαζει να μαζεψει διαφορα οπως σκυλιασε μετα μετα αλληλοπροσπερασματα(Μακαρι ολοι να εκαναν ετσι εγω το προτιμω).
    Οτι υπηρχε σκοπιμοτητα υπηρχε κατα την γνωμη μου. Τωρα ο καθενας για τους λογους του...
    Το πως ενηργησαν οι κριτες το αφηνουμε αν ειναι σωστο η οχι. Θα προτιμουσα τελευταιο αγωνα να ξεκινουσανε κανονικα κ ας βγαζαν τα συμπερασματα τους μετα.

Τελοσπαντων θα φανουν πολλα πιστευω αυτη την χρονια κ περιμενω σκυλιασμενους αγωνες απο ολους...στην τελικη ας εχει κ λιγο τσαμπουκα το θεμα, μην το κανουμε τενις!!

Ετσι, τσαμπουκας. Εγω θα γουσταρα ακομα και να σταματουσε ο Ροσι και να τον πλακωνε στο ξυλο τον Μαρκεζ... Λαθος του μεν, αλλα thats racing

Go Maverick!!!!!!!!!!!!!!! #25Gang ρεμουνιά………

#teamSUZUKI

Και Ρόσσι ρεμουνιά !!!!!!!!!!'
    (Αν και ήταν κλαψομούνης στη Σεπάνγκ......και του βγήκε μπούμερανγκ )

ελπίζω φέτος να δούμε επικές μάχες.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

δεν ξέρω αν θα μπορεσει ο ρόσσι με τα νέα δεδομένα και τη νέα χρονιά να είναι ανταγωνιστικός και φαβορί για πρώτος...
    αν μπει και η σουζουκι δυναμικά όπως αναμένεται, τότε θα έχει πολύ ξύλο για την πρώτη πεντάδα....

Mια χαρα θα τα παει ο κωλογερος. Εγω πιστευω θα κλεισει η ψαλιδα αναμεσα σε αυτον και τους 3 Ισπανους, με τα νεα δεδομενα/αλλαγες.

Λογικα με τα νεα λαστιχα ξεχναμε τις ξαπλες στο εσωτερικο των στροφων κ τα ατελειωτα drift...
    Παμε σε οδηγηση στυλ Λορενθο-Ροσι κ διαχειρηση ελαστικων!!

Suzukαρα φετος...Seamless κ δεν συμμαζευετε!! Καμια 20αρια αλογα να ειχαμε ακομα κ θα τους παιρναμε τα κιλοτακια!!!

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    και μην ξεχναμε και την DUCATI .

Παρόμοια θέματα

1. SBK 2015 Pre-Season
    από MG-KTiNoS στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 114
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2015, 11:26
  2. MotoGP 2015 Pre-Season
    από MG-KTiNoS στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 1158
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2015, 19:05