Πάρτε νά 'χετε, ρε!!
Από την μοναδική Beth Hart
Πάρτε νά 'χετε, ρε!!
Από την μοναδική Beth Hart
EΛΑΤΕ ΤΩΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ. 10 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΘΡΕΝΤ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ![]()
Εσένα γιατί να σε παραδεχτούμε; Επειδή εκμεταλέυεσαι την πασίγνωστη Πνευματική Ανησυχία των μηχανόβιων;
Μπας και είσαι από αυτούς που ασχολούνται με το Καράτε και το Γιόνγκα;
Επειδή είσαι νέος στο φόρουμ δε ξέρειςοτι αγαπάω την εκκλησία και τον Τζήσας
μλκ ειστε φοβεροι..... εχω κλάψει....
και δεν καταφερα να διαβασω περαν της εβδομης σελίδος.... Keep up the good work
χρειαζονται και αυτά τα θρεντακια που και που... είναι το αλατοπιπερο που λεμε
![]()
![]()
![]()
![]()
Όταν ξυπνήσω απο τις καμπάνες, πιο πολύ λυπάμαι ένα μικρό άσπρο σκυλάκι από απέναντι που ουρλιάζει σε κάθε χτύπημα! Δεν ξέρω αν το κάνει γιατί ενοχλείται ή πιστεύει πως έτσι επικοινωνεί.
Εγώ, το μόνο που είπα είναι ότι το μαγαζί απέναντι με έχει γραμμένο στις παλαιότερες των περγαμηνών του, μαζί και όποιους άλλους μαζί με μένα. Παρόλα αυτά με αγαπάει. Νομίζω πως με έχουν πάρει γραμμή και φέτος δεν ήρθε κανείς τα Φώτα για αγιασμό στο σπίτι. Γιατί ρε κοιλαρά τράγο; Σου πέφτω λίγος ή τα δικά μου ευρώ δεν τους κάνουν;
Ποιός μίλησε να βγεί ο σταυρός απο την σημαία; Τι σχέσει έχει αυτό; Όχι, να μην βγάλουν τον σταυρό φυσικά αλλά να μαζέψουν τα μαγαζάκια γύρω απο τις εκκλησίες. Αγόρασα κούπα του καφέ με τον Δαφνοστεφανωμένο έξω από το Αγ, Ιωάννη το Ρώσσο. Σας θυμίζει κάτι;
Πότε είπε μωρέ ο Χριστός να βαράνε οι καμπάνες σαν το Big Ben (σχεδόν) τρείς φορές την μέρα, κάθε μέρα άσχετα αν είναι Κυριακή ή Μεγάλη γιορτή ή κηδεία;;;;
Πότε είπε ο Χριστός (οτιδήποτε αλλά τεςπα) ότι οι εκπρόσωποί του είναι χοντροί σερίφηδες του far west;;;;;;
Πότε είπε ότι τα εκκολαπτόμενα παππαδάκια περνάνε ζάχαρη στον στρατό;;;; Τα υπόλοιπα παιδιά απο κώλο βγήκαν γ@μω την ταπεινοσύνη μου;
Ο ίδιος παππάς που μου έλεγε για γραμματείς και φαρισαίους, ήθελε να κοπεί ο μισθός κλπ, να δούμε ποιοι θα μείνουν.
Λέω ξανά για τελευταία φορά. Το πρόβλημα είναι η πλειοψηφία του παππαδαριού και όχι η θρησκεία σαν θρησκεία. Τα ίδια λέει πάνω κάτω με τις υπόλοιπες.
Άκου δεν θα πάω στον παράδεισο, τι λε ρε
Τελευταία τροποποίηση από LogOutGoRide; 29/01/2016 στις 10:05.
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 29/01/2016 στις 10:17.
Life begins at 45°.
Ministry Of Lost Souls
Ministry Of Lost Souls
Ministry Of Lost Souls