μια που είπαμε για τον κατρούγκαλο
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=688444 :a13:
μια που είπαμε για τον κατρούγκαλο
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=688444 :a13:
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Αυτό εννοώ, αντε πες μου τώρα σε ποια σελίδα σου βγάζει το γκουγκλαρισμα την διάψευση. ..
Είχαν πει κάποτε (νομίζω το ΠΑΣΟΚ) ότι το ρόιτερς τους συκοφαντεί και είναι στημένο κλπ κλπ
Τα πήραν λοιπόν κρανίο τ αμερικανάκια και τους απάντησαν μ ένα άρθρο Έκθεση" περί Ελληνικής δημοσιογραφίας.
Είχε απόψεις μέχρι και από την Αμερικάνικη πρεσβεία....
Αν κάποιος το ψάξει θα το βρει στο νετ σίγουρα.
Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι απλά οι άνθρωποι είναι κατευθυνόμενοι και εν τέλει τρισάθλιοι.
ΘΑ σας πω όμως και κάτι άλλο
ΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΚΤΙΚΗ ΣΤΗ ΜΠΟΥΣΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΉΘΕΙΑ
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ
ανανήψαντας
Ο γνωστός φαύλος κύκλος είναι Νίκο.
Κι αν δεν υπήρχαν "αυτοί", δε θα υπήρχε τόσο κουτσομπολιό, πουστιά και κακοήθεια.
Κι αυτοί βρίσκουν και πατάνε, αλλά με κάθετι που κάνουν δημιουργούν και τις βάσεις για το επόμενό τους πάτημα.
@xristos x
Δεν ξέρω τί ακριβώς έχει γίνει με τον Κατρούγκαλο, αλλά ανέκαθεν αυτή ήταν η πολιτική του Τύπου.
Στη βαβούρα τρέχουμε.
Όταν πέσει η βαβούρα και περάσει ο καιρός, ποιός χέστηκε για το τί έγινε τελικά.
Δώσ'του έκτακτα δελτία "Πιάσανε τον τάδε για χρέη στην εφορία/για φόνο/για κτηνοβασία"
Όταν θα βγει η απόφαση μετά από Χ μήνες/χρόνια, ούτε που θα ασχοληθεί κανείς να πει "Ο τάδε που είχαμε πει τότε ότι είχε κάνει αυτό και είχαμε λερώσει το ονοματάκι του, τελικά αθωώθηκε και κατέπεσαν όλες οι κατηγορίες".
Δεν ισχύει μόνο στους πολιτικούς. Γενικά ισχύει.
Εκτός από αυτούς που ξέρουν, έχουν, και φροντίζουν για το αντίθετο.
Το έχω σκεφτεί πολύ αυτό θέμα.
Αν κάποιος (και εδώ μέσα αν θες) την ώρα που πέταγε μια μαλακία είχε από κάτω 10 να του λένε απλά...
- Δε ντρέπεσαι και λίγο?
Πίστεψε τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο όμορφα.
Οι άνθρωποι όμως στην Ελλάδα ΘΕΛΟΥΝ να πατήσουν επί πτωμάτων για ν ανέβουν.
Κοινώς ο θάνατος δεν τους είναι μια... τραγική σύμπτωση.
Εξετάζεται αν τελικά συμφέρει ή δεν συμφέρει.
Το πιο γελοίο στην υπόθεση είναι ότι μετά απ όλα αυτά έχουν μούτρα να λένε ότι είναι καλοί άνθρωποι,
καλοί Χριστιανοί, καλοί αριστεροί, εθνικόφρονες, οικογενειάρχες και ότι άλλο βάλει το άρρωστο μυαλό τους.
υγ
Κανάλια σαν το ΣΠΑΕΙ και εφημερίδες όπως το πρώτο ψέμα.... είναι 2 καλά παραδείγματα !
α και που σαι
Δε θέλω ν ακούω για κτηνοβασίες και τέτοιες μλκιες...
![]()
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 30/01/2016 στις 14:19.
ανανήψαντας
Βρε ναι.
Αλλα που να βρεθούν αυτοί οι 10, όταν όλοι το μόνο που έχουνε μάθει ειναι αυτο?
Γυρίζει στο θέμα παιδείας, ανατροφής, σε τι κόσμο φέρνουμε τα παιδια μας που ή θα γίνουν ιδια ή θα τα φάει η μαρμαγκα κλπ.
Και στο φιναλε δε γίνεται να στηριχτείς σε 5-10 νοματαιους που αποτελούν την εξαίρεση, και στα ματια των περισσότερων μοιάζουν φαντασμενοι, πυροβολημενοι, κλπ.
Αυτο σου λεω.
Απο κει και πέρα σκέψου και το αλλο.
Δε γίνεται να έχεις 5 κανάλια σοβαρή τηλεόραση και 5 σκατα.
5 εφημερίδες της προκοπής και 5 για τον πεο.
Ειναι θέμα χρόνου.
Η μια πλευρά θα φάει εντελώς την άλλη.
Ή θα έχεις 10 κανάλια/εφημερίδες της προκοπής γιατι ο κόσμος δεν ανέχεται τη μαλακια, ή θα έχεις και τα 10 να ειναι μαλακιες.
Φυτώριο ηλιθίων είναι ΟΛΑ τα ΜΕΕ πια.
(με λίγες καλές εξαιρέσεις)
ανανήψαντας
σοβαρά τώρα,
πόσα ΜΜΕ μετά τον Murdoch,
πιστεύει κανείς ότι είναι...
σοβαρά;
3.... 2....1 .... καμερα ....ριχτο Ηλία!! Που αλλου ....στον Σκαι!
κοίτα χαρά... κοίτα χαμόγελο...
κοίτα σεβασμό που δείχνουν στο προϊόν που θέλουν και να μου πουλήσουν...
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.