Μάλλον έχεις δικιο το ψάχνω νομίζω οτι υπάρχει μια αναφορά στη 3η σεζόν το 1999 :P αυτη ειναι απο το 2006
Εδώ είσαι.
http://www.venganza.org
Οκ, το μακαρονοτέρας έχει πολύ γέλιο απλά το θέμα γενικότερα έχει ξεφύγει. Αυτό που πολύς κόσμος θέλει να φωνάζει και προβάλει την αθεϊα του όπου σταθεί και όπου βρεθεί, μου φαίνεται λίγο μ@λ@κι@... π.χ. το να αναγνωριστεί ο πατσαφαριανισμός ως επίσημη θρησκεία τι εξυπηρετεί; Τρολιά, δεν λέω και μάλιστα καλή αλλά κουράζει σιγά - σιγά.
Το στοιχείο της υπερβολής μου αρέσει μόνο σε μερικά θεατρικά οπουδήποτε αλλού δε το αντέχω. Αυτός που όπου σταθεί και βρεθεί προβάλει/ουρλιάζει την αθεΐα του τη θρησκεία του, το σώμα του, το πνεύμα του, το αμάξι του, το σπίτι του κλπ είναι γραφικός και νούμερο. Καλές και οι τρολλιές καλό και το χιουμοράκι αλλά μόνο όταν είναι αυθεντικά και όταν δεν έχουν αυτοσκοπό την προσωπική προβολή ή το να δίνουν λόγω ύπαρξης σε κάποιον αλλά και όταν δεν έχουν σκοπό να διαλύσουν συναισθηματικά κάποιον. Συνεπώς ναι συμφωνώ σε αυτό που λες.
Αυτό έλεγα και εγώ, όταν είπα ότι χάνει το νόημα του.
Φαντάζομαι σε 100 χρονια τους φανατικούς μακαρονάδες να αφορίζουν τους παστιτσιάδες και να κυρήσουν ιερό πόλεμο στους σπανακοπιτάδες.
Συμφωνώ 100% εδώ με το Σκύλαρο.
Κι όπως είπε κι ο Κώστας ό,τι ειχαν να πουν το είπαν, καλό ήτανε, το καταλάβαμε, ντάξει φτάνει τώρα.
Αλλά από την άλλη, δεν ξέρω και τί νόημα θα είχε να το λήξει κανείς όλο αυτό.
Δηλαδή, παρ'όλο που δεν το έχω πολυπαρακολουθήσει το θέμα, έχω καταλάβει ότι έχει πάρει διαστάσεις έχει "πιστούς" κλπ.
Σχεδόν αδύνατο νομίζω είναι, ακόμα κι αν εσύ το ξεκίνησες και θες να το λήξεις, να τους πεις "Ντάξει μάγκες, φτάνει τώρα, σπίτια σας".
Ενώ μπορείς απλά να το αφήσεις να πάρει το δρόμο του κι όπου πάει.
Κοίτα μάστορη, έχω ένα πρόβλημα με τους συλλήβδην αφορισμούς και το τσουβάλιασμα. Έγραψε ο άλλος ότι οι παπάδες είναι κηφήνες και πρέπει να ξεμπερδεύουμε με αυτούς, υπάρχουν όμως και παπάδες που δεν είναι κηφήνες, όπως υπάρχουν και δημόσιοι υπάλληλοι που δεν είναι κηφήνες, όπως υπάρχουν και μπάτσοι που δεν πουλάνε ναρκωτικά και προστασία, όπως υπάρχουν και γιατροί που δεν σε αφήνουν να πεθάνεις επειδή δεν έδωσες φακελάκι, όπως υπάρχουν και δημοσιογράφοι που δεν είναι ρουφιάνοι και εξωνημένοι, όπως υπάρχουν και μηχανόβιοι που δεν είναι τσαντάκηδες και πρεζάκηδες... έχω πρόβλημα με το συνολικό τσουβάλιασμα επειδή 5-10-10.000-100.000 σε μια κατηγορία είναι σκάρτοι. Δεν ξέρω το επάγγελμά σου κι αν εργάζεσαι, αλλά εμένα προσωπικά με "χαλάει" να πετάει ο άλλος ένα "να απολυθούν όλοι οι παπάδες" επειδή δεν γουστάρει τους παπάδες. Φαντάζομαι ότι εάν πχ είναι δημόσιος υπάλληλος και πετάξει κάποιος "να απολυθούν όλοι οι ΔΥ γιατί είναι διορισμένοι με μέσο και χαραμοφάηδες" δεν θα του καλαρέσει καθόλου... Επίσης είναι (το λιγότερο) ηλίθιο να υπάρχει από κάποιους "άποψη" περί χριστιανισμού όταν ο άλλος δεν γνωρίζει την τύφλα του από το εν λόγω δόγμα, όπως είναι επίσης ηλίθιο να υπάρχει "άποψη" για την αθεΐα π.χ. όταν κάποιος δεν έχει διαβάσει ούτε μισή αράδα περί αθεΐας. Μου θυμίζει κάποιους πανίβλακες που κάθε φορά που άκουγαν τη φράση Νίκας τοις βασιλεύσι έσκιζαν τα ιμάτιά τους ότι κινδυνεύει η δημοκρατία![]()
κι ότι υμνείται η βασιλευόμενη δημοκρατία, χωρίς να γνωρίζει καν σε τι αναφέρεται η συγκεκριμένη φράση. Όπως προχτές τσακώθηκα με μια κυριούλα η οποία έλεγε και ξαναέλεγε δημοσίως στην τράπεζα ότι το κοράνιο λέει πως οι μουσουλμάνοι έχουν δικαίωμα να βιάζουν όποια γυναίκα θέλουν και όταν την ρώτησα εάν έχει διαβάσει το κοράνι και που ακριβώς το αναφέρει αυτό απάντηση δεν πήρα (και ναι, έχω διαβάσει και το κοράνι πριν 15 χρόνια και τέτοια φράση δεν υπάρχει, οπότε δικαιούμαι να ομιλώ και ας μην ασπάζομαι το κοράνι). Σε κάλυψα;
AUFGEBRACHT
Όπως προχτές τσακώθηκα με μια κυριούλα η οποία έλεγε και ξαναέλεγε δημοσίως στην τράπεζα ότι το κοράνιο λέει πως οι μουσουλμάνοι έχουν δικαίωμα να βιάζουν όποια γυναίκα θέλουν και όταν την ρώτησα εάν έχει διαβάσει το κοράνι και που ακριβώς το αναφέρει αυτό απάντηση δεν πήρα (και ναι, έχω διαβάσει και το κοράνι πριν 15 χρόνια και τέτοια φράση δεν υπάρχει, οπότε δικαιούμαι να ομιλώ και ας μην ασπάζομαι το κοράνι). Σε κάλυψα;
Για το Κοράνι δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής, αλλά σίγουρα θα υπάρχει κάτι, γιατί υπάρχει εξακριβωμένα στην αδελφή Αβραμική Θρησκεία, δηλαδή στη Παλιά Διαθήκη, θα ψάξω και θα παραθέσω σχετικά αποσπάσματα.
Στα άλλα περί ισοπέδωσης κληρικών και Δ.Υ, αστυνομικών συμφωνώ μαζί σου, και μια ανέφερες διεφθαρμένους μην ξεχάσουμε και μερικούς άλλους....
Πόλεμος
_____ Isaiah 13:15-16
«Whoever is captured will be thrust through; all who are caught will fall by the sword. Their infants will be dashed to pieces before their eyes; their houses will be looted and their wives ravished».
«Οποιοσδήποτε συλλαμβάνετε θα τροπωθεί διαμέσου [εμπήγω, κατατροπώνω] , όλοι όσοι πιάνονται θα πέσουν με το σπαθί. Τά βρέφη τους θα συντρίβονται σε κομματάκια μπροστά στα μάτια τους, οι οικίες τους θα ληστεύονται, και οι γυναίκες τους θα βιάζονται».
Τελευταία τροποποίηση από Μανολης67; 30/01/2016 στις 21:26.