Μια βδομαδουλα...
Μια βδομαδουλα...
Throttle that mysterious friend of ours
ωχ πρέπει να βιαστώ να δω τι θα κ΄'ανω....
![]()
ανανήψαντας
..._
Τελευταία τροποποίηση από sniper; 04/02/2016 στις 18:11.
Travel, Grow, Share
Αν είναι βόλτα το Σούνιο/Λαύριο/Λουτράκι/Χαλκίδα, ε το χάνι δεν το λες ταξίδι χαλαρότατα; Και άμα πας ταξίδι, δεν θα πεινάσεις;
Οι άνθρωποι της λέσχης είναι μερακλήδες και έχουν πιάσει το νόημα.
Πικρή μπύρα Ιρλανδίας για αρχή.
Πληθωρικός τρόπος (για να μην πει πληθωρικοί κώλοι) του Νικολάκη.
Ντόπια κουζίνα και επιδόρπιο για το τέλος (μόνο στα λόγια).
Άμα είναι κοιλιόδουλος και οφθαλμολάγνος ο γραφίστας...![]()
Εξέταση προστάτη θέλουν να σου κάνουν;
Μια και τώρα το είδα αυτό...
Δεν μου λες ρε φίλε, ποιος έβαλε το λογότυπο του φόρουμ στην ανακοινωση, ποιος απο την ομάδα διαχείρησης του moto.gr ρωτήθηκε ή παίρνει μέρος στην διοργάνωση της βραδιάς, ποιος μας ρώτησε;
Το οποιοδήποτε μέλος του moto.gr δεν το εκπροσωπεί και προφανώς δεν εχει το δικαιωμα να χρησιμοποιεί τα λογότυπα και το όνομά του χωρίς την σαφή άδειά μας.
Αναμένω εξηγήσεις και απο την ΕΛΜG.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Λυπάμαι πολύ. Δεν είχα καμία πρόθεση να οικειοποιηθώ το σήμα ή να εκπροσωπήσω το moto.gr με οποιονδήποτε τρόπο. Θα ενημερώσω προκειμένου να αφαιρεθεί από την σχετική ανακοίνωση. Επίσης να αναφέρω ότι κανείς δεν ωφελείται οικονομικά ή με όποιον άλλο τρόπο από το συγκεκριμένο event.
Edit: Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να διαγράψω την ανακοίνωση από αυτό το θρεντ, παρακαλώ πράξτε τα δέοντα ._
Travel, Grow, Share
Ας γραφτεί ως "φράξια moto.gr" χωρίς logo και λοιπά για να μην υπάρχει θέμα με "δικαιώματα" και trademarks...
Κατά τη γνώμη μου, επιτυχημένο είναι το forum (και ένα εγχείρημα γενικότερα) που σε κάνει να αισθάνεσαι κομμάτι του και όχι "πελάτης"
του. Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης με αφορμή την αξιέπαινη προσπάθεια των παιδιών που βρήκε και αρκετή
ανταπόκριση εδώ μέσα... Προφανώς, δεν τέθηκε ποτέ θέμα οικονομικής εκμετάλλευσης του forum ή των μελών του ή του λογότυπου.
Νομίζω ότι τα χαρακτηριστικά της εκδήλωσης ήταν ξεκάθαρρα και εμφανή. Δεν καταλαβαίνω αν και γιατί προσβλήθηκε κανείς από τους
διαχειριστές. Μπορεί κάποιος/α να αναπτύξει λίγο περισσότερο;![]()