Σελίδα 69 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1959646566676869707172737479119 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.021 έως 1.035 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 5

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Κάτσε να σου πω και εγώ ένα...

25% περιθώριο κέρδους, βρέξει χιονίσει και κλειστό επάγγελμα. .
    Σ ένα φάρμακο χοντρικής αξίας 300 ευρώ το κέρδος είναι 10%
    σ ενα 800 είναι 6%
    σ ένα 1000 5%
    σ ένα 2750 2,25%

μεσοσταθμικά λοιπόν ΟΥΤΕ το 25% που λες στέκει

Τώρα όταν ανοίξει το κλειστό επάγγελμα του τραπεζίτη, του καναλάρχη
    και μερικά ακόμα θα μπω στον κόπο να σου πω γιατί το επάγγελμα του φαρμακ έμπορα
    (όπως μας έλεγε και μια ψυχή) εδώ και κάμποσο καιρό δεν είναι κλειστό
    και υπάρχουν πιο πολλά φαρμακεία από περίφτερα μινι μάρκετ και σούπερ μαρκερτ ΜΑΖΙ
    ανανήψαντας

Banned
    Κοίτα να δεις τι θυμήθηκα

https://www.youtube.com/watch?v=plBFnE9Szcs

Με το "κληρονομικό χάρισμα της απόλυτης γνώσεως"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Μιλας για τα δάνεια που σου εκμυστηρευτηκαν οι υπάλληλοι και ο διευθυντης της Εθνικης όταν έρχονται να τσιμπησουν τα "φυτικα;"

Μέσα σε όλα εισαι ρε

Όχι μιλάω για κάτι τράπεζες όπως η Κρήτης που αγοράστηκαν κάτω από από απίθανες συνθήκες και στο τέλος χαρίστηκε το καλό κομμάτι ενώ το κακό καμάτι πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος....
    (και για δάνεια γράφουν οι εφημερίδες κάθε τόσο αλλά μερικοί επιμένουν να μιλάνε για διακοποδάνεια )
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ρε συ Νικολάκη, έχεις ένα θέμα... νομίζεις τι τα ξέρεις όλα.
    Κι επειδή ζεις στην Αθήνα και έλλειπες και χρόνια στα Κονγκά, πιθανολογώ ότι δεν εχεις ζήσει στην ελληική ύπαιθρο, ή δεν έχεις συγγενείς/γνωστούς αγρότες.

Παίζει να έκανες μαλακία πάντως που έγινες φαρμακοτρίφτης κι όχι αγρότης...

ρε Νικολάκη έχεις φάει έλεγχο απ την εφορεία ποτέ???
    Οι αγρότες σε σχέση μ αυτούς τους ανθρώπους είναι ΑΓΙΟΙ ! !! !

(αυτά έχω να πω σ αυτούς που βλέπω τι γράφουν... )
    ανανήψαντας

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ρε Νικολάκη έχεις φάει έλεγχο απ την εφορεία ποτέ???
    Οι αγρότες σε σχέση μ αυτούς τους ανθρώπους είναι ΑΓΙΟΙ ! !! !

(αυτά έχω να πω σ αυτούς που βλέπω τι γράφουν... )
    Ναι, δεν βρήκαν τίποτα και πήραν τ' @@ μου.

Αγιοι; ΟΚ, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι δεν έχεις ιδέα γιατί πράγμα μιλάς.

Ασε μας ρε συ την δυνατότητα να έχουμε κι εμείς μια φορά δίκιο.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ναι, δεν βρήκαν τίποτα και πήραν τ' @@ μου...

είσαι μοναδική περίπτωση γιατί εγώ τραβήχτηκα στα δικαστήρια για καμιά 20 αρά χρόνια και στο τέλος παρ όλο ότι δικαιώθηκα πήρα τα @@ μου....
    Η μάνα μου και όλοι οι φίλοι μου μου έλεγαν να ... συμβιβαστώ, αλλά εγώ εκείιιιιιιιι.....
    :a31:
    ανανήψαντας

Όχι μιλάω για κάτι τράπεζες όπως η Κρήτης που αγοράστηκαν κάτω από από απίθανες συνθήκες και στο τέλος χαρίστηκε το καλό κομμάτι ενώ το κακό καμάτι πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος....
    (και για δάνεια γράφουν οι εφημερίδες κάθε τόσο αλλά μερικοί επιμένουν να μιλάνε για διακοποδάνεια )
    Κοιτα παντογνωστη μου , αν ειναι να μιλησουμε για τον τραπεζικο κλάδο της δεκαετίας του '90, να μιλησουμε και για τα φαρμακεια του τότε, ναι; Οχι όπως μας βολεύει.

Μια ζωή τα ίδια ρε συ, σου λέμε τι δε λες σωστα και επαναφέρεις παλιες ιστορίες... Εντάξει, σε λιγο να πουμε και για το σκανδαλο του Ανδρεάδη με την Εμπορικη αν ειναι έτσι (να κανουμε και λιγο ιστορία).

Ούτε σε τοιχο να μιλάγαμε...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κοιτα παντογνωστη μου , αν ειναι να μιλησουμε για τον τραπεζικο κλάδο της δεκαετίας του '90, να μιλησουμε και για τα φαρμακεια του τότε, ναι; Οχι όπως μας βολεύει.

Μια ζωή τα ίδια ρε συ, σου λέμε τι δε λες σωστα και επαναφέρεις παλιες ιστορίες... Εντάξει, σε λιγο να πουμε και για το σκανδαλο του Ανδρεάδη με την Εμπορικη αν ειναι έτσι (να κανουμε και λιγο ιστορία).

Ούτε σε τοιχο να μιλάγαμε...
    Λαβρεντιάδης....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pantognostis1.jpg 
Προβολές:	85 
Μέγεθος:	70,0 KB 
ID:	351344

α και κάτι ακόμα...
    Όχι τα φαρμακεία γενικά....
    Όχι οι αγρότες γενικά...

Τα καλά φαρμακεία οι καλοί αγρότες...

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ

υγ2
    Τα φαρμακεία όπως τα ξέρουμε με τους νέους νόμους σε λίγο δεν θα υπάρχουν πια
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 02/02/2016 στις 11:42.
    ανανήψαντας

Λαβρεντιάδης....
    Ναι, τι; Και η BNP του έδωσε δάνειο (ιδιωτικη ξένη τράπεζα), το έφαγε, εκανε και τράπεζα, μπηκε φυλακη. Τι άλλο θες δλδ;

Συνεχως πετάς ονοματα και υποθέσεις, που στην καλυτερη τα ξερεις απο ειδησεις σε sites ή στον τυπο που μισεις. Δεν ειναι ο τομέας σου, κατάλαβέ το, ουτε εμεις προσπαθουμε να σε πεισουμε πώς δουλεύει το γενοσημο...

Τόσο δύσκολο ειναι πια;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ναι, τι; Και η BNP του έδωσε δάνειο (ιδιωτικη ξένη τράπεζα), το έφαγε, εκανε και τράπεζα, μπηκε φυλακη. Τι άλλο θες δλδ;

Συνεχως πετάς ονοματα και υποθέσεις, που στην καλυτερη τα ξερεις απο ειδησεις σε sites ή στον τυπο που μισεις. Δεν ειναι ο τομέας σου, κατάλαβέ το, ουτε εμεις προσπαθουμε να σε πεισουμε πώς δουλεύει το γενοσημο...

Τόσο δύσκολο ειναι πια;
    Όχι δεν τα ξέρω από εκεί...
    Τα ξέρω γιατί καλούμε να πληρώσω σπασμένα στα οποία δε φταίω...
    (καλούμαστε να πληρώσουμε)
    Αυτό είναι μόνιμο και περιοδικό φαινόμενο.
    Δεν είναι δυνατό δηλαδή να έχουμε συνέχεια σκάνδαλα με τεράστιες χρηματικές ζημιές
    και μετά να παλεύουμε για το 5 ευρώ και για τη σύνταξη των 360 ευρώ.
    (το πήγε φυλακή δεν μου λέει τίποτα)

Και μην φανταστεί κανένας ότι στοχοποιώ τους εργαζόμενους στην τράπεζα γιατί
    αυτό κι αν είναι μαλακία.
    ανανήψαντας

...
    Όχι τα φαρμακεία γενικά....
    Όχι οι αγρότες γενικά...
    ...
    κατά δήλωση του Αλεξιάδη, τα νέα μέτρα στο ασφαλιστικό λίγο θα πλήξουν τους αγρότες αφού το 88% δηλώνει στην εφορία εισόδημα κάτω 5.000€

Καημένοι... Πεινάνε και τα παιδάκια τους.. Είναι άρρωστη κι η μανούλα τους...

Δυστυχώς, δεν μπορώ πλέον να δείχνω συμπάθεια σε κανέναν που θεωρεί όλους τους υπόλοιπους μ@λάκες ή κορόιδα.

Το ίδιο και για εσάς, τους φαρμακοτρίφτηδες. Μάθατε να ζείτε σε ένα κλειστό επάγγελμα, με τζίρους (και κυρίως κέρδη) στο θεό (ναι ξέρω, εσύ είσαι ο σωστός και καλός σαμαρείτης, δεν απευθύνομαι σε σένα) και τώρα που θα πρέπει να δουλέψετε στην ελεύθερη οικονομία (όπως όλοι εμείς οι υπόλοιποι) σας κακοφαίνεται. Τι να κάνουμε, η ζωή δεν ήταν ποτέ δίκαιη ή συναισθηματική.

υγ2
    Τα φαρμακεία όπως τα ξέρουμε με τους νέους νόμους σε λίγο δεν θα υπάρχουν πια
    Ναι; Δηλαδή τέρμα τα ανετα στεγαστικα δάνεια και οι βιλες στην Εκάλη;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Υπάρχει βέβαια μια διαφορά, οτι ο αγρότης προσφέρει πρωτογενη παραγωγη, με ντόπια υλικα, μειώνοντας ενδεχομενως τις εισαγωγές, ενω ο δικηγόρος και ο έμπορος, προσφέρουν υπηρεσίες. Επισης, η δουλεια του δικηγόρου ειναι λιγο πιο έυκολη απο του αγροτη.

το γιαπί το πυλοφόρι το μυστρί;

(και δεν μιλάω μόνο για το δικηγόρο)
    το κριτήριο για το αν μια δουλειά είναι πιο εύκολη από μια άλλη δεν είναι το χειρονακτικό της κουραστικό κομμάτι.
    ρώτα ένα μεγαλοπαραγωγό αγρότη τι του είναι πιο κουραστικό να πάρει το τρακτέρ και να σκάβει ή να είναι στα μέιλ και τα τηλέφωνα για να βρει αγοραστές και αγορές για τα προϊόντα του;
    το τι είναι πιο εύκολο και πιο δύσκολο έχει πάρα πολλούς παράγοντες και δεν εξαρτάται από ένα μόνο στοιχείο.

κατά δήλωση του Αλεξιάδη, τα νέα μέτρα στο ασφαλιστικό λίγο θα πλήξουν τους αγρότες αφού το 88% δηλώνει στην εφορία εισόδημα κάτω 5.000€

Καημένοι... Πεινάνε και τα παιδάκια τους.. Είναι άρρωστη κι η μανούλα τους...

Δυστυχώς, δεν μπορώ πλέον να δείχνω συμπάθεια σε κανέναν που θεωρεί όλους τους υπόλοιπους μ@λάκες ή κορόιδα.

Το ίδιο και για εσάς, τους φαρμακοτρίφτηδες. Μάθατε να ζείτε σε ένα κλειστό επάγγελμα, με τζίρους (και κυρίως κέρδη) στο θεό (ναι ξέρω, εσύ είσαι ο σωστός και καλός σαμαρείτης, δεν απευθύνομαι σε σένα) και τώρα που θα πρέπει να δουλέψετε στην ελεύθερη οικονομία (όπως όλοι εμείς οι υπόλοιποι) σας κακοφαίνεται. Τι να κάνουμε, η ζωή δεν ήταν ποτέ δίκαιη ή συναισθηματική.
    Περί αγροτών δεν κουβεντιάζω....

Περί φαρκαοτρ'ιφτηδων μπορώ να σου πω μερικά όμως.
    Κατ αρχήν το επάγγελμα ήταν "κλειστό" (@@ κλειστό ήταν αλλά λέμε) μόνο τα τελευταία χρόνια.
    Απ το φαρμακείο λοπόν μπορούσες να βγάλεις ένα καλό μισθό αλλά τίποτε παραπάνω.
    Γιατί?
    Γιατί δεν μπορούσε να είναι ούτε ΑΕ ούτε ΕΠΕ.
    Η κλιμακωτή φορολογία λοιπόν σε τσάκιζε.
    Να φοροδιαφύγεις κομμάτι δύσκολο γιατί δεν μπορούσες να πάρεις μαύρα φάρμακα.
    Κάποιοι θα μου πεις έβγαλαν χρήμα χοντρό.
    Ναι έγινε αλλά έγινε με παράνομο τρόπο και έχοντας τη συνενοχή του κομματικού κράτους.
    Αν με ρωτάς τη γνώμη μου θα σου έλεγα ότι το φάρμακο είναι δημόσιο αγαθό και φαρμακεία
    θα έπρεπε να υπάρχουν μόνο στον ΕΟΠΠΥ δημόσια αλλά το πράμα δεν πάει προς τα εκεί.
    Δυστυχώς αυτά που θα έρθουν -και θα τα δούμε γιατί έχουν νομοθετηθεί-
    θα είναι πολύ χειρότερα απ αυτά που υπήρχαν (που κι αυτά θεόστραβα ήταν)
    Χωρίς να μακριγορούμε εγώ ο καλός Σαμαρείτης φρονώ ότι ο ρόλος του φαρκαμοποιού είναι
    να βοηθάει το γιατρό και τον ασθενή και όχι να είναι πλασιέ γενοσήμων, μη συνταγρογραφούμενων,
    καλλυντικών κλπ
    Αν δεν μπορώ να ασκήσω το επάγγελμα μου με τον τρόπο που πιστεύω θα πάρω το μπούλο και θα φύγω.
    Το μαλάκα όμως δεν τον έκανα για τη δική μου τσέπη και δεν θα τον κάνω για κανένα Σούπερ μάρκετ.

Ναι; Δηλαδή τέρμα τα ανετα στεγαστικα δάνεια και οι βιλες στην Εκάλη;
    Γιατί έχουν λεφτά οι τράπεζες να δώκουν στεγαστικά???

Αν το κράτος δεν έσκαγε για την Πρότον πχ 80 000 000 ευρώ (αν δεν κάνω λάθος τόσο είχα διαβάσει στις εφημερίδες)
    δεν θα είχα κανένα πρόβλημα...
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 02/02/2016 στις 12:25.
    ανανήψαντας

Περί αγροτών δεν κουβεντιάζω....

Περί φαρκαοτρ'ιφτηδων μπορώ να σου πω μερικά όμως.
    Κατ αρχήν το επάγγελμα ήταν "κλειστό" (@@ κλειστό ήταν αλλά λέμε) μόνο τα τελευταία χρόνια.
    Απ το φαρμακείο λοπόν μπορούσες να βγάλεις ένα καλό μισθό αλλά τίποτε παραπάνω.
    Γιατί?
    Γιατί δεν μπορούσε να είναι ούτε ΑΕ ούτε ΕΠΕ.
    Η κλιμακωτή φορολογία λοιπόν σε τσάκιζε.
    Να φοροδιαφύγεις κομμάτι δύσκολο γιατί δεν μπορούσες να πάρεις μαύρα φάρμακα.
    Κάποιοι θα μου πεις έβγαλαν χρήμα χοντρό.
    Ναι έγινε αλλά έγινε με παράνομο τρόπο και έχοντας τη συνενοχή του κομματικού κράτους.
    Αν με ρωτάς τη γνώμη μου θα σου έλεγα ότι το φάρμακο είναι δημόσιο αγαθό και φαρμακεία
    θα έπρεπε να υπάρχουν μόνο στον ΕΟΠΠΥ δημόσια αλλά το πράμα δεν πάει προς τα εκεί.
    Δυστυχώς αυτά που θα έρθουν -και θα τα δούμε γιατί έχουν νομοθετηθεί-
    θα είναι πολύ χειρότερα απ αυτά που υπήρχαν (που κι αυτά θεόστραβα ήταν)
    Χωρίς να μακριγορούμε εγώ ο καλός Σαμαρείτης φρονώ ότι ο ρόλος του φαρκαμοποιού είναι
    να βοηθάει το γιατρό και τον ασθενή και όχι να είναι πλασιέ γενοσήμων, μη συνταγρογραφούμενων,
    καλλυντικών κλπ
    Αν δεν μπορώ να ασκήσω το επάγγελμα μου με τον τρόπο που πιστεύω θα πάρω το μπούλο και θα φύγω.
    Το μαλάκα όμως δεν τον έκανα για τη δική μου τσέπη και δεν θα τον κάνω για κανένα Σούπερ μάρκετ.
    Στο έχω ξαναπεί, έχω ξαδέρφια και γνωστούς φαρμακοτρίφτηδες.

Το ότι ο ένας εξ αυτών έφαγε στο μπαρμούτι 2.500.000€ μετρητά που είχε αποταμιεύσει η φαρμακοτρίφτρια μάνα του (οκ, στα 30 χρόνια δουλειάς της, εγώ πάντως δεν ονειρεύτηκα ποτέ να αποταμιεύσω ουτε το 1/10 αυτού του ποσού) και αναγκάστηκε να πουλήσει και την μονοκατοικία στη Φιλοθέη, εμένα μου λέει ότι ή κάνεις κάτι λάθος εσύ ή μας δουλεύεις.

Τα bold είναι για να μην τα προσπεράσεις και πεις ότι δεν τα πρόσεξες.

Μη ρε συ, δλδ, δεν με πείθεις με τίποτα.

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19